- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.581
benim doktorum yapabilirsin, tedavi bu sonuçta derdi, ben yinede yapamadım, hiç içimden gelmedi. Bu konuda fetva veremicem tatlım :26:, o kadar bilgim yok. Sana bırakıyorum. Çok azaldıysa abdest alıp yapabilirsin belki.Ttlimm sacm olacak sorum aslindada soriyim regl doneminde egz yapilirmi ilk 3gun yogun oluyo sonra azalioya ozamaan yapsak acaba gunahmi olur die dusunuym gerci:26:
ooo çok uzakta olmalısınBurda henuz imsak olmadi canim 3 bucuk saat var..
Ttlimm sacm olacak sorum aslindada soriyim regl doneminde egz yapilirmi ilk 3gun yogun oluyo sonra azalioya ozamaan yapsak acaba gunahmi olur die dusunuym gerci:26:
ooo çok uzakta olmalısın.
Evet burda saat gece 1.44. o sebepten size pek katilamiyorum ve kaciriyorum yazilanlari. seni bulmusken sorayim.ilk egzersize basladiginda hemen basarabilmis miydin?
ilk incelemiştim, ileri gitme isteği oldu, kızlar kulak çubuğunu önerdiler. jelleyip strechleyip onunla başladım. yani hemen başlamış oldum.
canım sen aparatı cekme kendını gevşek bırak atıcak o dışarı hıçbişey yapmana gerek yok[/QUOTyavuzzzz canm icine alabiliyosan sorun yok zorlandikcabekle alisio hem dayanilmaz aci deil bide hafof sag sol yap nerde rahat diosa ordan git gel yap bendede oluyo bazen benim anladgm pozusyondan kaynaklanio hafif hareket ettirip dogru yeri buluyorm sonra git gel yapiorum.cikarmaya gelince serbest birak elini cek o kendi gelio zaten bi ilk giren yeerde cikarkende huylanti oluyo nefes verirken cek onuda
huylantı mıay çok yaşaaaa, bayıldım bu kelimeye çok sevdim
kulak cubugum yok.dilator aldik ama henuz bir arpa boyu yol katedemediminceleme nasil?ne var ne yok orda onu mu inceledin?ben de inceledim o sekil ama incele incele nereye kadar:) yillar gecermis saclarim agarmis ben hala inceliyorum esim sorarmis ne ettin hanim ben inceliyorum bey ha oldu ha olacak:) valla boyle espri yapiyorum ama durumumu iyilestirmek icin gulmeye ihtiyacim oldugundan yanlis anlamayasin...
evde öyle ince birşey yok mu?, herhangi birşey olabilir hiç farketmez. Önce ince birşeyle denersen daha hızlı ilerlersin. ben şu an işte olduğum için ara ara çıkmak zorunda kalıyorum kusura bakma, zaten sela geldi o sana yardımcı olur.
kızlarrr 9 cm lık aparatıda alabıldımm
atmıyo canım yaa resmen cu sefer cıkartırken zorlandım ben dıyorumkı hanı ultroson jelı kullanıyorum yaa o hemen kuruyomuss acaba ondanmı ole oluyokıı
seçil, uzun ince bir far fırçası da olur, çok ince bir şeyle başlarsan bilinç altındaki oranın kapalı olduğu düşüncesini yıkmış olursun.
far kullanmiyorum dolayisiyla fircasi da yok ama rimelim yillanmis onun fircasi olur mu ki sert olur biraz ama...valla evde aradim bi bubu bulabidim:)
kızlar bışeyi merak ediyorum..eşiyle arası mukemmel olmadığı halde egzersızlerı yapabılen var mı aranızda?
çok bıkkın ve çökmüş hissediyorum bazen..
İnce bir kalem, hatta kalemin içi, ne bileyim ince bir çubuk, rimel kalın gibi başlangıç için , kibrit çöpünün etrafına peçete sarıp, kalınlaştırıp da deneyebilirsin, pasta mumu da olur. uğraş birazcondom gecirince suoer olur bence:)
İnce bir kalem, hatta kalemin içi, ne bileyim ince bir çubuk, rimel kalın gibi başlangıç için , kibrit çöpünün etrafına peçete sarıp, kalınlaştırıp da deneyebilirsin, pasta mumu da olur. uğraş biraz.
0 boy dilatörün kalınlığı nasıl :44:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?