- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.121
Geçmis olsn :18: ins düzelir biran önce cnmkorunma surecı devam...mantar olmusum :2::2::2:kurtjdan berı bıtmek bılmeyen bı akıntım vardı sonra kremsı bısıler gelmeye basladı gıttım dun doktora mantar dedı fıtıl verdı ılaçta werdı kullanıyorum oructa gıttı ıkı gundur geçer inş hemen
cuma günü başladım canım ama o gün pek verimli bir gün olmamıştı serçe parmağın ilk boğumunda kalmıştım.c.ertesi nasıl olduysa beyaz mumla baş parmak kalınlığında yapabildim acı hissetmeyınce ve olunca büyük bir istek geldı ama bugun de adet oldum daha baslayamadan ara verdım yanı:)
Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, benanne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi
Merhaba canlarim.. Giremiyorum pek özledim hepinizi.. Dilerim hersey yolundadir..
Kizlar nasil söylesem bilemedim, benanne oluyorm Allahin izniyleeee.. Allahima sükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ins
Nasil gidiyo egzersizler yenenler varmi çok merak ediyorum umut naptin doktora gittinmi
öpyrm hepinizi
aaaaaaaaaaaay kaçak hamile sen miydin???? hele dün topikte baya lafın dönmüş, dedim heralde elvandır!! hadi gözünaydın, allah analı babalı büyütsün, sağlıkla ve kolay bir doğumla kucağına alırsın inşallah.çok sevindim yaa, harika bir haber bu
öpyrm hepinizi
cokk sevımdımmm gozun aydınnnn canımmm ınsallh saglıcakla kucagına alırsınn
napayım canım yaa hastanedeydımm daha bugun rahatım alahha sukurr
Tskr ederim sen yavuz adli kisisin demi cnm?
Canım tebrik ederim..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Bu aylarda kendine çok dikkat et..:)
evet canımm rumuzumu degıstırdımm:)
geçmiş olsun yavuz, noldu hayırdır???
Amin tskr ederm cnm.. Senin nasil gidyo hersey yolundadir ins
anldm cnm nasil gidiyo varmi ilerleme
aman hastalık hastası oldum ıyıceee mıdemm yaaa cok kotuuu tamamen ıltıhap kapmısss onla ugrastımm durdumm
Çok şükür allahıma herşey yolunda..umarım böyle gider sağlıkla...
ayy midede iltihap mı?? geçmiş olsun, dikkat et kendine yaaa
valla canım 2 3 gunden berııı yoktum hastaneydım haftasonuda ark kaldımm gıt gel olmasın sureklı dıyee egzersızde yapamadımm bugun aksam baslıycamm bıra kendıme geleyımm en son 9 cmdeydım yukseltmem lazım artık
Geçmis olsn 9 cm çok iyi canmmmmmmmmsllh sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?