- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.341
Cok pis gaza geldim sisirdiniz yine beni haa simdi kaynana maynana dinleymiycem alicam elime aparati :)k
off ya inci canım cok sıkkın..şimdi ben hazırım 10 cm kolayca alıyorum sıkıntı yok ama eşimde başladı sorun..ser... olmuyo ya çok üzülüyo onun üzüldüğünü görünce bn dayanamıyorum demin sırnastım doğal olsun dedim deneyelim demedim ama yok yine olmadı..çok istiyorum ama olmuyor dye kendini yiyip bitirdi napcm ben ya
Hosbuldum pyensesim..moralim bozuktu biraz cekildm kabuğuma..anlamıyor ki takılma diyorum ama sinirleniyo kızıyo bağırıyo bana diyordu çok düşünüyorsun yeter diye şimdi seni anlıyorum diyo.nasıl aşıcaz bilmiyorum deneme yapalm filan demedim hiç 1-2 kez kendisi kalkıştı sinirle son buldu hep.siz nasıl aşmıştınız bu sorunu
kardeşimin ,komşumuzun bebekleri vardı. akşam hep birlikteydik,hep bebek muhabbeti,durumumu da biliyorlar. kendimi okadar ezik hissettim ki. sanki hiç sahip olamayacağım gibi geldi. eşim de o kadar sever bebekleri,görsün yolda hemen sever,fotoğrafını çeker. bende çok severim. ama hiç plan yapamıyorum bebek için. çünkü hep bir yanım ya olmazsa hiç diyor. ne hakkım var benim bunu eşime yaşatmaya,hayatımda her şeyim zorr oldu benim. işim,evliliğim şimdi de bu. egzersizin başındayım kaç saattir yok yapamıyorum. çok bunaldım artık. yok gücüm.bunları paylaşacak buradan başka bir yerim de yok.
Kızlarr egzesize başladımm :) Ve 12-13 cm içime almayı başardımm :)) ve hiçte ağrım olmadıı belkide çok kalın değildi onun için olabilir. ama uzunluk olarak baya aldım ya hala şoktayımm.
inşallah yaa ben de yakın olduğunu hissediyorum sela moral için çok sağol gerçekten bizim buna çok ihtiyacımız var...eşimin parmakları kibardır biraz çok kalın değildir o zaman 7-8cmdeyim diyebilirim. 2veya 3kere daha kağıt havlu sarsam muma yeterli olabilir gibi geliyor çünkü daha önce de 2kere sardım. Şöyle bir durum da var ama ben aparatları çok rahat yapıyorum bikerede alıyorum ama eşimde çok tedirginim nefesimi kesiyorum gibi istemsiz. gevşetiyorum kaslarımı baya bi durgunlaşınca alıyorum o da biraz zor oluyor...
süpersin,başaracağına inanıyorum..
canım öncelikle tebrik ederim inşallah devamı da gelir böyle güzel haberlerinKızlarr egzesize başladımm :) Ve 12-13 cm içime almayı başardımm :)) ve hiçte ağrım olmadıı belkide çok kalın değildi onun için olabilir. ama uzunluk olarak baya aldım ya hala şoktayımm.
Gerçektende İçerisi Uzay boşluğu gibi. Kayıp gidiyorrr :)
Kızlarr egzesize başladımm :) Ve 12-13 cm içime almayı başardımm :)) ve hiçte ağrım olmadıı belkide çok kalın değildi onun için olabilir. ama uzunluk olarak baya aldım ya hala şoktayımm.
canım öncelikle tebrik ederim inşallah devamı da gelir böyle güzel haberlerinama aklıma takılan birşey oldu.tecrübeli arkadaşlar 10-11den bahsedıyorlar senın 12-13 cm den bahsedıyorsun.nasıl bir aparatla çalıştın?
inşallah bende o aşamaya gelirim ama artık denemeye bile yanaşmıyorum..
Evde hiç kullanmadığımız diş fırçası vardı. Şu Kalın olanlardan. Streçle sardım,kremledim ve ıkındım deliği açtım ve girdirdim sonraa girdirmeye devam ettim baya kaydııı ölçtüm 12-13 cm arasında 'dı.
kalın degılmııı benım bıldıgım kadarıyla pe... o kalınlıktaa sen bence pe.. denemelerıne baslamalısın canımmm bıtmıs artıkk
Canım. Bende ilk başta korktum aynanın karşısında uzun uzun baktım kendime vazgeçiyodum. Ama yapıcamm dedim. gerçekten kayıp gitti ve hiç bişe anlamadım ben itekledikçe o gitti.
kardeşimin ,komşumuzun bebekleri vardı. akşam hep birlikteydik,hep bebek muhabbeti,durumumu da biliyorlar. kendimi okadar ezik hissettim ki. sanki hiç sahip olamayacağım gibi geldi. eşim de o kadar sever bebekleri,görsün yolda hemen sever,fotoğrafını çeker. bende çok severim. ama hiç plan yapamıyorum bebek için. çünkü hep bir yanım ya olmazsa hiç diyor. ne hakkım var benim bunu eşime yaşatmaya,hayatımda her şeyim zorr oldu benim. işim,evliliğim şimdi de bu. egzersizin başındayım kaç saattir yok yapamıyorum. çok bunaldım artık. yok gücüm.bunları paylaşacak buradan başka bir yerim de yok.
yani 12-13 cm dedığın cevresı degıl vajinaya giren kısım dogru mu anladım:26:
inşallah bu seferki senin halayın olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?