- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.361
Kızlarr egzesize başladımm :) Ve 12-13 cm içime almayı başardımm :)) ve hiçte ağrım olmadıı belkide çok kalın değildi onun için olabilir. ama uzunluk olarak baya aldım ya hala şoktayımm.
gaz değil canım gerçekler çoğumuza göre çok iyi durumdasın.naptın bakalım akşam rapor ver20 dakkadan sonra başka çalışma yapmadın mı?bir de unutmus olabılırım kusuruma bakma canım senin şu kayınvalide durumu neydi ve ne zaman sona erecek?bu hafta internetim bağlanacak inşallah.akşam sizlerle egzersiz yapıp moral bulayım diye bağlatıyorum.çünkü motivasyon çok önemli.benim de tam adetim bitecek bayramda eşimin ailesinin yanına gidicez ordan da rüzgar nereye götürürse...bir an önce egzersizlere devam etmek ıstıyorum,zaman akıp gidiyor ve artık mutluluğu ertelemek istemiyorum.imzamda evliliğimin ziyan ettiğim en güzel günlerini görüp hırslanıyorum.olacak olcak inşallah hepimiz kurutulacağız bu illetten
İns canm hepimiz yenicez birlik olup moral motive oldukca.canimbenim biz yazlari 3ay kayinvalidemler eltiler falan baga gocuyoruz yani yaz evinecok kalabaligiz 2kayin 2elti 5cocuk kayinvalide dipdibe odalar gunesenerjisi bozulmus banyo derken cok zorlandim yapamadim egz.ama dun abiler yoktu hemen dedim esime anneni oyala beni cagirmasin 10 dk bile olsa egz yapcam dedim veede yaptimm 3nolu fallusla calistm ilk icine almam biraz oyalasada yaptm zate ilk girince digerleri hemen giriyo bugun yine yapmak istiyrm ins.musait olurum...
Kizlar ben simdi hep fallusla calisiyorum es parmagi yada kendi parmagim itici gelio yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapmak sart mi aparatlar 10-11 cm 10cm rahat aliyorum ama 11bazen aliyorum bazen alamiyorum
kızlarrr mesela 10cm ne kdrr yanii neyin kalınlıgı kadarr yeni evlendm ya evde mtre ykta:)
Kizlar ben simdi hep fallusla calisiyorum es parmagi yada kendi parmagim itici gelio yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapmak sart mi aparatlar 10-11 cm 10cm rahat aliyorum ama 11bazen aliyorum bazen alamiyorum
kızlarrr mesela 10cm ne kdrr yanii neyin kalınlıgı kadarr yeni evlendm ya evde mtre ykta:)
eş parmağı şart değil. sadece eşinin mikisine alışmaya çalış. o anda panikliyorsun ya, o andaki paniği atmak için, bir süre tam giriş olmadan değdirme egzersizi yapın. senin ona karşı paniğin biraz yatışsın. aparata alışanın parmak yapması bana zor gibi geliyor. ya da fallusu eşine yerleştirt. kontrol sende olsun, elini sen tut sen yönlendir ama fallusu o tutsun. bu şekilde eşine biraz güvenin gelir, güvenin geldikçe eşine bırakmaya çalış. eşine bırakırsan denemede de korkmayacaksındır, bence parmakla uğraşma.
oooo işin çok zor doğrusu.banyoya girdiğinde falan 10 dakka yapsan bile ara vermemiş olursun.eş parmağı itici geliyorsa fallusları eşinle çalışsan sana güven gelmez mi?evine dönemene daha çok var mı peki?
Evet canm hic sorma ya dusa giremiyorsun abilerin odaya ses gidio die bise yapnaya kalksan annem bizimduvarin dibinde yatio yer yokmus gibi ve kapisi hep acik biz kapatiriz o acar hadi yaptin dusa girdin dielim hemen surat duser kayinvalidemde eee ramazanda ayri tabi sacini kurutsan bir dert kurutmasan bir det ben kapali bi bayan deilimki islak islak insen yemege ayip kurutacak olsan cocuklar uyanir hic sorma su okullarin acildigi gun geceriz ancak
bravoooo!!!!devam devam devam
cevresi kac cm? aslinda uzunluk okadar onemli degl cnm,belli bi kalinliga gelmeden deneme bnce, 10 cm e kadar calssan cok iyi olr tabi sen blrsn yinede kendini hazr hissedyosan dene, suan kac cm cevresi aparatinin?
işte eşinle çalışmanın önemi o zaten. eşinle yaparken nefesini ayarlamayı öğreneceksin ki asıl denemede korkup paniklemeyesin. gayet güzel gidiyorsun. erteleme ve devam et. benim de nefes tutma huyum var, alışmak çok zor oldu. ama eşim gitgel yaparken dayanmak için hep üfff püüfff yapıyom ebru şallı gibi. ses çıkarınca daha bi sakinleşiyom, kendi halime bırakırsam tutup kasmaya başlıyom çünkü. saçma bi özellik di miçalışmaya devam, kolay gelsin.
Valahi 5-6 cm olması lazım çevresinin. Benim ilk egzersiizm bu zaten. Evdede Mum yoktu bende bulduğum ilk şeyi denedim. hiç canım yanmadı desem yeridir. Tabi daha kalın olsa eminim canım acıccaktır. Kendimi teselli etmeye calısıyorum.Umarım olur. Ben artık p....s 'le yapmaya karar verdim. Kafama koydum artık. Yeter bu illetten cektiğim. Beni çok üzdü çok ağlattı. Ne kadar canım yanarsa yansın artık vazgeçmicem. Evliliğimin Bitmesine izin vermicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?