Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok pis gaza geldim sisirdiniz yine beni haa simdi kaynana maynana dinleymiycem alicam elime aparati :)k

gaz değil canım gerçekler çoğumuza göre çok iyi durumdasın.naptın bakalım akşam rapor ver 20 dakkadan sonra başka çalışma yapmadın mı?bir de unutmus olabılırım kusuruma bakma canım senin şu kayınvalide durumu neydi ve ne zaman sona erecek?bu hafta internetim bağlanacak inşallah.akşam sizlerle egzersiz yapıp moral bulayım diye bağlatıyorum.çünkü motivasyon çok önemli.benim de tam adetim bitecek bayramda eşimin ailesinin yanına gidicez ordan da rüzgar nereye götürürse...bir an önce egzersizlere devam etmek ıstıyorum,zaman akıp gidiyor ve artık mutluluğu ertelemek istemiyorum.imzamda evliliğimin ziyan ettiğim en güzel günlerini görüp hırslanıyorum.olacak olcak inşallah hepimiz kurutulacağız bu illetten

Son düzenleme:
selam kızlar,

ramazan nedeniyle koşturmakdan siteye pek bakamıyorum,akşam eşim denemek istedi ben yanaşmayınca da haklı olarak çok bozuldu,onun üzülmesine ben de çok üzüldüm ama hazır değildim ki napıyım ..

aynı durumu çözüme yaklaştığımız zamanlara yakın eşim de yaşadı ama ben böyle birşeyin olmadığını herşeyin normal olduğunu kendini de boş yere strese sokarak ikimizi de etkilediğini söyledim bunu duymamış gibi yaptım bilmiyorum çözüme yaklaştıkça heyecanlanıyorlar mı ne ben deneyelim dediğimde bana iki gün izin ver bi kendime geleyim demişti :)) eşimizi de kendimizi de mümkün olduğunca rahatlatmamız lazım kanımca....

biz çok zor aştık, boşanmanın eşiğine geldik. çünkü gurur meselesi yaptı. üstüne gitmediğim halde karalar bağladı. sen şanslısın ki eşin seni şimdi anladım demiş, benim eşim onu bile demedi. beni hiç anlamadı, anlamaz. 2-3 ay yalvarmayla ancak doktora gönderdim, bişe çıkmadı şükür ki, doktor ilaç verdi, başlarda bunla alışırsınız diye. ilk denemede ilaç bile fayda etmedi. ben oturdum epeyce bi konuştum, onun faydası oldu. sigarayı bıraktı o çok fayda etti. bizim çözüm sigara ve ilaç yani. tam düzeldi mi dersen, hala tam düzelmedi. refleks gibi bunu bir aşamadı gitti. çok nazlı ve mızmız, bıktım bu halinden ama yapacak bir şeyim yok. umursamıyorum. arsız oldum iyice

gerçekten çok çok zor tatlım ama ne var biliyor musun zamanı var işte o zaman geldiğinde bunların hepsine sen de sahip olacaksın hem de en güzeliyle... şimdi üzülürsün biraz ama bu illetten kurtulacaksın mutlaka rahatlamaya çalış kafana iyice yerleştir bu durumdan kurtulmayı. hakediyorsun çünkü; kendine haksızlık etme hiçbirimiz istemedik böyle olalım.. iyi ki bu forum var egzersizlerini hiç aksatma hatta iki katına çıkar ayırdığın zamanı düzelicek mutlaka düzelicek beynine iyice yerleştir bunu gaza getir kendini hırs yap ama sakın olumsuz düşüncelere kaptırma kendini hadi bakalım :))

Kızlarr egzesize başladımm :) Ve 12-13 cm içime almayı başardımm :)) ve hiçte ağrım olmadıı belkide çok kalın değildi onun için olabilir. ama uzunluk olarak baya aldım ya hala şoktayımm.

işte eşinle çalışmanın önemi o zaten. eşinle yaparken nefesini ayarlamayı öğreneceksin ki asıl denemede korkup paniklemeyesin. gayet güzel gidiyorsun. erteleme ve devam et. benim de nefes tutma huyum var, alışmak çok zor oldu. ama eşim gitgel yaparken dayanmak için hep üfff püüfff yapıyom ebru şallı gibi. ses çıkarınca daha bi sakinleşiyom, kendi halime bırakırsam tutup kasmaya başlıyom çünkü. saçma bi özellik di mi çalışmaya devam, kolay gelsin.

Kızlarr egzesize başladımm :) Ve 12-13 cm içime almayı başardımm :)) ve hiçte ağrım olmadıı belkide çok kalın değildi onun için olabilir. ama uzunluk olarak baya aldım ya hala şoktayımm.
canım öncelikle tebrik ederim inşallah devamı da gelir böyle güzel haberlerinama aklıma takılan birşey oldu.tecrübeli arkadaşlar 10-11den bahsedıyorlar senın 12-13 cm den bahsedıyorsun.nasıl bir aparatla çalıştın?

kalın degılmııı benım bıldıgım kadarıyla pe... o kalınlıktaa sen bence pe.. denemelerıne baslamalısın canımmm bıtmıs artıkk

Evde hiç kullanmadığımız diş fırçası vardı. Şu Kalın olanlardan. Streçle sardım,kremledim ve ıkındım deliği açtım ve girdirdim sonraa girdirmeye devam ettim baya kaydııı ölçtüm 12-13 cm arasında 'dı.

yani 12-13 cm dedığın cevresı degıl vajinaya giren kısım dogru mu anladım:26:

kalın degılmııı benım bıldıgım kadarıyla pe... o kalınlıktaa sen bence pe.. denemelerıne baslamalısın canımmm bıtmıs artıkk

P...s 'te yapabilirmiyim bilmiyorum. Ama şunu artık biliyorum içerisi uzay boşluğu gibi ve ben itekledikçe gidiyo. Kalınlık olarakta artık onu p....s denemesinde görüccem bakalım :)

monolog, sinirli ve üzgün olduğun için yapamıyorsun. bunun moralini bozmasına izin verme. ara ver dinlen, sakinleş, iyi olursan tekrar dene. iyi olmazsan bugün ara ver, mola almış ol. kegel yap sadece, başarı hikayeleri oku. bu yaşadıklarını çoğu kimse yaşadı, şu an onlara odaklanıp moralini bozmak yerine, bir gün başaracağını düşünerek kendini olumlu şartla olur mu?? hepimiz yapamayız, bebeğimiz olmaz diye düşünüyorduk. ama bak şu ara ne çok hamile var, onların da senden farkı yoktu. zaman zaman bozuldular ağladılar, keza ben de öyle. ama sonuçta bir gün yendik. burda paylaşım yapmaya devam et, içine atma. toparlan hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…