Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

deniyecem bakalım nasıl bi dünyaymış:))))üstüme karabasan gibi çöken

Mesajına çok güldüm yaa :)) Ben de gidip iki parmağı tekrar deniyim bi hırs geldi yine Yapıcaksın tabii. Hem sen hem ben. Sonra halayımızı çektircez hadi bakalımmm!!

Mesajına çok güldüm yaa :)) Ben de gidip iki parmağı tekrar deniyim bi hırs geldi yine Yapıcaksın tabii. Hem sen hem ben. Sonra halayımızı çektircez hadi bakalımmm!!

Basarirsiniz tabii moral olsn die deil kizlar inanin ben yaptiysam herkez yapar sadece yilmadan egz yapin sabah oglen siz yapin aksam esli yapin bir aya kalmaz sonuc alirsiniz ama mutlaka aksamlari es parmagi yada yaptiginiz aparatlarla esli calisin esinize guven cok onemli dur dediginizde dursn beklesin it dediginizde itsn hadi kolay gelsnn basaracaksiniz

Ben küsü bir boğum aldım çok heycanlandım
Arkadaşlar küs parmağı itince takılıyo ilk boğumdan sonra ve yanıyo. Çok denedim bileğim ağrıdı bıraktım ama şu yemekleri yaptıktan sonra eşim gelmeden bir daha deniycem Bu aşamada ne yapmalıyım. kremimi yenileyip tekrar denedim nefes alıp verdim ama yanmayı engelleyemedim. İlerlicek miyim ne yapmalıyım ?? :44:

İlerlersin canim moral bozma hepimiz ayniydk bi gun oldu bi gun olmadi ama devam ettik inatlastk sen ilk bogumu aliosun super biraz ittir nefes al ver hani kucuk cisimiz gelirde lavaboya girince birakirizya oyle dusun sanki wc girdn cisini yapicakmisin gibi o kaslari birak gevset osirada it zaten biryeri gectimi kendi gidio ssakin cekme parmagini huylanirsan oda gecio zamanla birkere kus yapsan devami gelir nasil olacagini bilmedigimizden korkup itemioruz korkulacak bise yok gevset kaslari ittir nasil gidio goruceksin

allah seni naaapmasın güldürdün beni beaa çok hoşuma gitti, eşime okudum. bak bana cadı diyiler diye anlattım durumunu, yarın yencek dedi. bak için rahat olsun. o benim gibi pek kahin değil ama deyince de dediği tutar. yarın halayını çekiyoruz, rahat ol sen. özelden yazdıklarımı da unutma. ilk anda olmazsa da bozulmak yok, ara verin dinlenin. sonra bi daha. bizim yaptığımız gibi kapanın odaya, kim kimi götürürse artık, o hastalık yenilmeden odadan çıkılmayacak diyin. ben hazırım burda, tepine tepine halay çekicem senin için. halvetin mübarek olsun, hadi bakalıııım

öncelikle vazgeçmediğin için tebrik ediyorum çıkartırken takılacak birşey de yok orda belki kayganlaştırıcı kurumuş olabilir diycem ama içerde kuruması da zor aslında vajina girişindeki esnek yapı dediğimiz zara değiyordur belki kasıldıysa o anda çıkarırken çekmiş gibi olabilir tatlım umarım yardımcı olabilmişimdir :)

kıslar benim koca diyo 7 cm de kal daha ilerleme sonra iyice genişliycek benimkinden bişey anlamıycan hi hi

kocana de ki;

"ordan bebek çıkıyo, bebek doğuran kadınlar ilişkiye giremiyor mu?? öyle olsa bütün kadınlar doğumdan sonra ilişkiden zevk alamaz, kocaları da bi halt anlamazlardı. orası esnek, içine soktuğun şeyin şeklini alıyor, sonra da eski haline geri dönüyor."

9-10cm yapmadan deneme yapma. kocanı esneklik konusunda bilgilendir. bebek örneği verirsen hizaya gelir zannımca sen 7cmle başarırım diyorsan dene ama bunu yapan sayısı çok az. kendine güvenin geldi mi? yapabileceğine inanıyor musun? önemli olan bu.

nerelerdesin gözümüz forumlarda kaldı öpüyorum :*

iyiyim kuzum, biraz ara verdim foruma. dışarıda işlerim var, evde olsam da pek açmıyorum. akşamları baş ağrısı olmazsa bakınıyorum ama geçmiş çok birikiyor, hepsini okuyamadan uykum geliyor dışarıda yorulduğum için. bugün hepsini toptan okuyorum işte. artık hafta sonları takılacağım heralde sağolun merak ettiğiniz için, iyiyim bir sorun yok.

anam sela gelmısss ya nerdesın sen ?yemın ederım gelsede benı bı sılkelese dıye bakıyodummm

seni özelden silkeledim, geldin mi kendine bakiiim gün senin günün, her şeyi sor. yarından umutluyum ben. heyecan normal ama sakin kalıp başarmaya odaklan. tüm gün kendine yenicem, bugün bitecek bu diye şartla. bak elimde mendille bekliyorum haaa, zurnanın zırt dediği yerdeyiz. zırt desin hemen halaya başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…