Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarr egzesize başladımm :) Ve 12-13 cm içime almayı başardımm :)) ve hiçte ağrım olmadıı belkide çok kalın değildi onun için olabilir. ama uzunluk olarak baya aldım ya hala şoktayımm.
canım öncelikle tebrik ederim inşallah devamı da gelir böyle güzel haberlerinama aklıma takılan birşey oldu.tecrübeli arkadaşlar 10-11den bahsedıyorlar senın 12-13 cm den bahsedıyorsun.nasıl bir aparatla çalıştın?

Kızlarr egzesize başladımm :) Ve 12-13 cm içime almayı başardımm :)) ve hiçte ağrım olmadıı belkide çok kalın değildi onun için olabilir. ama uzunluk olarak baya aldım ya hala şoktayımm.

kalın degılmııı benım bıldıgım kadarıyla pe... o kalınlıktaa sen bence pe.. denemelerıne baslamalısın canımmm bıtmıs artıkk

Evde hiç kullanmadığımız diş fırçası vardı. Şu Kalın olanlardan. Streçle sardım,kremledim ve ıkındım deliği açtım ve girdirdim sonraa girdirmeye devam ettim baya kaydııı ölçtüm 12-13 cm arasında 'dı.

yani 12-13 cm dedığın cevresı degıl vajinaya giren kısım dogru mu anladım:26:

kalın degılmııı benım bıldıgım kadarıyla pe... o kalınlıktaa sen bence pe.. denemelerıne baslamalısın canımmm bıtmıs artıkk

P...s 'te yapabilirmiyim bilmiyorum. Ama şunu artık biliyorum içerisi uzay boşluğu gibi ve ben itekledikçe gidiyo. Kalınlık olarakta artık onu p....s denemesinde görüccem bakalım :)

monolog, sinirli ve üzgün olduğun için yapamıyorsun. bunun moralini bozmasına izin verme. ara ver dinlen, sakinleş, iyi olursan tekrar dene. iyi olmazsan bugün ara ver, mola almış ol. kegel yap sadece, başarı hikayeleri oku. bu yaşadıklarını çoğu kimse yaşadı, şu an onlara odaklanıp moralini bozmak yerine, bir gün başaracağını düşünerek kendini olumlu şartla olur mu?? hepimiz yapamayız, bebeğimiz olmaz diye düşünüyorduk. ama bak şu ara ne çok hamile var, onların da senden farkı yoktu. zaman zaman bozuldular ağladılar, keza ben de öyle. ama sonuçta bir gün yendik. burda paylaşım yapmaya devam et, içine atma. toparlan hadi bakalım.

Evett Canım ben uzunluk olarak diyorum. Kalınlık olarak değil :)

tamam şimdi oldu canım:)çünkü burda söylenen cm ler çalıştığımız aparatın çevresi.son aşamalarda olan arkadaşlar 10-11 cm den bahsediyor.sen 12-13 deyince nasıl yani? durumu oldu buarada üstüme vazife değil ama şuan p..s denemeleri için erken sanırım.ama sen hazır hissediyorsan kendi bileceğin bir şey:)

Kendimi Hazır Hissettiğimde yapmak istiyorum. Zaten Bugün olmaz. Artık yarına bağlı eğer hazır hissedersem kendimi yapıcam. Bir nebzede olsa rahatladım ama en azından artık uzunluk olarak problem yok. Kalınlık olarakta bakacaz bakalım :)

evet canım ya oraya bişeyin girebildiğini ve genişlediğini görmek rahatlattıyor sonra zaten sana da bir heves gelıyor calısmak ıcın:) desene hemen hemen aynı sevıyeye geldık.benım de şu hastalık bitse artık yaa üffffsonra bayramda evde degılım ara uzasın ıstemıyorum

Evet Arayı uzatmamak gerekiyor kesinlikle. Allah yardımcımız olsunn ..

harika yazmışsın, ellerine sağlık!!! çok beğendim

cevresi kac cm? aslinda uzunluk okadar onemli degl cnm,belli bi kalinliga gelmeden deneme bnce, 10 cm e kadar calssan cok iyi olr tabi sen blrsn yinede kendini hazr hissedyosan dene, suan kac cm cevresi aparatinin?

Son düzenleme:

sakinleş ve öyle dene. sakin kalmak her durumda önemli. parmak yapabildiğine göre eşin olumlu bakarsa eşinin parmağıyla çalış ve eşine alışmayı dene. bu şekilde daha iyi ilerleyebilirsin. 3 parmakta rahat olursan eşinle de rahat olursun. ama olmazsa moralini bozma, önce penis başı alıştır sonra yarım sonra tam şeklinde ilerle. aşama aşama git. herkes tek seferde ilk denemede yapamadı, durumun normal yani, panikleme olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…