- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.561
öok kolay geldi uyumuşumkolay gelsın sana ve banada
Harikasınkızlarrr 9 cm lık aparatıda alabıldımm
Ben varım canım, burda başarı öyküm var:kızlar bışeyi merak ediyorum..eşiyle arası mukemmel olmadığı halde egzersızlerı yapabılen var mı aranızda?
çok bıkkın ve çökmüş hissediyorum bazen..
öok kolay geldi uyumuşum.
Harikasın.
Ben varım canım, burda başarı öyküm var:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html
tamam canımm madem yarıda aynı aparatla yapayım egzersızı
Yavuz supersin yawrum ya...canimsin bitanesin valla asil bitsin bu esaret ...ahhh ya ben ben :/
yok ya, yarın misfir gelecek birde, of of.
yok ya, yarın misfir gelecek birde, of of.
hadı sende sıraaa ahhhlama yemın ederım hıc acımıyooo ınanırmısınnn hafıf yanma oluyo oda yenı yaptıgımdan herhaldee canım haddddı sende dene nolurrr
canım benımde uykum geldı ben cıkıyorum ıyı gecelerrr hepınızeeee
Offffff offf off yavuzcilekli uyudu yine:))
umutcum senin doktor işi ne oldu?
Kalabalik aile fertlerinin iftar ziyafetlerinden benm vajime sira gelmio herife soyledim evdeyalniz olmamiz lazim die bayramdan once halletmeyi planliyorum insallah
yok ya uyanmışken evi topluyordum :)))).Offffff offf off yavuzcilekli uyudu yine:))
hımmm anladım canım, aslında gitmeden son bir kez egzersizi denesen bu aradaKalabalik aile fertlerinin iftar ziyafetlerinden benm vajime sira gelmio herife soyledim evde yalniz olmamiz lazim die bayramdan once halletmeyi planliyorum insallah
canım sendemı aparatla calısıyosunnn
Evet canm bemde 2-3aydir falluslarla calisiorum dr gittim ama yapamadim kendim cabaliyorm 9cm rahatcaaa oluyo tak die takip cikariyorum gitget yapiorum ama 10-11cm zorlaniyor hatta bazen yapamiyorm taabi bu 2haft onceydi iko haftadr yapamiom ins.gerilemem
Herkes uyuyor sanirim sabah oldu ne yatarsiniz hatunlar?:) Ezandan sonra oten horozdan kocasindan sonra kalkan kadindan hayir gelmez gibi bir deyis vardi ama ilk kismini salladim tamamen:) Ben de bir egzersiz girisimine daha girisecegim de sizden dua isteyeyim dedim oruclunun duasi makbul olur diye...
ben yatıyorum kızlar, uykum ağır basıyor, sorusu olan varsa yazsın, yarın cevaplarım inşallah.
Oruçken egzersiz yapılmıyor canım, oruç değilsen mesele yok.[/QU
Burda henuz imsak olmadi canim 3 bucuk saat var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?