- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.401
Canim daha buyuk oluncda acimiyo cunku orasi esnek yoksa nasl cocuk cksn ordan dglmi korkma hazir hissetmen cok onemli, ins guzel haberini alirz
Allah yardimcin olsn:26:
Hmm anladım canım. Orası küçük ama çok esnek. Aslında Korktuğumuz ,abarttığımız kadar bişey yok demi. Biz Kendi Kendimizi kandırıyoruz.
aynen öyle.düşün vajiyi yenen arkadaşlarımız p..s aparattan daha kolay diyorlar.bilinçaltına yerleşen yanlış bilgiler bizim gözümüzü korkutan.bu iş korkmak değil zevk almak için.işte bizim gibiler şanssız olanlar..ilk geceden yapanlara sanki çok büyük bişi başarmış gibi bakıyorum ama aslında normal olan o :) bakalım biz de yaşayacağız elbet.
Anladım canım :) Umarım en kısa sürede çözeriz bu durumuu :18:
Umarımsen şimdi 5 cmle çalışıyorsun değil mi?
Evet 5-6 cm kalınlığı 12-13 cm 'de uzunluk çalıştım.
Waaaw uzunluk baya iyiymiş.ama genişlik de fena değil
Evet 5-6 cm kalınlığı 12-13 cm 'de uzunluk çalıştım.
Hmm anladım canım. Orası küçük ama çok esnek. Aslında Korktuğumuz ,abarttığımız kadar bişey yok demi. Biz Kendi Kendimizi kandırıyoruz.
sela tül çorap demiş öncelerde pileli etek gibi benzetenler de vardı vajinin içi esneyen kaslardan ibaret canım sıkmak da gevşetmek de senin elinde, kendi kendimizi korkutuyoruz ama yenince sen de bunun için mi o kadar çok çekmişim ne kadar kolaymış diyeceksin.
İnşş .Çok istiyorumm duaa edin nolurr
kızlarrr slmmm.hergun bu sayfaya bakıyorum acaba yenen olmusmu dıye.mutlaka gunde 1 kez de olsa bakıyorum .)haydı ama bıtırın artık şu işi :) HALBUKI okadar kolaykı.gercı ben nekadar desem bos.sızın yaşamanız lazım ıns en kısa zamanda kurtulursunuz.... dualarım sızınle...
inş. en kısa zamnda atlatırsın..egzersizde iyi yerdesin çok az kalmış başarmana..
anammm avatarını seveyim senin tekrar gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?