Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle hoşgeldin canım.inşallah en kısa sürede sorunundan kurtulursun.o dediğin yerde hepimiz takıldık bekle bir an kendini gevşek bırak kasma o an nefes verirken ıkın ve jel kullan su bazlı olanlardan ultrason jeli olabilir.eşın yavaş hareket etsin

o cengel makat kismina dogru bi cengel degil mi canim?
bi de (allam uff bunlari yazmak ne gicikmis!:)) o esnada p...sin rotasini biraz degistirmek gerekiyo di mi?yani dumduz devam edemiyo bende cunku canim aciyo..
bu arada tebrikler sana :)

o cengel makat kismina dogru bi cengel degil mi canim?
bi de (allam uff bunlari yazmak ne gicikmis!:)) o esnada p...sin rotasini biraz degistirmek gerekiyo di mi?yani dumduz devam edemiyo bende cunku canim aciyo..
bu arada tebrikler sana :)

orayı bir balon gibi düşün canım.senin o zorlandığın noktayı atlatınca aslında işin kolaylaşıyo boşluk cunku sonrası.düz devam etmiycekisniz canım popoya dogru eğimli olcak yani biraz.sen zorunu yapıyosun aslında belki canım yancak dahada çok diye ilerletmiyosun ama kendini kasma o anda serbest bırak çok kolay olcak o zaman.tşkr ederim canım darısı hepinizin başına bizlerde henüz alışma dönemindeyiz.atlatmamıza rağmen arada bizde zorlanıyoruz.gün içinde stres yaşadıysak bile etkiliyo haliyle ama bugnümüze şükür

ya dahliacm bunlari bilmesine bende biliyorum ama pratik 0 iste
daha once aparatla denedim canim 7-8 cm kadar oldu yani cengel kisimdan sonrasinin daha rahat oldugunun farkindayim..
neyse olucak insallah.. cok karamsar degilim ama zamanin hizla geciyo olmasi sabrimi tuketiyo..

madem bu kadarını yapabiliyosun iyi durumdasın canım.hiç canını sıkma iyice gerer bu seni.kısa bir süre sonra bi bakcaksın aniden olmuş.bu bildiklerini içinden sürekli tekrar et.ben gün içinde bile düşünüyodum bunları esnek orası falan diye:)kafamızdakı yanlış düşünceyi değiştirebilmek için bu şart bence

tsk ederim zaman ayirdigin icin :)
gun gelsin senin gibi baskalarina yardimci olayim ins..
hoscakal :)

Mirabaaaaaaaaa :) herkezzee kizlarr bir haftadr egz.yapamadim dunde ortam hazirliyordumki oda neee regl olmusum yani 10-12gun ara verms oluyorum ve bu beni korkutuyo zaman zaman.bitince oldugum yerden devam edebilirmiyimki :18:

Egz.tok karinla baslayin dio dr. Tika basa deil tabi ama ac olmayin cunku heyecan yaptigimizdan kan sekerimz dusebilirms halsizlik falann..buda egz.birakmamiza sebep oluyo

soruyu tam anlamadim ama cevap vereyim p..s i yerlestirdin yaa yavas yavas itcek esin sende derin nefes alip ver we ıkın bide popoyu az kaldir ozmn girer rahatcaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…