Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bende egzersizlere devam ediyorum.. 10 cm başarıyla tamamladım :) fakat ilişkiyi denediğimiz zaman feci bir yanma hissi oluyor, daha sonrada acı ekleniyoor.. bazı arkadaşlar hiççç acımıyomuş, bumuymuş falan diyolar fakat ben o duruma hiç gelemedim, hep aynı acı aynı yanma ://

selam kızlar unuttunuz mu beniii hııı hıııişteki net bozuk evde de olmayınca bir haftadır takıp edemedım yazdıklarınızı.sanırım bir süre daha da burda olamıycam.yazıların hepsini okuyamadım.Masalll canım tebrik ederim seni deBaşka yenen arkadaşlar var mı?bana gelince okadar yogun bir hafta gecırdım kı ne egsersız be baska bısey yapamadım.Bu pazar benım de evlenelı 3 ay olacak.3 ayın hürmetine olur inşallah.gecen gun gaza geldık bıraz deneyelım dedık ama yıne hamsı baluğu gibi zıpzıp zıpladım geri attım kendimi artık kendımle de dalga gecer oldum ya da alıstım bu duruma bilemiyorum.Şu mübarek ayda tek duam burda hepinizin başarı hikayelerini duymak.bazen diyorum keşke yakın olsaydık görüşebilseydik sizlerle.internet ortamına güvenilmez ama burda sizlerle konusurken okadar motive oluyorum ki pc yi açar açmaz soluğu burda alıyorum.İyiki varsınız

Merhaba.Çok teşekkür ederim.Bak ne güzel daha yeni evlisin.Lütfen erteleme,egzersizlerini düzenli yap.Ben çok erteledim.İnşallah o hamsi baluğu gibi zıplamalar neşeden,mutluluktan olur :)

Merhaba.Çok teşekkür ederim.Bak ne güzel daha yeni evlisin.Lütfen erteleme,egzersizlerini düzenli yap.Ben çok erteledim.İnşallah o hamsi baluğu gibi zıplamalar neşeden,mutluluktan olur :)

İnşallah canım:) senin ne kadar sürdü ve herşeyden önemlisi şimdi nasılsın ikinci denemen oldu mu sorun yoktur umarım.

ben birazdan çıkmak zorundayım.herkese iyi akşamlar.bir daha geldiğimde yine kurtulanları görmek istiyorummmmmmkendinize çoookkk iyi bakın tabii kocacıklarınıza da

ben birazdan çıkmak zorundayım.herkese iyi akşamlar.bir daha geldiğimde yine kurtulanları görmek istiyorummmmmmkendinize çoookkk iyi bakın tabii kocacıklarınıza da
tamam canım, biraz daha aktif olmaya çalış imkanları zorla. Seni de gelin çıkaralım .

gebelik testi için en az 2-3 gün geçmesi gerekiyor, kan ya da idrar testi yaptırırsan daha erken öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…