Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm cok yapmak isterdim ama olmadi nasip olurdu da ben yapamadim...insallah doktoruda delirtmem benim mutlulugumun bedeli 3000 se varsinolsun cnm yaa...tabi bedavaya getirenlere kiskanclik duymuorum deil yani icten ice cadilarrr hepsini cok seviorum ugrastilar benim icin allah razi olsun tek tek hepinizden valla ayricada helal olsun onlara aslan kizlar yaa kendi baslarina becerdiler...catala ciktimmi tamamdir insallah ...

canım çatal masadan korkma inan çok rahat :)) yeni bir yola başlıyorsun bunun ilk adımı çatal masa ise bunu kolaylıkla geçersin sadece rahat ol korkulacak bişey değil doktor benim içime parmağını bile soktu hiççç hissetmedim bile

Ahhh cnm birinci doktor denememde muayene dedi kactim ama artik kacmak yok kadin olmasida bi avantaj ne bilim iste insallah kurtulurum yaa bitsin istiorum bu dertli hayatim artik mutlu olmak istiorum...catal insallah kolay olur cikmak yani oraya cikana kadar doktor umarim beni kovmaz

Hayırlısı olsun canım bugün mü gideceksin, inşallah faydalı olur güzel haberlerini alırız, vajinismusu çözen bir doktorsa süper, iyi düşün iyi olsun...

Hayırlısı olsun canım bugün mü gideceksin, inşallah faydalı olur güzel haberlerini alırız, vajinismusu çözen bir doktorsa süper, iyi düşün iyi olsun...

Konustum cnm muayene, gorusme olmadan direk seansa gdicem...ama bugun degil oncelikle evi bosaltmam lazim gelip esinle hemen iliskiye girilicekmis ben beraber oturuorum kayinvaldeleri bi yere gondermemiz lazim bse uydurmak lazim ...lazim lazim yani ..yani kesinlikle cozdugnu soyluor bakalim

gerçekten bişey yok canım oturup bacaklarını açıyorsun hepsi bu gayet basit bir olay

Kızlar nasılsınız? Ben rapor vermeye geldim :)

Eşim yarından sonra burada olacak, çok heyecanlıyım ve onu çok özledim o ayrı konu ama, size güzel haberlerim var...

Kegel egzersizlerini zaten yapıyordum buraya geldim geleli, hani demiştim ya eşimle konuşmam lazım parmak egzersizi için, gelince de deneyeceğim diye, ben bugün ayna karşısında inceleme yaptım ve orta parmağımın 2 boğumuna yakın aldım içeri :) Aslında daha da alabilirdim sanırım çünkü canım hiç yanmadı ve parmak çok kolay kaydı... Ayrıca hiç bir kayganlaştırıcı jel kullanmadım. Daha devam edebilirdim belki ama ileri gitmedim, eşimle denemek istiyorum çünkü, zaten olmazsa o buradayken bu egzersizlere devam edip bir haftada bu işi halletmek istiyorum ama yine de kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramayayım... Çünkü çok kafama taktım, olacak diye

Kızlar bu benim ilk denememdi, orta parmak 2 boğuma yakın bir başlangıç nasıl sizce? Ayrıca v...nın yönünü de bu sayede öğrendim kızlar, ben daha doğrusu biz eşimle çok yanlış yönde yapıyormuşuz... Hep dik deniyorduk, buradaki arkadaşların yazılarını okumak bana çok faydalı oldu... Umarım eşim gelince her şey yolunda gider, kızlar benim için dua edin lütfen... Öpüldünüz....

arkadaşlar bu siteyi yeni fark ettim formu biraz inceledim kendimi gördüm bende iki yıllık evliyim ve bu dertle ugraşıyorum lütfen banada yardım edin ben biraz yol kat ettim şu anda tüm parmak egzersizlerini yapabiliyorum iki parmak iki bogum dahil aparat olarak mum kullanıyorum yaklasık 14 cm uzunluk çevresi de 10 cm vardır meziro ile mumun da tamamını içime alıyorum ama eşimle birlikte denemeye başlayınca duvara kadar geliyorum ondan sonrasını aşamıyorum canım çok yanıyor buraya kadar gelmişken artık bitirmek istiyorum bu durumda ne yapmam gerekir lütfan yardım edin özelden yada buradan cevaplarınızı beklıyorum

canım merhaba senin aslında eşli denemede başarılı olman gerekir gibi geliyor ama psikolojik olarak tam hazır değilsin galiba. şimdi vajinanın 3de biri kasla çevrili geri kalanında bişey hissetmiyorsun yani o kısımda kalmışsın o acı hissini hafifletmek için sana tavsiyem eşinin üstünde ol kontrol sende olsun ve p...si her içine alışında ıkın ıkındıkça vaji girişi açılır rahatça olur

cnm,senin adına sevindim bu illetten kurtulduğun için,Yeşim hn.ı bir arkadaşım daha önermişti,son çare olarak ben de onu düşünüyorum sahrayı ceditteymiş muaynanesi,ücreti hakkında bişey diyebilir misin?

masal daha once tanısmadık yazısmadık ama senı tebrık etmek ıstıyorum her gunun bugununden daha guzel olsun dıyorum ınsallah esınle bırlıkte daha cok guzel anlar ve yıllar gecırmen dılegıyle.

Çok teşekkür ederim.Tanışmak,yazışmak olmasada,kaderdaşız:) Sen yenmişmiydin?Kusura bakma o kadar akıcı bir forum ki,bazen okuyamıyorum,geri kalıyorum,kim yendi diye.

