- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.601
İnce bir kalem, hatta kalemin içi, ne bileyim ince bir çubuk, rimel kalın gibi başlangıç için , kibrit çöpünün etrafına peçete sarıp, kalınlaştırıp da deneyebilirsin, pasta mumu da olur. uğraş biraz.
0 boy dilatörün kalınlığı nasıl :44:?
çoğunluk oturarak yapıyor bende ilkini oturarark yaptım, eşimle çalışmaya başladığımda sırt üstü uzanıyordum. Doğru yoldasın yani.nasil bir pozisyon almak lazim?sirtustu mu?aynanin karsisina gectim bacaklarimi actim biraz sirtimi geriye verdim aynaya bakarak yapmaya calisiyorum yanlis mi?
ince bişey bul, kulak çubuğu kadar ince olsun. Cesaretin gelecek göreceksinmumdan kalin dilator.rimelin ucu ince aslinda ama en ucu sert biraz o da beni urkutuyor.
çoğunluk oturarak yapıyor bende ilkini oturarark yaptım, eşimle çalışmaya başladığımda sırt üstü uzanıyordum. Doğru yoldasın yani.
ince bişey bul, kulak çubuğu kadar ince olsun. Cesaretin gelecek göreceksin.
ama ince birsey de beni urkutuyor bilemiyorum yapamiyorum yani ben siz nasil egzersize baslama asamasina geldiniz nasil o ilk girisi yapabildiniz bravoooo
ama ince birsey de beni urkutuyor bilemiyorum yapamiyorum yani ben siz nasil egzersize baslama asamasina geldiniz nasil o ilk girisi yapabildiniz bravoooo
yavuuuuuuuuuuuuuuuz!!!! harikasıııııııııııııııııııııın!!!!! söylememe gerek var mıı
canım bende cok korkuyodum sımdı muma 6 7 pecete sarıp 9cm cıkardım dusun onla yapıyorum cok kolayy korkmaaa sakın ıkın ıkınınca acılıyo orası
Yavuz msllh canim çok güzel ilerliyosun 9 cm çok iyi bikaç güne hatta istesen bi günde yenebilirsin 1 cm daha arttir öyle çalismaya çalis cnm bilmiyorum 9'u rahat yapabiliyomusn..
Umut naptin doktor isini ? Karar verdinmi
peki vajinanin girisindeki kaslarin kasilmasini nasil hallettin?onlar kasilsa da sen israr edip aldin mi yani?
kizlar vajinanin girisi soyle mi, boyle bir mercimek yada ne bileyim yada daha buyuk belki o buyuklukte mi?yani orasi aciliyor esniyor dimi eminsiniz(
ya dun denedım dokuzu 20 dakka tuttum ıcımde bugunde ıyıce onunla yapayım yarın tekrar buytucem ınsallh canım yaaa bı anda ataga gectım korkum azaldıı
evete ıkınınca acılıyooo hemde delı gıbı esnıyoo bende ınanmakta zorlanıyodum ama yaptımm suan bıran once yanmayı ıstıyorum
Ttlimm sacm olacak sorum aslindada soriyim regl doneminde egz yapilirmi ilk 3gun yogun oluyo sonra azalioya ozamaan yapsak acaba gunahmi olur die dusunuym gerci:26:
valla soyle gaza gelıyorum hatta sen benı arada fırcalaaa
bugunku calismalarima son veriyorum sahur yapicam.yapamaya yapamaya bi gun yapabilirim insa....
zamanla alışacaksın, denerken denerken bir gün olacak. yeter ki pes etme, her gün dene. aynada incelerken kegel yap istersen, kasarken kapanıp bıraktığında genişlediğini iyice beynine kazı. çilekli doğru söylüyor, ince bir şey bulup açık olduğunu görsen rahatlayacaksın aslında. çünkü sürekli oranın kapalı olduğu sinyalini veriyorsun beynine. bunun yerine, orası açık, açık olmasa regl olamazdım filan diye kendine tekrarla. dilatörün en küçüğü kalın geliyorsa, serçe parmağınla dene ya da ona yakın kalınlıkta bir şey bulup dene. kulak çöpü bana da ürkünç geliyordu, batar bu iğne gibi diye. o yüzden ben serçe parmakla başladım. moralini yüksek tut. iyi uykular.
tesekkur edrim selacim gercekten sizlere cok minnettarim.onceden burayi okuyup oyle bisiler yaziyordum ama simdi egzersiz yapma cabalarindan sonra sizlerin kiymetini daha iyi anladim.dun yapmaya calistim 0 dilatorle olmadi.esim de yanimdaydi cok garipti uzerime bir ortu aldim oyle yapmaya calisiyorum. esime diyorum sana garip mi geliyor, hayir diyor seni takdir ediyorum:) yani bugun de deneyip yapamayinca hakikaten su vajinismusu yensek dunyanin en basarili kadinlarindan daha basarili oluruz gibi geliyor bana...sana beyninin yapma dedigi seyi israrla yapabiliyorsan bu mukemmel bir guc gercekten...ve de Allah buyuk.bunda da bir hikmet var elbette, cunku su dunyada hikmetsiz hic bir is yok biz hikmetini goremesek de..belki hikmeti su bu problemi asinca evliligimizin kiymeti birden bine cikacak...haydi gorusuruz...sana da iyi gunler canim insa sen de tamamen bu skintidan kurtulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?