- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.301
ben kaçar kızlar, yarın yine görüşürüz, adet olanlar 500 kegel ödeviniz. İyi geceler.
2 parmagın hepsını alabılyomusun nası yanıı yonu nasıl ayarlıyosun ya ben yapamadım ıkı parmagı once tek parmaklamı calısıpta oyle yapısunn
canım önce direk mumu denedim dün orta parmakta kaldım diye hemen olcak sandım ama olmayınca aşamaları birer kez tekrarladım yani işaret parmağı sonra orta sonra 2 parmak denedim öne olmadı beklettim orda sonra yavaş yavaş girdi valla nasıl oldu bende anlamadım ama hiç jel kullanmıodum prz. jelli die bu kez bol jel sürdüm yararı oldu çokca...
hepsını alabıldınmı nası yanı bekletıyomusun ıcındeee gıt gel yapabılıyomusun?
of napıcam bılmıyorum ya aslında on sev cok uzun tutamıyorum ben hemen denemek ıstıyorum ve solede bısey varkı ben ıslanmıyorum ya onunda etkısı varmı acaba acayıp strese bagladım sevgılıyken bıle daha super sev...duk.bı yarım saat once muma havlu pecete sardım tamamen pe.kalınlıgına getırdım sonuc yıne aynı pe..nekadr alabılıyosam mumuda okadar aldım.grısı gelmıyo.acayıp bır yanma hıssedıyorum cok canım acıyo bıraktım..ya hıc anne olammktan cok korkuyorm..vajımys falanmısta bıraktım bı kenara tek derdım anne olmak kaldı o dereceyım..esıme soyluorum bırak sacma sapa seylerle denem canını acıtma bız denerız elbet olvak dıyo nezama olcak ya cokm sabırsızım neyım anlamdım gıttı..kımseye anlatammkta ayrı bı sıkıntı hos anlatsam kım anlar benı(
yani 2 boğumda oldu gitgelde yaptım beklettim içimde hatta o halde ayğa kalktım :)
kızlar dün 2 parmak olmadı die mum hazırladım ama mum çok sert ve hissedemedim yönünü nasıl sokaçağımı falan... tekrar 2 parmağıma gel buraya dedim sözümü dinledi ve girdi içeri
inanmıyorum cıdıımısın senn p..denmesı yaptınmı hıcc pekıııı
Ben de aparatla çalışamıyodum cnm hatta aparatı hiç alamamıştım bile parmak daha kolay geliyodu hemde orayı daha iyi tanıyabiliyodum nasıl rahatsan öyle devam et 2 parmağı rahat alıyosan 3 parmak deneyebilirsin
Benim eşim de aynı şeyleri söylüyodu asker arkadaşım diyodu bana insanın zoruna gidiyo tabi belki o da gaza gelirim diye düşünüp öyle diyodu :))) Neyse canım dilatörlerin geldiğine göre hemen egzersizlere dalış yaparsın belki de sıradaki gelin sensin :) Hadi bol şans
Geldi evet ama mensim suan, bir kac gun beklemem lazim...Tabi Ramazan da bakalim nasil yapabilecegim bilemiyorum her aksam ya misafirimiz var yada bir yerlerdeyiz..
süper bir haber.. 2 parmakta rahat olana kadar egzersize devam
Canlarim okudukça benim kısa sûrelide olsa yaşadıklarım aklıma geliyor ve çok ûzûlûyorum ben şu an 2 aylık anneyim emzirmek için uyanmasını bekliyorum kendinizi çok rahat bırakın inanın ben sinek ısırsa yakınırdım anlık hissetmiyorsun bile sakın çok uzadı diye strese girmeyin ve sırf bu sorunu aşmak için ıslanmadan birlikte olmayın inşallah geçer,canlarım bu gûnler
Kizlar telden zor oluo hepinize birden yazimm...belitim saol oncelikle cnm be nim o kizin yazisini kac kere okudum unuttum artik ama baksana bi turlu cesaretli davranamadim..kontrolun doktorda olmasi benim icin puf nokta bu sanirim insallah her sey iyi olur tabi herseyi ondan beklemicem cnm cileklim doktorada izin vermek o catala yatmak da da bana is dusuo cesur olmam lazim dudaklarim titredi hulya hanimla konusurken ( hemsiresi) ben nasi cikicam catala diye ben neler gordum sen biliomusun dedi odadan iceri girerken fenalik geciren oluo dio..kizlar son carem baksaniza yapamiorum...cok isterdim cok burda yapimparamin dusmanimiyim ama olmadi uygun bi gelinlik giymistim...3 milyarlik giydim sayarak kendimi teselli edim bari 3000 bin ucreti doktorun...hayirlisi artik gamli baykus gbi dolanmaktan ginaa geldi artik gicik oluorum kendime artik yaa yapiosan yap yapamiosan doktora git ne beklion sinir umuut gicik umuut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?