- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.141
tebrik ederim saglıklı bı hamılelık ve dogum nasıp etsın rabbım....ne güzeeeeeel bi duygudur allahım...........Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, benanne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi
hayırdır cnm noldu....napayım canım yaa hastanedeydımm daha bugun rahatım alahha sukurr
aman ugrasıom ıste ev temızlık bayram mısafır sımdıde regl....baska derdım yokkı zaten benım.......nerelerdesin sen bakim görünmüyorsun ne yaptın nasıl durumlar
tebrik ederim saglıklı bı hamılelık ve dogum nasıp etsın rabbım....ne güzeeeeeel bi duygudur allahım...........
hayırdır cnm noldu....
aman ugrasıom ıste ev temızlık bayram mısafır sımdıde regl....baska derdım yokkı zaten benım.......
cnm cok sakin yazmışsın kız ......benim için kocaman harflerle hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiim die bağırsana.............doktora gtmedım cnm ramazanda anne babasına nereye gıt dıyebılırızde tıkandık cok kotuyum
Timem BAGIRIYORUM senin için
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ozaman kimse biyere gitmesin odaniza çekilin canim ins bi karar alirsinda o yolda ilerlersin biran önce kurtulursun ins..
Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, benanne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi
Evet fallus aliyorum ama esimle yapmaya cesaretim yok umuttahh ahh boyle nereye kadar gideck bilmiyorum hep eksik hayatim coksukur herseym var amaa gercek bi kadin deilim disardan bakanda bi halt sanir hadi boyle idare ediyorz ama iki kisiylede omur gecirmk istemiyorm bi bebegim olsn onla ugrasalim tam bi aile olalm istiyrum...
Bazen soruyorum kendime kime ne yaptimda bunu yasiyorum die rabbimn gucune gitmesin herkeze soylenir oldm ondanda korkuyorm sabrm.kalmadi insanlara herkezi kirip gecirmek istiyorum resmen
ah inci tam hissettiklerimi özetlemişsin. tam bir kadın bile değilim evimi bile benimseyemeiyorum. herkesi kırıyorum. bir hamilelik artışı mı var bana mı öyle geliyo bilmiyorum herkesin karnı kocaman . onca insan gayet normal bi ben mi acizim? bi de inadı na gibi son 1 haftadır herkes bana çocuk soruyo kafayı yicem. hiçbir zaman bunu yapamayacağımı düşünmek beni çok korkutuyo. ooooofffffffff kafayı yicem.
ah inci tam hissettiklerimi özetlemişsin. tam bir kadın bile değilim evimi bile benimseyemeiyorum. herkesi kırıyorum. bir hamilelik artışı mı var bana mı öyle geliyo bilmiyorum herkesin karnı kocaman . onca insan gayet normal bi ben mi acizim? bi de inadı na gibi son 1 haftadır herkes bana çocuk soruyo kafayı yicem. hiçbir zaman bunu yapamayacağımı düşünmek beni çok korkutuyo. ooooofffffffff kafayı yicem.
kızlar bi kaç sorum var.. birincisi ben egzersiz yaparken kısa zaman sonra vajinam yanmaya başlıyor... neden olabilir? kayganlaştırıcıdan olabilirmi?
bir de aparatı yaklaşık bir 10 cm soktuktan sonra bir duvar geliyor.. o nedir? makata baskı oluyor o arada.
kızlar bi kaç sorum var.. birincisi ben egzersiz yaparken kısa zaman sonra vajinam yanmaya başlıyor... neden olabilir? kayganlaştırıcıdan olabilirmi?
bir de aparatı yaklaşık bir 10 cm soktuktan sonra bir duvar geliyor.. o nedir? makata baskı oluyor o arada.
Tesekkurler....cnm insallah bizde tez vakitte bugunleri goruruz cok sevindim gercekten...buarada tam bir lolita hamiş avatari:))))
yanmaya bişey diyemicem çünkü soktuktan sonra demişsin ben 10cm soktuğumda sokarken bir yanma oldu orada bekledim ve 5dk içinde geçmişti ilk defa büyük bişey girince afalladı sanırım=) kayganlaştırıcılarda genelde kaşıntı tarzı reaksiyon veriyor ama enfeksiyon olabilir ya da birsüre bekledikten sonra geçiyormu yazmamışsın yanan yerde beklemeyi denedinmi hiç?
10 cm sonra bir duvara toslaman ilginç geldi muhtemelen çalıştığın pozsiyondandır diye düşünüyorum, bacaklarını olabildiğince açar ve derince nefes alır verirsen makata baskının azalacağını düşünüyorum, ben de egzersiz yaparken olabildiğince popomun üzerine oturmamaya çalışırdım yoksa dediğin gibi rahat ilerlemiyor aparat bu şekilde popo kaldırarak sokmayı keşfettim veeee müthiş sonuç alarak başarmıştım, bu bahsettiğin yanma ve batma yapan aparatın kaç cm kalınlığında acaba?
yanma kullandığın jelden olabilir. ne kullanıyorsun?? ama baskıdan oluşan yanmadan bahsediyorsan o zamanla geçiyor. psikolojik çünkü :)))
dayandığın yer serviks, rahim ağzı muhtemelen. orda dur zaten, daha ileri gitmene gerek yok. korkacak bir şey de yok, ben de dayandığı yerde bırakıyordum, popodan çıkacakmış gibi oluyor o noktada zaten.
elvaannnnnn cadı kızzz buraya yazmışsın şimdi gördüm çookkkk sevindimm gözünüz aydınn Allah tamamına erdirsin çook çokkk çooookkk tebriklerrr
yok canım ben bayadır egzersiz yapıyorum, yaklaşık 10 gündürde 10 cm le çalışıyorum.. bugün yurtdışından aparatlar geldi onunla denedim. o da 11 cm falan. uzanır pozisyonda duruyorum. sırtımıda koltugun kenarına dayıyorum. bekledim ama yanma malesef geçmedi :/ kayganlaştırıcı bir süre sonra yanma yapıyorsa eğer ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
Timem BAGIRIYORUM senin için
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ozaman kimse biyere gitmesin odaniza çekilin canim ins bi karar alirsinda o yolda ilerlersin biran önce kurtulursun ins..
oo super tatlm bitirmsn sn braz cesaret ve finish, yanma nedeni kayganlastiricidan olablr yada tahris doktora gitsne cnm ins kurtlrsn artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?