Ben de çok tebrik ediyorum darısı olmayanların başına, nasıl ve ne kadar sürede yendin biraz bahsedermisin?

Öncelikle herkese günaydın.Çok teşekkür ederim.Tamamen cesaret ve egzersiz.Bu forumu çok geç keşfettim.1ay önce girmiştim.Okudukça moral buldum.Buradaki arkadaşların dediklerini uyguladım.Önce aynayla tanıma çalışması yaptım,kegel egzersizi yaptım.Önce göremedim,sonra ıkındıkça küçük bir boşluk farkettim.Doğum g.mumunu streçledim,muayene eldiveninin en küçük parmağına geçirdim.Bebe yağı kullandım ama jel tavsiye ederim.Çünkü bebe y. mantar yapıyormuş.Yavaş yavaş nefes alınca açıldı,nefes verirkende ittirdim.İnanamadım kayıp gitti.Ertesi gün bu mumu peçeteyle kalınlaştırdım.Oldu.Sonra bakkal mumuna geçtim,streçledim,aynı işlemleri yaptım.Nefes alırken yerleştirdim,verirken ittirdim.Sonra bu mumu peçeteyle kalınlaştırdım.Her kalınlaştırmada çevresini ölçtüm.6cm-7-8-9-10 cm.Tabi bunları bir anda yapamadım.Ama küçük aparatı denemeden büyüğüne geçmedim.En son 11 cm geldim.Yanma oldu.Arkadaşlar bekle geçecek dediler.Beklettim,geçti.11 zor oldu ama zamanla alışacağını düşünüyorum.Bol jel sürüyorum.Sonra 11 cm 1 saat beklettim.P denemesine geçtik.Pozisyonda çok zorlandım.Altta almışım,soruyorum oldu muu?olmuş.Allahım şükürler olsun.Üstte olmadı çünkü oturamıyorum,bacaklarım kasılıyor.Tabi herkese uygun pozisyon vardır.Kimileri üstte yenmiş.Çok tutamadım,kendiliğinden çıktı.Heyecan yaptım birde.Bir de komik birşey oldu.Ben ayağımı üşütmeyeyim diye çorap giydim.Baktım eşimde giymiş:)Allahım sen niye giydin?Eee başını serin,ayağını sıcak tut demişler,demesin mi?Bu olay kısa sürede çözülebilir.Tamamen cesaret,egzersiz.Bir de kızıyorsun.Kimseyi küçümsemek istemem ama benim çevremde o kadar kalitesiz insan var ki.İnsan onlara bakıyor,ben niye yapamayayım ki diyor.Hadi Senem!

gayet cesaretlı ve kararlı gorunuyorsun ve hepımız bu kez olacagına ınanıyoruz ınsaallah her sey yolunda ve ıstedıgın gıbı gıder. sana dua edıyoruz

canım evde bırı olunca 4 yıllık evlı ben bıle rahat olamam. haklısın. esınle konus ve bır cozum bulsun bu yanlız kalma konusuna. aılesı bılıyor mu durumunuzu ? bılıyorlarsa soylemenız daha kolay zaten

canım bak şöyle dusun, anne olamayanları dusun. cocugunun kıymetını bılmeyen anneler var, ama bak bızler delı gıbı ısterken olmuyor. yumurtlama gunu falan takıp etmeden hatta ılk geceden hamıle kalanlar var ama bızler mılyarlar harcıyoruz herseye dıkkat edıyoruz ama olmuyor. bunu da oyle dusun. ben hastayım, ama baskası hastası degıl ve bebek ıcın para odemen zorunda kalmıyor. kendını suclamak uzmek yerıne, bunu boyle dusun canım. keske hıc sıkıntı cekmesek keske para odemesek boyle ama ne yapalım ıste.

ne guzel anlatmıssın oyle hem cesaretlendırıcı hem eglencelı. tebrık ederım senı. bundan sonra hayatında vajınısmus dahıl hıcbırsey mutluluguna golge dusurmesın ınsaallah.

ne guzel anlatmıssın oyle hem cesaretlendırıcı hem eglencelı. tebrık ederım senı. bundan sonra hayatında vajınısmus dahıl hıcbırsey mutluluguna golge dusurmesın ınsaallah.

Amin cümlemizi.Allah eşimden razı olsun.Bu konuyu başıma kakmadı.Bekledi,dinledi.Çevremdeki meraklılardan çok çektim.Ailem değiller,birşey değiller,nasıl bir merak.Yok neden çocuk yok,neden düşünmüyorsun?demeler.Başkalarıyla kıyaslamalar,sürekli böyle davranılınca sinirleniyorsunuz.İnsanlar güya arkadaş olacaklar,mutluluğunuzu kıskanıyorlar ve sizi üzmeye çalışıyorlar.

günaydın kızlar,dün gece iftardan geldik çok hazır hissetmiyordum kendimi ama hadi deneyelim dedik,burda yazılanları aklıma getirdim uygulamayya çalıştım,lokal anestezik ilaçsız,kayganlaştırıcı olmadan,sakinleştirici falan hiçbişey kullanmadan başı girdi,daha da olacaktı da beynim yine kızlığımın gitmesini hazmedemediğinden acıyo diye çıkarttırdım,azcık dayansam iş bitmişti.kegel egzersizi yapıyorum ama p...in dışında başka bişey girmesine pek sıcak değilim kendi açımdan yapamam yani...

Son düzenleme:

Eee olmuş o zaman.Yuppiiii!Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…