- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.581
güzel öğrencim benim, yokluğumu hissettirme böyleklavyene kuvvet
[SUB][/SUB]
canım biraz daha itersen hepsini alabilirsin ben yavaşça yaptım alıyorum. bi it bak orda ayrı bi dünya var :) hemde serçe çok rahatalınıyor. azıcık gayret derin nefes al ver biraz daha it. lacak ve çıkarıp hemen orta parmağına geçeceksin sen de benim gibi :)
deniyecem bakalım nasıl bi dünyaymış:))))üstüme karabasan gibi çöken
güzel :) sonu yok, ne sokarsan alcaksın gibi :))
sumekuuuu sen bitanesin başardımm hatta orta parmağı ilk boğumuna kadar soktum.Bundan iki ay önce biri bana parmağımı vajime soktuğun için bu kadar sevineceğimi söylese ona popomla gülerdim.Başarabilirmiyim sencee:)
Mesajına çok güldüm yaa :)) Ben de gidip iki parmağı tekrar deniyim bi hırs geldi yineYapıcaksın tabii. Hem sen hem ben. Sonra halayımızı çektircez hadi bakalımmm!!
Mesajına çok güldüm yaa :)) Ben de gidip iki parmağı tekrar deniyim bi hırs geldi yineYapıcaksın tabii. Hem sen hem ben. Sonra halayımızı çektircez hadi bakalımmm!!
Basarirsiniz tabii moral olsn die deil kizlar inanin ben yaptiysam herkez yapar sadece yilmadan egz yapin sabah oglen siz yapin aksam esli yapin bir aya kalmaz sonuc alirsiniz ama mutlaka aksamlari es parmagi yada yaptiginiz aparatlarla esli calisin esinize guven cok onemli dur dediginizde dursn beklesin it dediginizde itsn hadi kolay gelsnn basaracaksiniz
Ben küsü bir boğum aldım çok heycanlandım
Arkadaşlar küs parmağı itince takılıyo ilk boğumdan sonra ve yanıyo. Çok denedim bileğim ağrıdı bıraktım ama şu yemekleri yaptıktan sonra eşim gelmeden bir daha deniycemBu aşamada ne yapmalıyım. kremimi yenileyip tekrar denedim nefes alıp verdim ama yanmayı engelleyemedim. İlerlicek miyim ne yapmalıyım ?? :44:
hu arad kac yıllık evlısın ve sercenın tamamını aldın dımııı? pek gecmısı okuyamadımda haa bu arada selayla tanısmanı tavsıye ederım guzel o benım canımmm ustune ustluk cadıııısenı oyle bı gaza ve cesarete getırırkı bakmıssın bı anda paratlar buyumuss
canm msj kutun dolu
zeyynepp nasılsın canım?benim de sana bir sorum olacak.2.5 saatlik bir çalışma sonucu perşembe günü 7 cme geçmiştim,dün vaji girişinde hafif bir sızlama oldu egzersiz yapmayacaktım ara verecektım ama dayanamadım ve dün tekrara denedim.ancak 5cmle basladıgımda mumu cıkartırken sankı tırtık tırtık bişeylere takılıyor gibi,vakumlandı sanki bişey tutuyor gibi oldu,kayganlastırıcı da kullanmama rağmen sanki çıkatırken biraz acıyor gibi oluyor,neden olablilir?
kıslar benim koca diyo 7 cm de kal daha ilerleme sonra iyice genişliycek benimkinden bişey anlamıycan hi hi
nerelerdesin gözümüz forumlarda kaldı öpüyorum :*
anam sela gelmısss ya nerdesın sen ?yemın ederım gelsede benı bı sılkelese dıye bakıyodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?