- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.381
kızlarrr mesela 10cm ne kdrr yanii neyin kalınlıgı kadarr yeni evlendm ya evde mtre ykta:)
oooo işin çok zor doğrusu.banyoya girdiğinde falan 10 dakka yapsan bile ara vermemiş olursun.eş parmağı itici geliyorsa fallusları eşinle çalışsan sana güven gelmez mi?evine dönemene daha çok var mı peki?
Evet canm hic sorma ya dusa giremiyorsun abilerin odaya ses gidio die bise yapnaya kalksan annem bizimduvarin dibinde yatio yer yokmus gibi ve kapisi hep acik biz kapatiriz o acar hadi yaptin dusa girdin dielim hemen surat duser kayinvalidemde eee ramazanda ayri tabi sacini kurutsan bir dert kurutmasan bir det ben kapali bi bayan deilimki islak islak insen yemege ayip kurutacak olsan cocuklar uyanir hic sorma su okullarin acildigi gun geceriz ancak
bravoooo!!!!devam devam devam
cevresi kac cm? aslinda uzunluk okadar onemli degl cnm,belli bi kalinliga gelmeden deneme bnce, 10 cm e kadar calssan cok iyi olr tabi sen blrsn yinede kendini hazr hissedyosan dene, suan kac cm cevresi aparatinin?
işte eşinle çalışmanın önemi o zaten. eşinle yaparken nefesini ayarlamayı öğreneceksin ki asıl denemede korkup paniklemeyesin. gayet güzel gidiyorsun. erteleme ve devam et. benim de nefes tutma huyum var, alışmak çok zor oldu. ama eşim gitgel yaparken dayanmak için hep üfff püüfff yapıyom ebru şallı gibi. ses çıkarınca daha bi sakinleşiyom, kendi halime bırakırsam tutup kasmaya başlıyom çünkü. saçma bi özellik di miçalışmaya devam, kolay gelsin.
Valahi 5-6 cm olması lazım çevresinin. Benim ilk egzersiizm bu zaten. Evdede Mum yoktu bende bulduğum ilk şeyi denedim. hiç canım yanmadı desem yeridir. Tabi daha kalın olsa eminim canım acıccaktır. Kendimi teselli etmeye calısıyorum.Umarım olur. Ben artık p....s 'le yapmaya karar verdim. Kafama koydum artık. Yeter bu illetten cektiğim. Beni çok üzdü çok ağlattı. Ne kadar canım yanarsa yansın artık vazgeçmicem. Evliliğimin Bitmesine izin vermicem..
Kalınlaştıkça acıdığı falan yok korkutma kendini böyle düşünerek :) oraya her ne girerse girsin onun şeklini alıyor vajina yapısı böyle. baya bi geç te olsa bu örnekle anlamıştım bende ..bir de p..s boyuna gelmeden deneme yapmayın derim ben o hataya 1-2 kez düştüm eşimi heyecanlandırdım şimdi bir de sertleşme sorunu yaşıyoruz aceleci tvrımız yüzünden ..keşke daha önce yazsaymışım sela saolsun blgilendirdi de her egz sonrasnda deneme yapma isteğim son buldu o zamanlar.çünkü hüsranla sonuçlanıyordu..ama asıl senin hazır olman önemli.. ki 5-6 cm iyi bence iyi gidiyorsun.
bi saattir stres olduk beraber :18:
Çook Sağol Desteğin için. Bişey sorucam sana şimdi ben vajime bakıyorum ıkındığım zaman birazcık açılıyo. ama p...s o deliğe göre daha büyük. Nasıl olucak çok merak ediyorum. Küçük bişeye büyük bişey nasıl girecek ?? Bu sormak istedimm.
orası esnek, giren şeyin şeklini alıyor, ne kadar büyük olursa olsun. bebek kafası, bunu düşün hep :))) tül çorap gibi, içine girenin şeklini alıyor. görünüşe aldanma, zamanla kasılmaların geçecek ve giren her şey rahatça ilerleyecek.
Valahi 5-6 cm olması lazım çevresinin. Benim ilk egzersiizm bu zaten. Evdede Mum yoktu bende bulduğum ilk şeyi denedim. hiç canım yanmadı desem yeridir. Tabi daha kalın olsa eminim canım acıccaktır. Kendimi teselli etmeye calısıyorum.Umarım olur. Ben artık p....s 'le yapmaya karar verdim. Kafama koydum artık. Yeter bu illetten cektiğim. Beni çok üzdü çok ağlattı. Ne kadar canım yanarsa yansın artık vazgeçmicem. Evliliğimin Bitmesine izin vermicem..
akşama kadar işte çalış akşam eve git çalış oğlanı tuvalete alıştırmaya çalış yemek yapmaya çalış bide bu illetten kurtulmaya çalış derdim 1 değil ki
Çook Sağol Desteğin için. Bişey sorucam sana şimdi ben vajime bakıyorum ıkındığım zaman birazcık açılıyo. ama p...s o deliğe göre daha büyük. Nasıl olucak çok merak ediyorum. Küçük bişeye büyük bişey nasıl girecek ?? Bu sormak istedimm.
anladım canım ne diyeyim Allah kolaylık versin.Biz bi vajiyle uğraşıyoruz senin başında bir de sülale var.Kalabalık aile hem çok zevklidir hem de böyle özel durumlarda çok sıkıntılı.eşini kandırıp daha erken gidebilseniz keşke evinize
ayyyyyyyy inci sende benım gbısın cuuuk dıe gırmesınden korkuosun:) bende kayganlastırıcıdan korkuyom neme lazım bırden girer mirerKizlar bise daha sorcam ben aparatla calisirkenucuna emla dier tarafa bepantenle egz yapiorum kayganlastirici da beni korkutuyp cupp die girecek gibi gelio bana dr esinle denerken kayganlastirici kullan demisti acaba aparatta bide onu mu denesem zormu olur acaba
Ne demek elimden geldiğince yardmcı olmaya calısırım bildiklerimi paylaşırım.o deliğe takılma ben onu ilk gördüğümde nasıl ya dedim mercimek kadar sey.ama egzersiz yaptıkça esniyor genişliyor aparatlarını cıkardıgında bak aynadan nasıl büyük görünüyor.allah orayı oyle bir yaratmış ki selanın dediği gibi aynen tül çorabı düşün..bebek çıkyor ordan ve sonra eski haline dönüyor.aparatlarının ucu ince olmalı ki kolay girsin devamında kalınlaşsn p...s yapısı gibi yani.
Kizlar bise daha sorcam ben aparatla calisirkenucuna emla dier tarafa bepantenle egz yapiorum kayganlastirici da beni korkutuyp cupp die girecek gibi gelio bana dr esinle denerken kayganlastirici kullan demisti acaba aparatta bide onu mu denesem zormu olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?