Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o kasılmalar ben vajiyi yendiğimde bile devam etti neden kontrolün sende olduğu bir pozisyon denemiyırsun

hertürlü denedik canım, zaten bu son geldiğimiz aşama yani önceki msjlardada yazdım başını aldım oda ben üstteyken oldu diğer türlüler hele alttayken okadar canım acıyoki onu tanımlayamam

hertürlü denedik canım, zaten bu son geldiğimiz aşama yani önceki msjlardada yazdım başını aldım oda ben üstteyken oldu diğer türlüler hele alttayken okadar canım acıyoki onu tanımlayamam

aslında hiç acı olmuyor ama onu anlaman için biraz zaman lazım tabi egzersizde hangi aşamadasın

canım eşlerin anlayışlı olması bir dezavantaj, çünkü senelerce uzatıyoruz, sonra kocalarımız ilgisizleşiyor, bu defada vay neden ilgisiz, ilgili olsaydı, bahanelerin ardı arkası kesilmiyor :), yıpranıyoruz git gide...

Canım deneyin olmazsa egzersize başla, egzersiz sonrasında çok kolay oluyor, acı da yok kan da .

bu yorumun beni rahatlattı bende böyle düşündüğüm oluyor hemde eşime haksızlık ediyorum gitsin başkasıyla yaşasın diyordum. onada dediğim oldu tam tersi o beni işe yaramıyrm die boşayaağına ben dedim ama bi daha asla duymıçam dedi :) gerçekten bağlanıp bağlanılmadığını merak ediyordum iyi oldu bu

kızlar dün 2 parmak olmadı die mum hazırladım ama mum çok sert ve hissedemedim yönünü nasıl sokaçağımı falan... tekrar 2 parmağıma gel buraya dedim sözümü dinledi ve girdi içeri

yani hele biir yenseniz, eşleri geçtim, insan kendisi çok rahatlıyor. Ben mesela zevk alamadığım ve ilk girişlerde hala kasıldığım halde, rahatlatıyor beni. Erkekler için daha önemli, ilişkiniz içinde önemli. Yani sözün özü elinizi çabuk tutun :13:.

nasıl anlatsam ki üstte nasıl denediğimi bilemedim ben ittim yaptım herşeyi işte öyle:),

hiç sorma valla egzersizlerde çok geriyim ama sıkıp sıkıp bırakıyorum bişey sokmayı denemedim daha doğrusu cesaret edemedim diyelim :S

kızlar dün 2 parmak olmadı die mum hazırladım ama mum çok sert ve hissedemedim yönünü nasıl sokaçağımı falan... tekrar 2 parmağıma gel buraya dedim sözümü dinledi ve girdi içeri

2 parmagın hepsını alabılyomusun nası yanıı yonu nasıl ayarlıyosun ya ben yapamadım ıkı parmagı once tek parmaklamı calısıpta oyle yapısunn

iki parmağa devam o zaman, bu akşamda yap, yarın raporunu bekliyor olacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…