Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde aynen hemen hemen böle oldu canım bende yana kaçıyorum bu sefer duvarına geliyor galiba, çok fazla canım acıyor

tatoo meraba canım, iki üç gündür yazıyorsun sanırım burda, ben mayıs ayında yendim vajiyi, iki yıllık evliyken. Sen ne kadar süredir evlisin? şu an ne aşamadasın? yazmışsındır mutlaka, sanırım benim gözümden kaçmış.

nıye kacıyoruzkı yana ahh su tedırgınlık yokmu sankı olucez haa sen hangı asmadasınnn ben basrmak ıstıyorum artıkkk

o anda can havliyle kaçıyoz işte kız sanki kanlar fışkırcak yanardağ gibi olcak sanıyom ben ama öyle olmuyo onuda biliyom:) başı giriyor ama ilerletince dayanamıyorum çekiliyorum bazen başınıda yapamıyoruz bazen çok hassas oluyo anlayamıyorum ozamanda kaçıyorum

2.5 aylık evliyim yeni üye oldum canım ama evlendiğim günden beri takip ediyorum okuyorum siteyi ki ben aşşaya dokunamazdım bile yazdıklarınız yorumlarınız beni cesaretlendirdi şimdiye kadar başını alabildim gerisi yok ama ben umutluyum ilk günler çok ağladım çok üzüldümde iyiym şimdi:)

Amin hepimizden ins.. O güzel yazilar dilerim hayatinin gerçekleri olur çok mutlu olursun, çok sknti çekmissin belli, Rabbim mutlulugu yasatsin bundan sonra ins

sagol canım agzındn bal damlıyor valla. Allah razı olsun sen ben hepımıze nasıp olsun ınsaallah en kısa zamanda. sorunlarımızı anlatmayı bırakıp bebıslerımızı anlatalım ınsaallah en kısa zamanda.

sen gene basını almısın ne guzelll bıde egzesrsız yapıp dene belkı esneyınce oluverırı hemen benı kan felanda korkutmuyo kanadı kanıycagı kadar kanamaz herhalde artıkkk acı hıssı olduruyoo aslında bedenıme hakım olsam kasmasam yaparımda ben sakın olamıyorum ıstem dısı kasılıyorum ıttırıyorumm bır tıtreme gırıyo ınanırmısın sankı hastayım okadarrr yanıı ınsallh basarırısın canım az kalmıs senınnn ne guzelll

bende istemdışı kaçıyorum elimde değil aynen bak aynen:)kasmıyım diyorum sonra bi bakıyorum bacaklar kollar suratım bile kasılmış ama tam yırtılmadığına eminim :S

inşallaah:) şu anda bu problem gerçekten çok düşündüyor beni Allah büyük derde çevirmesin

benıde canım bunalıyo ınsannn hele ben dunden berııı hıc bısey yemıyorum sabah kahvalytı ypıyorumm aksamları hıc bıseyyy bı lokma bıle gecmıyo bogazımdann kahvaltıyıda esımın zoruyla yapıyorum o olmasa hıc yapmamm zorla

bende istemdışı kaçıyorum elimde değil aynen bak aynen:)kasmıyım diyorum sonra bi bakıyorum bacaklar kollar suratım bile kasılmış ama tam yırtılmadığına eminim :S

olmaıstır tam yırtılmaaa kessek acaba nolurr altan alttan belkı bıda acımazzz aman salaklastımmm sen denemeye devam ettt benım denemem suan yasakkk ben egzersızcıyım suannn

varya Allah eşlerimizden razı olsun okuduğum kadarıyla çoğumuzun eşi baya anlayışlımış ne güzel ama böyle üzülme aşkım diyo bigün elbet başarırız diyo ben daha bi kötü oluyom nasıl yapamıyorum diye yerim ben kocamı ya:)

inşallaah:) şu anda bu problem gerçekten çok düşündüyor beni Allah büyük derde çevirmesin

canım ben sana yardımcı olamayabılıım sen dıger arkadasları takıp et ve sureklı sor onlara ıkı aydır bıle yenen cok kısıye tanık oldum sen de yeneceksın ınsaallah ama bır ogretmen gıbı dınle onları tamam mı.

evet cok anlayıslılarrr zaten bızde hep bu yuzden ertelıyoruz ya az sert olsalar cıkıssalar bu kadar kacamazdıktaa sen cok yenısın benn 7 yıla gırdımmm artık sabrım kalmadıı

canım o kasılmalar ben vajiyi yendiğimde bile devam etti neden kontrolün sende olduğu bir pozisyon denemiyırsun

hiç merak etme kız tek tek okuyorum msjları zaten bi yandan araştırmalar okumalar devam genede çok saol ilgilenmen yeter canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…