Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba, hafızam zayıftır ama adını eskilerden hatırlıyor gibiyim????? ayrıca bi sen aciz deilsin tabikide sadece biz çookk hassasız koru kendini erkekler kötü demişler kocalarımız da dahil olmak üzere sağlam korunuyoruz okadar=)

kızlar bi kaç sorum var.. birincisi ben egzersiz yaparken kısa zaman sonra vajinam yanmaya başlıyor... neden olabilir? kayganlaştırıcıdan olabilirmi?
bir de aparatı yaklaşık bir 10 cm soktuktan sonra bir duvar geliyor.. o nedir? makata baskı oluyor o arada.

aha, kaçaklardan biri daha hortladı!! nerelerdesin sen?? uzun zamandır yoktun. sanırım gene erteleme bölümüne geçtin. böyle vahlanma da egzersize başla, hadi üzülme lütfen, burayı bırakma bu sefer, yenmeden gitme. dilerim yazdıklarımı okursun. geldiğin aşamayı yaz, yine yardım edelim.

yanmaya bişey diyemicem çünkü soktuktan sonra demişsin ben 10cm soktuğumda sokarken bir yanma oldu orada bekledim ve 5dk içinde geçmişti ilk defa büyük bişey girince afalladı sanırım=) kayganlaştırıcılarda genelde kaşıntı tarzı reaksiyon veriyor ama enfeksiyon olabilir ya da birsüre bekledikten sonra geçiyormu yazmamışsın yanan yerde beklemeyi denedinmi hiç?
10 cm sonra bir duvara toslaman ilginç geldi muhtemelen çalıştığın pozsiyondandır diye düşünüyorum, bacaklarını olabildiğince açar ve derince nefes alır verirsen makata baskının azalacağını düşünüyorum, ben de egzersiz yaparken olabildiğince popomun üzerine oturmamaya çalışırdım yoksa dediğin gibi rahat ilerlemiyor aparat bu şekilde popo kaldırarak sokmayı keşfettim veeee müthiş sonuç alarak başarmıştım, bu bahsettiğin yanma ve batma yapan aparatın kaç cm kalınlığında acaba?

yanma kullandığın jelden olabilir. ne kullanıyorsun?? ama baskıdan oluşan yanmadan bahsediyorsan o zamanla geçiyor. psikolojik çünkü :)))

dayandığın yer serviks, rahim ağzı muhtemelen. orda dur zaten, daha ileri gitmene gerek yok. korkacak bir şey de yok, ben de dayandığı yerde bırakıyordum, popodan çıkacakmış gibi oluyor o noktada zaten.

yok canım ben bayadır egzersiz yapıyorum, yaklaşık 10 gündürde 10 cm le çalışıyorum.. bugün yurtdışından aparatlar geldi onunla denedim. o da 11 cm falan. uzanır pozisyonda duruyorum. sırtımıda koltugun kenarına dayıyorum. bekledim ama yanma malesef geçmedi :/ kayganlaştırıcı bir süre sonra yanma yapıyorsa eğer ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum

okeyin çilekli jelini kullanıyorum.. aynennn popodan çıkacak gibi oluyor. bugün çok canım sıkıldı. bu kdr aparatla çalışıyorum ve hala adet ağrılarım geçmedi... yıllarca bunun umuduyla yaşadım galiba çarem doğuma kaldı (

oo super tatlm bitirmsn sn braz cesaret ve finish, yanma nedeni kayganlastiricidan olablr yada tahris doktora gitsne cnm ins kurtlrsn artk

Timem BAGIRIYORUM senin için

HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ozaman kimse biyere gitmesin odaniza çekilin canim ins bi karar alirsinda o yolda ilerlersin biran önce kurtulursun ins..

Tebrik ederim canım çok sevindim ne güzel , bu mutluluğun tadını çıkar darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına, kendine iyi bak hayırlı olsun...

oo super tatlm bitirmsn sn braz cesaret ve finish, yanma nedeni kayganlastiricidan olablr yada tahris doktora gitsne cnm ins kurtlrsn artk

çok kasılıyorum ilişki denemelerinde.. rahatlamak için ne yapabilirim? bu sefer aparatla egzersiz yaptıktan sonra ilişkiye girmeyi deniycem.. kızlar birde ben egzersiz yaparken eşime pek ilgi gösteremediğimden eşim sertleşme sorunu yaşıyor.. onun için ne yapabiliriz? eşleriniz ne yapıyor böyle durumlarda?

Allah'ım beni b u dertten bir kurtarsın,başka hiçbişey istemiyorum bu gece deniycez kısmetse Allah yardımcım olsun...

Esinle denemeden once egzersz yap mutlaka cok daha kolay olcaktr.. kontrol snde olcak olan seklde deneyinki rahat ol, bende kati davranrdm ayni sorunu yasardk basari hikayemde anlatmstm istersen oku sonrasnda bikerelgne cesaret edip cabaladm sonra duzeldi sukur ins kurtlrsn bu gece
kzlar bn ckyrm iyi geclr herkese

1-çilekli jel denemedim ama sıcak temas olanından çookkk memnunum tavsiye ederim:)
2-kesinlikle önce egzersiz akabinde ilişki denersen sende psikolojik olarak çok rahatlarsın sanki orası açılmış gibi(aslında hemen açılmaya hazırda) kasılmazsın, birde malesef sevişerek yapılamıyor tabi bu da eşi etkiliyor, aparatını sokup eşin ayakta yatağın kenarına gelsin onun malum yerlerini okşa dokun işte napıyorsan=)) hazır hale gelir, birde ben 10cmlik dilatörle yenmiştim tabi sen 11de rahatsan onu da yap ama inan aralarında penis açısından fark yok sana başarılar diliyorum veeee güzel haberlerini bekliyoruzzz

Cicegimmm bocegim seni kutluyorm once cok sevindim cooookkk rabbim saglikli bi evlat versn.gelelim bana bazen moralim eksilerde oluyo ama sizin bu motive msjlarinizi alinca hersey deisiyo ya bi egz.devami gelse sureklilik istiyorm esli deneme yapicam ramazan bitsn

tebrik ederim canım.Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:)

çok tebrik ederim çok sevindim senin adına.. inşallah bebiş size uğurlu gelir.. güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsıngencecik anne olacaksın..bu da çok güzel

tebrik ederim canım.Allah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmeni nasip etsin:)

Elvaaaannnnnnnn Canm yaaa inan cok sevindim inann bu vajiler hamis kaldikca mutlu okuyorm rabbime sukurler seninde mutlulugunu bebekle taclandirdi anali babali buyut hayirli saglikli evlat nasub etsin gozunaydin simdiden..kendine dikkat et artkk tatlimmm tam bi aile oldun ne mutlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…