Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim eşim hayatta gelmez . Banada izin vermez eşler olursa, eşler olmazsa sen git der, aman ne konuşuyorum, ben zaten malatyadayım .

benım esım de hep zordur konuskan degıldır sevmez boyle ortamları. ıftar yemegıne zor gotururum mesela. hem de eslı olunca belkı o da ıstemez. dusununce bılmıyorum. bas basa bulusmak ıcın cozum bulsak keske

Moralini bozma drlarda para tuzagi olms ben o dediklerinin hepsini oldum psikolog hipnoz kadin dogumcuya git anormallik varmi baktir yoksa baskasina gitme burdaki egzersizleri yap aynayla vajine bak dokun esinin penis dokun birbirinizi taniyin vajide ic dudaklar var hafif ayir bacaklarrini onlari incele sonra wc cikarizya kucuk cisimizi tutar birakiriz iste onlar kegellerimz hergun her dk sik birak kasip gevsetmeyi ogreniosun sonrasindada yardmci oluruz.

benım esım de hep zordur konuskan degıldır sevmez boyle ortamları. ıftar yemegıne zor gotururum mesela. hem de eslı olunca belkı o da ıstemez. dusununce bılmıyorum. bas basa bulusmak ıcın cozum bulsak keske
Benm esim hemen uyum saglar konuskan aktiftir gelir ama bide kil olursa birineee vayy onun haline :) tmm kizlar bulusalim ozmn

çok teşekkür ederim söylediğiniz her şeyi dikkate alacağım bütün gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.bu akşamdan itibaren başlıyorum:)çok büyük moral oldu allah razı olsun

Kizina fiseklikte takarim trabzonda lakinn karsiligini beklerim yolluk ceyizz is guc becerik en onemlisidee ilk gun verecek oglumaa :) yataginin basucundakini gorcemm vajili gelin istemem

Son düzenleme:
Anaaaa sen varya cok fena bi kaynana olcan ezdirmem kızımı fururum allama yavrummm kıyamam vazgectim vermiom sana kız mız

Aman karismam ne halleri varsa gorsunler ammma bebeleri olana kadar inanmak attiklarina :))) kiz ben evlenip ilk gece olanlara inanmiyom oyle diolar bende mecburwn olsu dedim diom ancak bebek oldumu hmmm bunlarda yapms tmm diom :))

Kuzuuu fikrim geldi paylasiyim dedim :) hani bu yesim hanm varmisya simdi netten arastirdim 1saat icinde halledio die bizde deneyek bacim en buyuk aparati 1saat bekletek icimizde tam.ondan sonra gelsin kocisler ben musait olugm ilk an denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…