- 19 Temmuz 2012
- 130
- 7
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.041
merhaba kızlar aklım karma karışık:26:ya geçen gün kocacım kocacım mikisini deydirince ben zıpladım yine,iç dudaklara dokunması yetti yani.gelelim asıl probleme;iç dudakların sağdakinde sanki fazlalık var gibi ikisi eşit değil ucunda et parçası sarkıyor gibi:S bu normal mi? iç dudak sarkması olabiir mi?ayyy napıcam ben doktora git demeyin lütfen gidemem((
Tabiki umutlan.. Ben burayi kesfetmeden önce hep bu hastaligi bi ben yasiyorum sanirdim.. Burayi bulunca aci ama bana iyi geldi.. yalniz olmadigimi bilmek, bu sorunu yasayipta yenenlerin oldugunu hatta hamile kalipta doguranlarin oldugunu görmek güç verdi bana.. Hiç kendin egzersiz yapmayi denedinmi? Benim tavsiyem tabi yine sen bilirsin ama, kendin asabilirsin, egzersiz yapmani öneririm.. Ben 1 sene 3 ayin ardindan 2 günde yendim..3 gün 1 hafta, 2 haftada yenen arkadaslarimizda var.. Doktora gidince onunda yaptircak oldugu sey ayni.. Egzersiz.. Iyi düsün bence..
Canım aslında ben daha önce İstanbulda bir dr gitmiştim bayağı ilerleme oldu egzersiz anlamında ama iş ilişkiye gelince herşey başa döndü sonrada yine zamana bırakmaya başladık (vajinusmus hastası olarak işimize öyle geldiği için heralde ) ama şu an sorunlar atrmaya boşanma raddesine gelmeye başlayınca tekrar araştırma yapmaya başladım ...
Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook MutluyummVe Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??
Tabiki umutlan.. Ben burayi kesfetmeden önce hep bu hastaligi bi ben yasiyorum sanirdim.. Burayi bulunca aci ama bana iyi geldi.. yalniz olmadigimi bilmek, bu sorunu yasayipta yenenlerin oldugunu hatta hamile kalipta doguranlarin oldugunu görmek güç verdi bana.. Hiç kendin egzersiz yapmayi denedinmi? Benim tavsiyem tabi yine sen bilirsin ama, kendin asabilirsin, egzersiz yapmani öneririm.. Ben 1 sene 3 ayin ardindan 2 günde yendim..3 gün 1 hafta, 2 haftada yenen arkadaslarimizda var.. Doktora gidince onunda yaptircak oldugu sey ayni.. Egzersiz.. Iyi düsün bence..
Canım aslında ben daha önce İstanbulda bir dr gitmiştim bayağı ilerleme oldu egzersiz anlamında ama iş ilişkiye gelince herşey başa döndü sonrada yine zamana bırakmaya başladık (vajinusmus hastası olarak işimize öyle geldiği için heralde ) ama şu an sorunlar atrmaya boşanma raddesine gelmeye başlayınca tekrar araştırma yapmaya başladım ...
Egzersizde en son hangi asamadaydin? Tekrar egzersize basla, nezamanki hazir hissediyosun ozaman esinle alistirmalar yaparsin hemen olmak zorunda degil, egzersiz yapar gibi.. Eger bu evliligi gerçekten istiyosan kararli olup yolunda ilerlemen gerek canm.. Doktora gidipte bosuna okadar para dökme.. zaten egzersizi yapabilmissin.. p.s egzersizden kat kat kolay inan bana. P.s korkunuda alistirmalar yaparak yenebilrsn cnm.. bende senin gibiydim inan bana..
kızlar orta parmağı rahatca yapmaya başladım bugün de mumla denedim ve başardım çok şükür çok mutluyum vın diye kaydı gitti :)ama malesef dün eşimin parmağıyla denemek istedik dokunur dokunmaz zıpladım yine
Arkadaşlar bugün reglim bitti egzersize başlamak istiyorum jelsiz işaret parmağımın tümünü içime alabiliyorum,bebek yağı nasıl olur jel olmasada,ben eczaneden gidip almaya utanırım önerilerinizi bekliyorum LÜTFEN cevap...
Arkadaşlar bugün reglim bitti egzersize başlamak istiyorum jelsiz işaret parmağımın tümünü içime alabiliyorum,bebek yağı nasıl olur jel olmasada,ben eczaneden gidip almaya utanırım önerilerinizi bekliyorum LÜTFEN cevap...
