Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla sorun yok bence çünkü bende de öyle içine dert etme internetten araştır istersen nasıl bir yapısı var diye ama dediğim gibi bence bir problem yok

Kızlar az önce Parmak Egzersizi Yaptım ve 3 parmak Birden İçeri Aldımm. Çook Mutluyumm Ve Çook Şaşkınımmmm. Nasıl aldım Bilmiyorum. p.....s Denemesi İçin Hazır mıyım Acabaa ??

bence hazırsın ama kararlı ol ''oha 3 barnağı yaptım p..si de yaparım be!!'' diye motive et kendini ) zaten göreceksin parmaktan daha kolay çok daha kolay hemde ama p...s denemesine geçmeden hemen önce 3 parmağı yine dene sonra p...s denemesine geç jelle, pre....tifle deneyebilirsin ade bakem halaya sıra oluyoz biz

13 senedir bu sorunla uğraşan arkadaşım Allah'ım sana nasıl bir sınama vermiş ki böyle bu kadar sene bu acıyı çekmişsin. ben 1 sene çektim sıkıntıdan kafamda bezeler oluştu vs.. Eşinle egzersizler yapabilirsin, kendin dene ne bileyim özellikle doktordan çareler bekleme. Bu işi çözecek olan yine sensin çünkü. O sadece seni telkin edecek tavsiyeler verecek. İleriki aşama yine sana bakıyor. beni soracak olursan ben egzersiz bile yapmadım doktora da gitmedim. burdaki arkadaşlar bilir sadece kafamda çözdüm ve yendim.

Aklıma geldikçe dualarım seninle inşallah bu derdin 13. senende son bulur. Çok zor ya bunun sıkıntısı hiçbir kelimeyle anlatılmaz ki burdaki arkadaşlar hepimiz biliyoruz ne kadar zor olduğunu. Allah başka dertler vermesin inş.

kızlar orta parmağı rahatca yapmaya başladım bugün de mumla denedim ve başardım çok şükür çok mutluyum vın diye kaydı gitti :)ama malesef dün eşimin parmağıyla denemek istedik dokunur dokunmaz zıpladım yine

cnm nasıl rahat edıyorsan oyle yap mumla dene kendı oparmagınla dene olmuyorsa es parmagı yapmak zorunda degılsın

Arkadaşlar bugün reglim bitti egzersize başlamak istiyorum jelsiz işaret parmağımın tümünü içime alabiliyorum,bebek yağı nasıl olur jel olmasada,ben eczaneden gidip almaya utanırım önerilerinizi bekliyorum LÜTFEN cevap...

cnm bebe yagı mantar yapıyor dıyorlar bence su bazlı jel al hıc te utanmana gerek yok bunu vajınısmus olmayan kadınlar bıle kullanabılıyor...

Medikallerdede satiliyomus ultrason jeli.. Bebek yagi mantar yapabiliyomus.. Jelsiz egzersiz zor olur bence.. Hiç çekinme.. bende çok çekinirdim ilk baslarda sonra alismistim.. yada esine aldir dicem ama onlarda bizden beter

Medikallerdede satiliyomus ultrason jeli.. Bebek yagi mantar yapabiliyomus.. Jelsiz egzersiz zor olur bence.. Hiç çekinme.. bende çok çekinirdim ilk baslarda sonra alismistim.. yada esine aldir dicem ama onlarda bizden beter

elvancım hamilemisin çok sevindim canım ya hayırlı olsun canım.nilay ile aynı zamanlarda hemde.ALLAH hamile olan herkese sağ salim kucağımıza almayı nasip eder İNŞALLAH

elvancım hamilemisin çok sevindim canım ya hayırlı olsun canım.nilay ile aynı zamanlarda hemde.ALLAH hamile olan herkese sağ salim kucağımıza almayı nasip eder İNŞALLAH

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin çok sagol cnm.. Allaha sükür evet tatlim.. Nasil gidiyo hamileligin?? Görüsemiyoruz pek.. Ins hersey yolundadir

Mrb hosgeldin aramıza.Ne aşamadasın ne kadarlık evlisin doktora göründün mü biraz anlatırsan elbette yardımcı oluruz..

teşekkürler ocean ....ben 10 aylık evliyim ..iki parmagımı yapıyorum rahatça..ama eş parmağına geçtim onda kasılıyorum ...öyle işte canım 4 aydır sizi takipteyim ama ben egzersizlerimi hep ara vererek yaptım yani toplasam şimdiye kadar 2 hafta anca yapmışımdır... tabii elimde olmayan sebeplerle ...nese canım teşekkür ederim yardım istegin için ben bundan sonra ne yapmalıyım ne önerirsin iyiki varsın iyiki varsınız TEŞEKKÜRLERRRRR....

