- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.481
ayy güldürdün walla beniBir de kadın olacak insan bi yardımcı olmaya çalışır !!!
Arkadaslar, kurallari nedir bilmiyorum yanlissa kusuruma bakmayin ama mail adresim deryagl@hotmail.com, ayni dertleri yasadigimiz icin paylasip dertlesmek isteyen herkes yazabilir.
eşim istisnasız her daim her şeyi unutur:84: bugun dogum gunum ve yıne unuttubeni yine yanıltmadı.....
selam kızlar unuttunuz mu beniii hııı hıııişteki net bozuk evde de olmayınca bir haftadır takıp edemedım yazdıklarınızı.sanırım bir süre daha da burda olamıycam.yazıların hepsini okuyamadım.Masalll canım tebrik ederim seni de Başka yenen arkadaşlar var mı?bana gelince okadar yogun bir hafta gecırdım kı ne egsersız be baska bısey yapamadım.Bu pazar benım de evlenelı 3 ay olacak.3 ayın hürmetine olur inşallah.gecen gun gaza geldık bıraz deneyelım dedık ama yıne hamsı baluğu gibi zıpzıp zıpladım geri attım kendimi artık kendımle de dalga gecer oldum ya da alıstım bu duruma bilemiyorum.Şu mübarek ayda tek duam burda hepinizin başarı hikayelerini duymak.bazen diyorum keşke yakın olsaydık görüşebilseydik sizlerle.internet ortamına güvenilmez ama burda sizlerle konusurken okadar motive oluyorum ki pc yi açar açmaz soluğu burda alıyorum.İyiki varsınız
Merhaba.Çok teşekkür ederim.Bak ne güzel daha yeni evlisin.Lütfen erteleme,egzersizlerini düzenli yap.Ben çok erteledim.İnşallah o hamsi baluğu gibi zıplamalar neşeden,mutluluktan olur :)
tamam canım, bende evi toparlıcam, sen yaz yine, ara ara gelir cevaplarımnasılsınız kıslarr? cıleklım ben bırazdan egzersıze oturcammm
tamam canım, bende evi toparlıcam, sen yaz yine, ara ara gelir cevaplarım.
tamam canım, biraz daha aktif olmaya çalış imkanları zorla. Seni de gelin çıkaralımben birazdan çıkmak zorundayım.herkese iyi akşamlar.bir daha geldiğimde yine kurtulanları görmek istiyorummmmmmkendinize çoookkk iyi bakın tabii kocacıklarınıza da
kızlar adetime 4 gün var evde gebelik testini yapmam için illa ki adet zamanımın geçmesi mi gerekir bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim. göğüslerim 10 gündür feci halde şiş ve ağrıyor. normalde adetten 2-3 gün önce şişerdi. bir de hiç bu kadar şiş olduklarını görmemiştim. bir an önce öğrenmek istiyorum
tamam canım, bende evi toparlıcam, sen yaz yine, ara ara gelir cevaplarım.[/QUOTE
canım tekrar aparat hazırladımmm 9 cm cıvarı olduuu gozum kesmıyo oburkuyle pek fark yok amaaa bıo denıycem
tamam canım, bende evi toparlıcam, sen yaz yine, ara ara gelir cevaplarım.[/QUOTE
canım tekrar aparat hazırladımmm 9 cm cıvarı olduuu gozum kesmıyo oburkuyle pek fark yok amaaa bıo denıycem
cnm once 9 cm den once aldıgın aparatla basla en az 10 dk onunla calıs gıt gel yap onu cıkarıp jelleyıp hemen 9 cm al cok daha kolay alırsın
tamam canım, bende evi toparlıcam, sen yaz yine, ara ara gelir cevaplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?