- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.501
cnm once 9 cm den once aldıgın aparatla basla en az 10 dk onunla calıs gıt gel yap onu cıkarıp jelleyıp hemen 9 cm al cok daha kolay alırsın
oyle yapıyorum canımm yanlız gıt gel yapamıyorum bende nıye yanma oluyo yaa
darısı bana bi aparatı ben başaramadım
nasılsınız kıslarr? cıleklım ben bırazdan egzersıze oturcammm
kızlar aparatı yada parmgı cıkartırken zorlanıyomusun salmıyo vajına elle cekerkennn
yavuzcum bi gaz wer ya... sen ne güzel başlamışsın:)
ben parmağı çekerken 3 parmakta biraz zorlandım... zaten aparat yapamıyom...
canım yanmalar normal zaman lazım gecmesı ıcın ama dayanılmayacak gıbı degıl hafıf hafıf yap gıtgellerı alısman lazım
darısı bana bi aparatı ben başaramadım
inşallahhh
hangı asamadasın cnm basladınmı egzersıze?
kızlar aparatı yada parmgı cıkartırken zorlanıyomusun salmıyo vajına elle cekerkennn
ben cok zorlanıyorum acaba ultroson jelıyle denıyorum kuuruyoda ondamı oluyokı acaba
inşallahhh
hangı asamadasın cnm basladınmı egzersıze?
canım ben 2-3 parmak yapabiliyom 2 de hiç 3 te biraz zorlanıyom o kadar... aparta denemesi başarısız. bi daha denesem mi ki? bu aparat sorusunu aktarıp dönderip soruyom ama kızlar kusura bakmayın. idare ediwerin:))))psikolojim bozukkk
canım ben 2-3 parmak yapabiliyom 2 de hiç 3 te biraz zorlanıyom o kadar... aparta denemesi başarısız. bi daha denesem mi ki? bu aparat sorusunu aktarıp dönderip soruyom ama kızlar kusura bakmayın. idare ediwerin:))))psikolojim bozukkk
canım aparat yapmak zorundasın parmak egzersızı yapıp yenen cok arkadasımız var aparat su yond
en iyi boy konusunda kafan rahat olur o kadar...bence hıc takma kadana parmak egzersızı kolay degıldır ben soylım sana
3 parmaga odaklan rahat almaya rahat hareket ettırmeye calıs 3 parmagı da rahat alırsan p..s e gecebılırsın bitmiş senın bırseyın kalmamıs
bazen bakkala ekmek almaya gidiyorum deyip 10 yıl ortadan kaybolasım geliyo....
canım aparat yapmak zorundasın parmak egzersızı yapıp yenen cok arkadasımız var aparat su yond
en iyi boy konusunda kafan rahat olur o kadar...bence hıc takma kadana parmak egzersızı kolay degıldır ben soylım sana
3 parmaga odaklan rahat almaya rahat hareket ettırmeye calıs 3 parmagı da rahat alırsan p..s e gecebılırsın bitmiş senın bırseyın kalmamıs
tamam canım şimdi 3 parmak denemsi yapıcam.. durumu paylaşırım canım...
tamam canım şimdi 3 parmak denemsi yapıcam.. durumu paylaşırım canım...
bol sansorada sınır yok acı yok kasmamaya calıs jel kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?