Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evett Canım ben uzunluk olarak diyorum. Kalınlık olarak değil :)

tamam şimdi oldu canım:)çünkü burda söylenen cm ler çalıştığımız aparatın çevresi.son aşamalarda olan arkadaşlar 10-11 cm den bahsediyor.sen 12-13 deyince nasıl yani? durumu oldu buarada üstüme vazife değil ama şuan p..s denemeleri için erken sanırım.ama sen hazır hissediyorsan kendi bileceğin bir şey:)

Kendimi Hazır Hissettiğimde yapmak istiyorum. Zaten Bugün olmaz. Artık yarına bağlı eğer hazır hissedersem kendimi yapıcam. Bir nebzede olsa rahatladım ama en azından artık uzunluk olarak problem yok. Kalınlık olarakta bakacaz bakalım :)

evet canım ya oraya bişeyin girebildiğini ve genişlediğini görmek rahatlattıyor sonra zaten sana da bir heves gelıyor calısmak ıcın:) desene hemen hemen aynı sevıyeye geldık.benım de şu hastalık bitse artık yaa üffffsonra bayramda evde degılım ara uzasın ıstemıyorum

Evet Arayı uzatmamak gerekiyor kesinlikle. Allah yardımcımız olsunn ..

harika yazmışsın, ellerine sağlık!!! çok beğendim

cevresi kac cm? aslinda uzunluk okadar onemli degl cnm,belli bi kalinliga gelmeden deneme bnce, 10 cm e kadar calssan cok iyi olr tabi sen blrsn yinede kendini hazr hissedyosan dene, suan kac cm cevresi aparatinin?

Son düzenleme:

sakinleş ve öyle dene. sakin kalmak her durumda önemli. parmak yapabildiğine göre eşin olumlu bakarsa eşinin parmağıyla çalış ve eşine alışmayı dene. bu şekilde daha iyi ilerleyebilirsin. 3 parmakta rahat olursan eşinle de rahat olursun. ama olmazsa moralini bozma, önce penis başı alıştır sonra yarım sonra tam şeklinde ilerle. aşama aşama git. herkes tek seferde ilk denemede yapamadı, durumun normal yani, panikleme olur mu??

İns canm hepimiz yenicez birlik olup moral motive oldukca.canimbenim biz yazlari 3ay kayinvalidemler eltiler falan baga gocuyoruz yani yaz evine cok kalabaligiz 2kayin 2elti 5cocuk kayinvalide dipdibe odalar gunesenerjisi bozulmus banyo derken cok zorlandim yapamadim egz.ama dun abiler yoktu hemen dedim esime anneni oyala beni cagirmasin 10 dk bile olsa egz yapcam dedim veede yaptimm 3nolu fallusla calistm ilk icine almam biraz oyalasada yaptm zate ilk girince digerleri hemen giriyo bugun yine yapmak istiyrm ins.musait olurum...

Kizlar ben simdi hep fallusla calisiyorum es parmagi yada kendi parmagim itici gelio yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapmak sart mi aparatlar 10-11 cm 10cm rahat aliyorum ama 11bazen aliyorum bazen alamiyorum

oooo işin çok zor doğrusu.banyoya girdiğinde falan 10 dakka yapsan bile ara vermemiş olursun.eş parmağı itici geliyorsa fallusları eşinle çalışsan sana güven gelmez mi?evine dönemene daha çok var mı peki?

Son düzenleme:
Kizlar ben simdi hep fallusla calisiyorum es parmagi yada kendi parmagim itici gelio yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapmak sart mi aparatlar 10-11 cm 10cm rahat aliyorum ama 11bazen aliyorum bazen alamiyorum

eş parmağı şart değil. sadece eşinin mikisine alışmaya çalış. o anda panikliyorsun ya, o andaki paniği atmak için, bir süre tam giriş olmadan değdirme egzersizi yapın. senin ona karşı paniğin biraz yatışsın. aparata alışanın parmak yapması bana zor gibi geliyor. ya da fallusu eşine yerleştirt. kontrol sende olsun, elini sen tut sen yönlendir ama fallusu o tutsun. bu şekilde eşine biraz güvenin gelir, güvenin geldikçe eşine bırakmaya çalış. eşine bırakırsan denemede de korkmayacaksındır, bence parmakla uğraşma.

cnm es parmagi sart dgl bende yapmadm 10 cm yeterli aslinda ama kendini rahat hissettircekse 11 i rahat alana kadar cals snra denemelere gecersn ins

Evet canm simdi onu yapiyoruz zate mikiyle iletisim kurmaya calisiyorm tam vajiye getiriyorum huylanmam gitsin alissin die bayramdan sonra gelin olmak istiyorum artk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…