Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar hatırlarsanız ben başından sonrasını alamıyodum acıdan,aparatla ya da parmakla denemek istediğimi söyledim benim kociş kızlığını ben alıcam bozma kızlığını dedi...

Aynen öyle canım kıskanç..ama bi okadar da yumuşak kalpli ben evlenmezdim sanırım karşıma böylebiri çıkmasaydı..Doktora mı geleceksin sen ? hepmizin uygun oldugu bir gün ayarlarız.

ben sormaya devam edeyim cevap veren olur inş.
kızlar klasik pozisyondanken belin altına yastık konması işi kolaylaştırır mı

Mrb canım.ben henüz yenmedm ama egzersiz yaparken yastık koymak kolaylıyor ya da ayaklarını tamamen yere basıp totoyu kaldırmak.ilişki denemesinde de kolay olduğunu söylemişlerdi kızlar.

çileklim nöörün gemişe mi daldın?
yok ya, ben ara ara girebiliyorum ondan sürekli yazamıyorum

Şu an eşimi olduğu gibi kabulleniyorum canım, sanki herkesin evliliği dört dörtlük mü? Birazda idareci olmak lazım . Vaji olamasada bu adam yatışa geçerdi , o kadar ilgili kalmazdı.

kızlar hatırlarsanız ben başından sonrasını alamıyodum acıdan,aparatla ya da parmakla denemek istediğimi söyledim benim kociş kızlığını ben alıcam bozma kızlığını dedi...

benim durumum da seninkine benzer ben biraz daha öteye gittim ama gerisi yok gitmiyor,zarı da hallettik kurtulduk dedik ama yetmiyomuş

Mrb canım.ben henüz yenmedm ama egzersiz yaparken yastık koymak kolaylıyor ya da ayaklarını tamamen yere basıp totoyu kaldırmak.ilişki denemesinde de kolay olduğunu söylemişlerdi kızlar.

mrb cnm öncelikle teşekkür ederim yorumun için,totoyu:) kaldırınca orası yeterince açılır mı acaba sanki biraz kasılır gibi oluyor şuan regl olduğum için deneyemiyorum da kafamdaki soruları gidermeye çalışıyorum işte:)

:) egz.aşamasındasın sanırım. ben yönü bilmediğim için baya bi uğraşmıştım nereye doğru ilerleyeceğimi bilmiyordum.burdaki kızlar sağolsunlar anlattı.totoyu hafif kaldırıp aparatını aşağıya doğru yönlendirince(popoya doğru yani) kaydı gettiii çook şaşırmıştım o kadar kolay olduki. ne aşamadasın başladın mı egz.e takip edemedim seni hujgeldin bu arada :))

Bende klasik poz.yendim.Aykurt'a katılıyorum.Eş duruşunda bende aynı durumu yaşadım.Yanma olduğu yerde duruyoruz,bekliyoruz.Ben dün 2.deneme de tamamını aldım.Çok az da git gel.Yanma olunca beklersen oluyor.

selam arkadaşlar 3 haftalık evliyim vajinsmus sorunum var çok kaygılanıyorum.nette araştırırken burada yazılanları okudum hemen üye oldum.umarım sorunlarımızı en kısa sürede çözebiliriz

selam arkadaşlar 3 haftalık evliyim vajinsmus sorunum var çok kaygılanıyorum.nette araştırırken burada yazılanları okudum hemen üye oldum.umarım sorunlarımızı en kısa sürede çözebiliriz

Bel deil canm poponun altina kucuk bi kirlent yastik yani koy egim aci dogru olsn.

ya çok güldüm kendime şimdi denedim de belin altına koyunca daha da kapanıyor bacak arası yatağa bakıyor, doğruu kırlent toto altındayken havaya doğru yöneliyor malum yer hmm teşekkürlerr

tam yorum yazarken bakıma girdi şansa bak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…