Medikallerdede satiliyomus ultrason jeli.. Bebek yagi mantar yapabiliyomus.. Jelsiz egzersiz zor olur bence.. Hiç çekinme.. bende çok çekinirdim ilk baslarda sonra alismistim.. yada esine aldir dicem ama onlarda bizden beter
elvancım hamilemisin çok sevindim canım ya hayırlı olsun canım.nilay ile aynı zamanlarda hemde.ALLAH hamile olan herkese sağ salim kucağımıza almayı nasip eder İNŞALLAH
teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz.internette bır çözüm bulamadım çeşit çeşit var maşallahvalla sorun yok bence çünkü bende de öyle içine dert etme internetten araştır istersen nasıl bir yapısı var diye ama dediğim gibi bence bir problem yok
Mrb hosgeldin aramıza.Ne aşamadasın ne kadarlık evlisin doktora göründün mü biraz anlatırsan elbette yardımcı oluruz..
Mrb hosgeldin aramıza.Ne aşamadasın ne kadarlık evlisin doktora göründün mü biraz anlatırsan elbette yardımcı oluruz..
Ne olsun canım aynen devam bayramın 3. günü yendim daha 1 hafta bile olmadı :) 3 kez deneme yptık yanma ve kasılma dışında 3ü de iyiydi diyebilirim ben bir şey anlamasam da eşime karşı daha iyi hissediyorum artık en azından onu mutlu görmek yetiyor..sen neler yapıyosun nasılsın?
kızlar bana da dua edin bu ay tamamen planlı olarak adetim bittikten sonra gün aşırı arayla ilişkide bulundum. adetime henüz 10 gün var inşallah birşeyler tutmuştur. her şey bebiş için:) tüm olasılıkları hesapladım son üç ay ki yumurtlama günlerimi bulup çıkardım. olası yumurtlama tarihlerimi göz önünde bulundurarak Allah'ım nasıl bir çaba kendime gülüyorum bazen tuttuğum not defterini bir görseniz istatistik kitabı gibi:)
bu kadar planlı olunca muhtemelen tutmayadabilir diyo içimden bi ses:)
her şeyin hayırlısı bakalım görcez inş.
Allahimmmm sukurler olsnn 18:26 itibariyle gelininizzzin isi tamamdirr suan kusmuyum kelebekmi cozemedim ama iste o imkansiz dedigim kelimeee yeeeeeennnnnnnnndiiiimmmmm yennnnnndiiiiiimmmmmm basardim kizlar agliyorummm titriyorummm mutluyummmmmnm sukurlerrrrrr olsn sira hepinizdeeeee yaaaa nolur sabirrrrr edin ve cabaaa kelimeleri toparlayamiyorummmmm ama yeeeennnndiiimmmm kadiinimm artkkkkkk
Arkadaşlar önceden bir rapor yazmıştım ama hiç bir arkadaş yorum yapmamış, lütfen yardımcı olur musunuz? Çok nadir yazabiliyorum ama muhakkak egzersiz raporlarını vermeye çabalıyorum...
Dün gece iki boğuma kadar tek parmak aldım, ileri geri de yapabildim, ardından iki parmak birden denedim, epey de ileri geri yaptım, va....mın başı hiç de çok dar değildi ve hiç jel kullanmadığım halde acayip fazla denecek kadar suluydu. Ama asıl sorun şu ki, 4.cm kadar ileri gidebildim, daha fazla ileri gidemedim, canım yanmadı, kasılmadım da ama nedense bir şey engelliyor daha ileri gidemiyorum, sanırım cesaret edemiyorum ve oraya baskı uygulayamıyorum, ahhh keşke eşim yanımda olsaydı o becerebilirdi ama ben tek başıma kendi kendime bu baskıyı beceremiyorum....
Kızlar size sorum, ne durumdayım? O kadar fazla egzersiz yapmadığım halde, bir parmak ardından hemen iki parmak kalınlığına geçtim ve canım yanmadı, hiç jel de kullanmadım, kayıp gitti adeta parmağım... Umutlu bir durumdayımdır umarım...
Bir de bu egzersiz yapıp yenen arkadaşlarıma soruyorum, ne kadar ileriye doğru gittiğim çok mu önemli? Yani 4-5 santim bir giriş yapıp 3 parmak falan denesem bu işi başarabilir miyim? Bu daha fazla ileriye doğru gidebilmek için ne yapabilirim? Sanırım tek sorunum cesaret ve tembellik.... Lütfen yardım edin bana....
Kizlar bugun ikinciyi denedik ilki kadar basarili deildi acayip bi yanma vardi hani pisik olup idrar yaparsinda ciz ciz acirya iste oyle.yarisini alabildim sizce nasilim? İlk denemede uzerine oturdum sirtustu yattim.gayt iyidi tamamini almstim bu sfer yarisini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?