Mrb hosgeldin aramıza.Ne aşamadasın ne kadarlık evlisin doktora göründün mü biraz anlatırsan elbette yardımcı oluruz..

teşekkürler ocean ....ben 10 aylık evliyim ..iki parmagımı yapıyorum rahatça..ama eş parmağına geçtim onda kasılıyorum ...öyle işte canım 4 aydır sizi takipteyim ama ben egzersizlerimi hep ara vererek yaptım yani toplasam şimdiye kadar 2 hafta anca yapmışımdır... tabii elimde olmayan sebeplerle ...nese canım teşekkür ederim yardım istegin için ben bundan sonra ne yapmalıyım ne önerirsin iyiki varsın iyiki varsınız TEŞEKKÜRLERRRRR....

Kizlar bugun ikinciyi denedik ilki kadar basarili deildi acayip bi yanma vardi hani pisik olup idrar yaparsinda ciz ciz acirya iste oyle.yarisini alabildim sizce nasilim? İlk denemede uzerine oturdum sirtustu yattim.gayt iyidi tamamini almstim bu sfer yarisini?

Arkadaşlar önceden bir rapor yazmıştım ama hiç bir arkadaş yorum yapmamış, lütfen yardımcı olur musunuz? Çok nadir yazabiliyorum ama muhakkak egzersiz raporlarını vermeye çabalıyorum...

Dün gece iki boğuma kadar tek parmak aldım, ileri geri de yapabildim, ardından iki parmak birden denedim, epey de ileri geri yaptım, va....mın başı hiç de çok dar değildi ve hiç jel kullanmadığım halde acayip fazla denecek kadar suluydu. Ama asıl sorun şu ki, 4.cm kadar ileri gidebildim, daha fazla ileri gidemedim, canım yanmadı, kasılmadım da ama nedense bir şey engelliyor daha ileri gidemiyorum, sanırım cesaret edemiyorum ve oraya baskı uygulayamıyorum, ahhh keşke eşim yanımda olsaydı o becerebilirdi ama ben tek başıma kendi kendime bu baskıyı beceremiyorum....

Kızlar size sorum, ne durumdayım? O kadar fazla egzersiz yapmadığım halde, bir parmak ardından hemen iki parmak kalınlığına geçtim ve canım yanmadı, hiç jel de kullanmadım, kayıp gitti adeta parmağım... Umutlu bir durumdayımdır umarım...

Bir de bu egzersiz yapıp yenen arkadaşlarıma soruyorum, ne kadar ileriye doğru gittiğim çok mu önemli? Yani 4-5 santim bir giriş yapıp 3 parmak falan denesem bu işi başarabilir miyim? Bu daha fazla ileriye doğru gidebilmek için ne yapabilirim? Sanırım tek sorunum cesaret ve tembellik.... Lütfen yardım edin bana....

Dualarım seninle canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın, buna inan, eninde sonunda talih bize de gülecek......

Canım yenmene çok sevindim, her şey gönlünce olur inşallah, darısı bizlerin başına... Ama sana gerçekten çok sevindim, yeneceğin belliydi zaten....

Arkadaşlar bir de bir şeyi eklemeyi unutmuşum....

Buradaki arkadaşlar egzersiz yaparken ve eşiyle denerken yaptıkları pozisyonlardan bahsetmişler, herkes bacakların çok açılması gerektiğini ve popo altına yastık konulması gerektiğini yazmış ama ben eşimin parmağıyla ve kendim denerken hiç bu pozisyonda yapmadım... Hep egzersizlerimi yüz üstü yatarak ve bacaklarım açık olmadan yapıyorum ya da yan yatarak da olabiliyor, sizin dediğiniz pozisyonda beceremiyorum ve kasılıyorum ya da cesaret edemiyorum belki denesem olacak onu da bilmiyorum, acaba bende mi bir sorun var? Sizce de çok ilginç değil mi?

incimincim o yanma oluyo illaki bi evet fakat yarısındayken o halde kegel egzersizleri yap geçiyo yanma 1 kaç saniye sonra alışınca da çek içine hiç duraksatma ilk denemende nasıl alabildin dimi hiç yarı da bırakma bence yanma hissedersen beklet geçince hareket ettir. 2 hafta oldu ama hala ilk girişte bekletiyorum bikaç sn ama sonra hiiiç yok yanma hissii sen yaptın bu işi başardın biliyosun cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…