- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.521
arkadaslar merhaba..1 yillik vajili olarak foruma yeni yeni takilmaya basladim.yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim,
benim sorum su ;hani su vajinin giris kisminda bi kivrim var ya,boyle biraz cengel gibi,o kismi esinizle gecerken ne yapiyorsunuz ,yani yenebilmis olanlar icin, normal iliski esnasinda?ben orda takilip kaliyorum ve cok canim yaniyo(
su Ramazan ayinda Allah hepimizin derdine derman olsun ins..
hoscakalin..
o cengel makat kismina dogru bi cengel degil mi canim?
bi de (allam uff bunlari yazmak ne gicikmis!:)) o esnada p...sin rotasini biraz degistirmek gerekiyo di mi?yani dumduz devam edemiyo bende cunku canim aciyo..
bu arada tebrikler sana :)
ya dahliacm bunlari bilmesine bende biliyorum ama pratik 0 iste
daha once aparatla denedim canim 7-8 cm kadar oldu yani cengel kisimdan sonrasinin daha rahat oldugunun farkindayim..
neyse olucak insallah.. cok karamsar degilim ama zamanin hizla geciyo olmasi sabrimi tuketiyo..
madem bu kadarını yapabiliyosun iyi durumdasın canım.hiç canını sıkma iyice gerer bu seni.kısa bir süre sonra bi bakcaksın aniden olmuş.bu bildiklerini içinden sürekli tekrar et.ben gün içinde bile düşünüyodum bunları esnek orası falan diye:)kafamızdakı yanlış düşünceyi değiştirebilmek için bu şart bence
darısı bana bi aparatı ben başaramadım
aparatı bende beeremiyorum merak etme naptın egzersizdemisin hala?
tsk ederim zaman ayirdigin icin :)
gun gelsin senin gibi baskalarina yardimci olayim ins..
hoscakal :)
Mirabaaaaaaaaa :) herkezzee kizlarr bir haftadr egz.yapamadim dunde ortam hazirliyordumki oda neee regl olmusum yani 10-12gun ara verms oluyorum ve bu beni korkutuyo zaman zaman.bitince oldugum yerden devam edebilirmiyimki :18:
canım sen aparatı cekme kendını gevşek bırak atıcak o dışarı hıçbişey yapmana gerek yok[/QUOTyavuzzzz canm icine alabiliyosan sorun yok zorlandikcabekle alisio hem dayanilmaz aci deil bide hafof sag sol yap nerde rahat diosa ordan git gel yap bendede oluyo bazen benim anladgm pozusyondan kaynaklanio hafif hareket ettirip dogru yeri buluyorm sonra git gel yapiorum.cikarmaya gelince serbest birak elini cek o kendi gelio zaten bi ilk giren yeerde cikarkende huylanti oluyo nefes verirken cek onuda
regl biter bitmez başlaki canım o zaman çok kolay oluyo hiç merak etme
Egz.tok karinla baslayin dio dr. Tika basa deil tabi ama ac olmayin cunku heyecan yaptigimizdan kan sekerimz dusebilirms halsizlik falann..buda egz.birakmamiza sebep oluyo
İns canm ins.tam alisiyorm rahat almaya basliorm yausait olamiyorm yada regl girio araya ama hep yapacam yaptim kackez yaptin die telkin veriyor hemen buraya gelip cesaret topluyrm.
4 gün kala kesin sonuç alabilir miyim yani ondan şüpheliyim
aparatı bende beeremiyorum merak etme naptın egzersizdemisin hala?
ewet canım 3 parmak çalıştım bugün yine sen ne yaptın
canım sen aparatı cekme kendını gevşek bırak atıcak o dışarı hıçbişey yapmana gerek yok[/QUOTyavuzzzz canm icine alabiliyosan sorun yok zorlandikcabekle alisio hem dayanilmaz aci deil bide hafof sag sol yap nerde rahat diosa ordan git gel yap bendede oluyo bazen benim anladgm pozusyondan kaynaklanio hafif hareket ettirip dogru yeri buluyorm sonra git gel yapiorum.cikarmaya gelince serbest birak elini cek o kendi gelio zaten bi ilk giren yeerde cikarkende huylanti oluyo nefes verirken cek onuda
canım sendemı aparatla calısıyosunnn
arkadaslar merhaba..1 yillik vajili olarak foruma yeni yeni takilmaya basladim.yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim,
benim sorum su ;hani su vajinin giris kisminda bi kivrim var ya,boyle biraz cengel gibi,o kismi esinizle gecerken ne yapiyorsunuz ,yani yenebilmis olanlar icin, normal iliski esnasinda?ben orda takilip kaliyorum ve cok canim yaniyo(
su Ramazan ayinda Allah hepimizin derdine derman olsun ins..
hoscakalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?