- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.541
ewet canım 3 parmak çalıştım bugün yine sen ne yaptın
bende 3 parmak çalıştım sonra olacakmı die meraklandım p.. deneyelim dedik ama yapamadım olmadı p.. 3 parmakdan daha kalın.. 3 parmakdan sonra p. çok kolay dio herkes ama benim parmaklarmı ine nedir anlamadım?
kızlarrr 9 cm lık aparatıda alabıldımm
Mirabaaaaaaaaa :) herkezzee kizlarr bir haftadr egz.yapamadim dunde ortam hazirliyordumki oda neee regl olmusum yani 10-12gun ara verms oluyorum ve bu beni korkutuyo zaman zaman.bitince oldugum yerden devam edebilirmiyimki :18:
kızlarrr 9 cm lık aparatıda alabıldımm
canım sen aparatı cekme kendını gevşek bırak atıcak o dışarı hıçbişey yapmana gerek yok
supersin canim masallahh... az kaldi yenmeneee ne guzell devam et boyleee git gel de yapmaya calis yavas yavas alisirsinn
tesekkurler canımmm ıcerdeyken yapıyorum gıt gell artık yenmek ıstıyorum yaa
bende 3 parmak çalıştım sonra olacakmı die meraklandım p.. deneyelim dedik ama yapamadım olmadı p.. 3 parmakdan daha kalın.. 3 parmakdan sonra p. çok kolay dio herkes ama benim parmaklarmı ine nedir anlamadım?
keşke 3 parmağa iyice alıştıktan sonra p...s denemesine geçseydin.. hiç mi olmadı?
birden atak yaptın canım tebriklerrr sana en başından beri dedığimiz o yönu buldun işte. çok iyi gidiyosun aynen böyle devamm
atmıyo canım yaa resmen cu sefer cıkartırken zorlandım ben dıyorumkı hanı ultroson jelı kullanıyorum yaa o hemen kuruyomuss acaba ondanmı ole oluyokıı
soruyu tam anlamadim ama cevap vereyim p..s i yerlestirdin yaa yavas yavas itcek esin sende derin nefes alip ver we ıkın bide popoyu az kaldir ozmn girer rahatcaa...
ben cok sevınıyorum yaa ama bu sefer 20 dakka felan beklettım ıcerdeyken hafıfı gıt gel yaptım hemde eletrıkler gıtmıstıı 20 dakka tuttum olee sonra baktım gelmıyo elektrıkler bende cıkardımmmm gerııı dun daha uzun egzersız yapmıstım sankı neyse yarın genee.. mumu 6 pecete sardım olee anca 9 cm oldu ama hepsını alabıldımm
bekliyomusun birkac saniye ben beklerdim atardı zten doktorumda demıştı sen çekme.şimdi hafif hafif git gelde yapmaya başla canımm.ben hiç ultrason jeli kullanmadım sadece doktor kullanıyodu ben evde bebeyagıyla yapıyodum oda mantar yapıyomuş demişlerdi ama zaman zaman gene kullanıyorum başka jel aldım yapış yapıştı kullanamadım.bazen bebeyagıyla bazen hiçbişey kullanmıyorum
kıs bekletıyorumm gene cıkmıyoo kururyo buyuk bı ıhtımalle elımle asılırken bıle zor asılıyorummm yada ebet buyudukce oluyoo herhaldee bence jeldenn
keşke 3 parmağa iyice alıştıktan sonra p...s denemesine geçseydin.. hiç mi olmadı?
önçe yine 3 parmakla baya denedim hatta neredeyse 15 dk kadar beklettim içerde gitgelde kolayça olunça denemek istedim yani hiç olmadı değil tamamı olmadı ama başı oldu.. birde biraz açıdı..
doktor jel kullanıyodu benim ordada atıyodu jeli bol sür dediğin olabilir sen içerde bekletirken jel kuruyodur.biz doktorda o kadar bekletmıyoduk sonuçta.
tsk ederim canim bakalim denices :)
ya bi de vajina kanalinin uzunlugu ne kadar ki 9 cm lik aparattan bahsediyorus :S
ben 7-8 cm diye biliyorum..
canım on dkka engeline takıldım.burdan yazıyım.sen şimdı buna iyice alış alıştıgını hiisetiginde 1-2 cm kalınlaştır adım adım git.önce bunla sonra yenı aparatınla denersin.az kaldı zaten sona ulaşmayaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?