Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ıyı geceler ben uyuyorum malum sahur var sabah ıse de gıdılecek bu hafta cok yoruldum uc kez mısafır agırladım alısverıse falan cıktım cumartesı gunu kalabalık mısafırımız olacak acık havada yıyecez ustelık sımdıden hazırlıklarına basladım cok yorgunum anlayacagınız ama uyumadan once hepımıze huzur ve mutluluk dılıyorum turlu turlu sorunlarımız var hepsını asalım ınsallah en kısa zamanda. en kısa zamanda bır albul yapalım kucagımıza bebıslerımız ıle. ıcımden geldı bu ınsaallah kocaman bır album yaparız. kardese anneye anlatılmayan onlara aglayamadıgımız zamanlarda burdakı uzak bır yuze bakmak uzak bır ele dokunmaz ona aglamak.

kımse dertsız degıl cok sukur su an hıcbırımız dermanı olmayan dertlerde degılız oyuzden ınsaallah hepımızın caresı erken gelır hepımız daha huzurlu gunlere kavusuruz

iyi geceler hanımlar belki bu yazacaklarım siz umutlandırır diye yazmak istedim bende 10 aylık evliğim ve şu an 9 aylık hamileyim bende ilişkiyle ilgili korkularımı evliğimin 6 ayında yendim özellikle birşeyi belirtmk istiyorum evliğinde 1 yılı aşmamış olan arkadaşlar ben vajiliyim demesin lütfen çünkü deillermiş ben doktorda ögrendim bu durumu yardımcı olabileceklerim varsa soru sordukları taktirde cevap verebilirim sorularına

2 parmagın hepsını alabılyomusun nası yanıı yonu nasıl ayarlıyosun ya ben yapamadım ıkı parmagı once tek parmaklamı calısıpta oyle yapısunn

canım önce direk mumu denedim dün orta parmakta kaldım diye hemen olcak sandım ama olmayınca aşamaları birer kez tekrarladım yani işaret parmağı sonra orta sonra 2 parmak denedim öne olmadı beklettim orda sonra yavaş yavaş girdi valla nasıl oldu bende anlamadım ama hiç jel kullanmıodum prz. jelli die bu kez bol jel sürdüm yararı oldu çokca...

hepsını alabıldınmı nası yanı bekletıyomusun ıcındeee gıt gel yapabılıyomusun?

Canım ıslanmamasının sebebi gergin olmandır muhtemelen çünkü ön se...... esnasında bile insan o gerginlikden gevseyemiyo ki bu arada hiç jinekolojik muayene oldun mu aslında en zor kısmı pen.s başı almak ki sen aparatında baş kısmını almışsın içeri girince popoya doğru ilerlemeniz gerekiyo ... kendini daraltma cnm o kadarını yapdıysan gerisi mutlaka gelecektir

kızlar dün 2 parmak olmadı die mum hazırladım ama mum çok sert ve hissedemedim yönünü nasıl sokaçağımı falan... tekrar 2 parmağıma gel buraya dedim sözümü dinledi ve girdi içeri

Ben de aparatla çalışamıyodum cnm hatta aparatı hiç alamamıştım bile parmak daha kolay geliyodu hemde orayı daha iyi tanıyabiliyodum nasıl rahatsan öyle devam et 2 parmağı rahat alıyosan 3 parmak deneyebilirsin

inanmıyorum cıdıımısın senn p..denmesı yaptınmı hıcc pekıııı

evet ciddiyim canım bi kaç hafta öne p.. denemsi yapmıştım yarıya kadar olmuştu ama sonra bi daha denediğimizde sanki ilk günkü gibi daha dokundurmasıyla ağlamaya titremeye başladım sonra araya regli girdi egzersize başladım tekrar denemeden önce sadee işaret parmağındaydım.. galiba bende acıyaak faln flndan çok pis hissetme kötü iğrenç bulma hali var hatta ilk aylarda kusuyodum:S o an gözümün önünde saçma sapan pişs şeyler canlanıo :106:

süper bir haber.. 2 parmakta rahat olana kadar egzersize devam

çifte bayram demiştin ya dün çok hoşuma gitti bu ve tekrarlayınca motive oluyorum bayrama gelinim inşallah hatta eşimle konuştuk imkanları zorlayıp tatilede çıkıaz bayramda biz evlendiğimizde balayı da yapamamıştık iş yoğunluğundan dolayı kışa yaparız diye anlaşmıştık ama hayatımın en acı kaybını yaşayınca birde vajiyi atlatamayınca tatil matil hiç istemedi canım...
ama şimdi çifte bayramın tadını çıkarıcam.. tabi rabbim takdir ederse...

Canlarim okudukça benim kısa sûrelide olsa yaşadıklarım aklıma geliyor ve çok ûzûlûyorum ben şu an 2 aylık anneyim emzirmek için uyanmasını bekliyorum kendinizi çok rahat bırakın inanın ben sinek ısırsa yakınırdım anlık hissetmiyorsun bile sakın çok uzadı diye strese girmeyin ve sırf bu sorunu aşmak için ıslanmadan birlikte olmayın inşallah geçer,canlarım bu gûnler

tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun insallah canimm... peki ne kadarlik evlisin ne zaman yendin vajiyi ve ne zmn hamile kaldin? merak ettim de :)

Kizlar telden zor oluo hepinize birden yazimm...belitim saol oncelikle cnm be nim o kizin yazisini kac kere okudum unuttum artik ama baksana bi turlu cesaretli davranamadim..kontrolun doktorda olmasi benim icin puf nokta bu sanirim insallah her sey iyi olur tabi herseyi ondan beklemicem cnm cileklim doktorada izin vermek o catala yatmak da da bana is dusuo cesur olmam lazim dudaklarim titredi hulya hanimla konusurken ( hemsiresi) ben nasi cikicam catala diye ben neler gordum sen biliomusun dedi odadan iceri girerken fenalik geciren oluo dio..kizlar son carem baksaniza yapamiorum...cok isterdim cok burda yapim paramin dusmanimiyim ama olmadi uygun bi gelinlik giymistim...3 milyarlik giydim sayarak kendimi teselli edim bari3000 bin ucreti doktorun...hayirlisi artik gamli baykus gbi dolanmaktan ginaa geldi artik gicik oluorum kendime artik yaa yapiosan yap yapamiosan doktora git ne beklion sinir umuut gicik umuut

Son düzenleme:

canım sen bunu yende boşver para gene kazanılır gonul ısterdıkı burda olsun ama daha fazla uzatmanın bı anlamıda yok.madem kendin itemiyosun parmağını doktor bu işin ehli nasıl davrancagını bilirr.parayla yada parasız yenmek herşeye değer.o parayı ınsanın gözu bile görmüyo yenince.o çatala çıkmaktan çekinme sonuçta doktor senin sorununu biliyo bunu çözcek ve sana özen göstercek korkutmıycaktır.ben de çok çekinerek gittim ama çok kolay oldu muayene.durumumuzdan dolayı nazik davranıyolar bize:)sen yende varsın paralar gitsinn.hayırlısı olsun canım hakkındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…