Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hmm anladım canım. Orası küçük ama çok esnek. Aslında Korktuğumuz ,abarttığımız kadar bişey yok demi. Biz Kendi Kendimizi kandırıyoruz.

aynen öyle.düşün vajiyi yenen arkadaşlarımız p..s aparattan daha kolay diyorlar.bilinçaltına yerleşen yanlış bilgiler bizim gözümüzü korkutan.bu iş korkmak değil zevk almak için.işte bizim gibiler şanssız olanlar..ilk geceden yapanlara sanki çok büyük bişi başarmış gibi bakıyorum ama aslında normal olan o :) bakalım biz de yaşayacağız elbet.

Anladım canım :) Umarım en kısa sürede çözeriz bu durumuu :18:

Hmm anladım canım. Orası küçük ama çok esnek. Aslında Korktuğumuz ,abarttığımız kadar bişey yok demi. Biz Kendi Kendimizi kandırıyoruz.

sela tül çorap demiş öncelerde pileli etek gibi benzetenler de vardı vajinin içi esneyen kaslardan ibaret canım sıkmak da gevşetmek de senin elinde, kendi kendimizi korkutuyoruz ama yenince sen de bunun için mi o kadar çok çekmişim ne kadar kolaymış diyeceksin.

İnşş .Çok istiyorumm duaa edin nolurr

kızlarrr slmmm.hergun bu sayfaya bakıyorum acaba yenen olmusmu dıye.mutlaka gunde 1 kez de olsa bakıyorum .)haydı ama bıtırın artık şu işi :) HALBUKI okadar kolaykı.gercı ben nekadar desem bos.sızın yaşamanız lazım ıns en kısa zamanda kurtulursunuz.... dualarım sızınle...

Çoook Sağolun inşş yenicez sizlerin destekleriyle :26:

topik çoşmuş herkes hamile hepinizin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,isteyen herkes de tez zamanda hamile kalsın inşallah.

sela bana bı akıl ver ya ben napıcammmmm buyuk bı ıhtımal 1 hafta yokummm evde degılım esımın aılesının yanına gıdıcezz ben zaten 3 4 gunden berı egzersız yapamadım 1 hafta daha gerılıcem kafayı yıycem yaa ben bayrama bıter dıye tahmın edıyodum hep terslıkler benı buluyooo sınırden oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…