Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! kalkın kızlar halaya durak haydiiiiiiiiiiiiiii!!!! gözünaydın yavuzcum, allah başka dert vermesin. ne dedim sana eşim bilir dedim di miiiiiiiiiiiii!!!!! halaylar sana gelsin teeeeeeeeeey teeeeeeeeeeeeeey teeeeeeeeeeeeeeeey

Örtmenimm ösledimmmm
eşine çok şaşırdım valla kalbi çok temizmiş..benle ilgili ne kehaneti var acep

evetttttttttttttttttttttttttt ee hanı halaylarımmm

yavuz sana sevincem diye bilgisayarım mavi ekran verdi, az kalsın halay başı olmayı kaçırıyordum. vallahi çok üzüldürdüm, sabahtan akşama burdaydım, senin halay başın olmasam gözüm açık giderdi. e hadi anlat bakalım, nasıl oldu, nettin neyledin, detay bekliyik anam, beyle kolay kurtulaman elimizden, hadi anlat bakalıııııııııııııııııııım dediğim gibi hissetmedin bile değil mi??

cok saol selaaaa alllah razı olsun hepınızden ben hala saskınım ne dıycemı ne yazcamı bılmıyorummmm ınanamıyorum cunkuuu esıme oldumu oldumu hala soruyorum oda oldu yabıttı bebegımıste dıye tekrarlıyooo

Örtmenimm ösledimmmm

eşim seni tanımıyo :))) çekirgem olarak anlattım da gerçi. yavuz cadı diyince bugün onu okudum, 7 yıllık evli, 11cm yapıyor dedim. yapar o hiç endişe etmesin dedi direk karı koca erdik biz, yakında tarikat kuracaz ay pek keyiflendim ben, yavuz çok sevindim, evde zıplayayım geldi valla eylül' ün ilk gelinisin, hayırlı uğurlu olsun. egzersizciler haddiiii, sıra sizlerdeeee!!!

sen varya sen bıtanesınnn butun herseyıme katlandın allh ne muardın varsa versınn ılk egzersızle basladımm 15 dakk felan yaptımm hatta formu acıp kapattım farkettıysen esım kızdı ya dırek oraya baksana sen sonra acarsın formu dedı daha sonra yataga gıtıık 5 dakkıka orda yaptım egzersız popomun altına yastık koydum sonra cıkardımm ve penı.. denedık kendım gırıse yonlendırdım ve delı gıbı ıkındımm olduuu hemde tamamı olmusssss bıraz gıt gel yaptııı ben tıtıremeye baslayıncadaa bos... ve bıtırdık yeter dedımmm ama ınana varya hıc bısey hıssetmedım neden se ne yanma nede acııı hıc bıseyyy

sen varya sen bıtanesınnn butun herseyıme katlandın allh ne muardın varsa versınn ılk egzersızle basladımm 15 dakk felan yaptımm hatta formu acıp kapattım farkettıysen esım kızdı ya dırek oraya baksana sen sonra acarsın formu dedı daha sonra yataga gıtıık 5 dakkıka orda yaptım egzersız popomun altına yastık koydum sonra cıkardımm ve penı.. denedık kendım gırıse yonlendırdım ve delı gıbı ıkındımm olduuu hemde tamamı olmusssss bıraz gıt gel yaptııı ben tıtıremeye baslayıncadaa bos... ve bıtırdık yeter dedımmm ama ınana varya hıc bısey hıssetmedım neden se ne yanma nede acııı hıc bıseyyy

Örtmenimm ösledimmmm

eşim seni tanımıyo :))) çekirgem olarak anlattım da gerçi. yavuz cadı diyince bugün onu okudum, 7 yıllık evli, 11cm yapıyor dedim. yapar o hiç endişe etmesin dedi direk karı koca erdik biz, yakında tarikat kuracaz ay pek keyiflendim ben, yavuz çok sevindim, evde zıplayayım geldi valla eylül' ün ilk gelinisin, hayırlı uğurlu olsun. egzersizciler haddiiii, sıra sizlerdeeee!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…