- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.621
bıttııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olduu selaaaaaaaaaa
Nasıl yani gelin mi oldunnnnn
bıttııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olduu selaaaaaaaaaa
evetttttttttttttttttttttttttt ee hanı halaylarımmm
alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! kalkın kızlar halaya durak haydiiiiiiiiiiiiiii!!!! gözünaydın yavuzcum, allah başka dert vermesin. ne dedim sana eşim bilir dedim di miiiiiiiiiiiii!!!!! halaylar sana gelsin teeeeeeeeeey teeeeeeeeeeeeeey teeeeeeeeeeeeeeeey
evetttttttttttttttttttttttttt ee hanı halaylarımmm
alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! kalkın kızlar halaya durak haydiiiiiiiiiiiiiii!!!! gözünaydın yavuzcum, allah başka dert vermesin. ne dedim sana eşim bilir dedim di miiiiiiiiiiiii!!!!! halaylar sana gelsin teeeeeeeeeey teeeeeeeeeeeeeey teeeeeeeeeeeeeeeey
yupppiiiiiii tebrikler canımm gözün aydın :92::92::92::92:
Örtmenimm ösledimmmm
eşine çok şaşırdım valla kalbi çok temizmiş..benle ilgili ne kehaneti var acep
Örtmenimm ösledimmmmeşine çok şaşırdım valla kalbi çok temizmiş..benle ilgili ne kehaneti var acep [/QUOTsela bide beni yorumlasinn bebisim olcakmi alisma surem kisa mi uzun mu :))
Örtmenimm ösledimmmm
yavuz sana sevincem diye bilgisayarım mavi ekran verdi, az kalsın halay başı olmayı kaçırıyordum. vallahi çok üzüldürdüm, sabahtan akşama burdaydım, senin halay başın olmasam gözüm açık giderdi. e hadi anlat bakalım, nasıl oldu, nettin neyledin, detay bekliyik anam, beyle kolay kurtulaman elimizden, hadi anlat bakalıııııııııııııııııııımdediğim gibi hissetmedin bile değil mi??
yavuz sana sevincem diye bilgisayarım mavi ekran verdi, az kalsın halay başı olmayı kaçırıyordum. vallahi çok üzüldürdüm, sabahtan akşama burdaydım, senin halay başın olmasam gözüm açık giderdi. e hadi anlat bakalım, nasıl oldu, nettin neyledin, detay bekliyik anam, beyle kolay kurtulaman elimizden, hadi anlat bakalıııııııııııııııııııımdediğim gibi hissetmedin bile değil mi??
Teyyyyyteyyyyy teyyyyyyyyyy lilililililililievetttttttttttttttttttttttttt ee hanı halaylarımmm
yavuzzzzzzzzz basarı hıkayenı mı yazıyorsun yoksa :)))))) super valla. ınsaallah herkes kurtulur en kısa zamanda
Örtmenimm ösledimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?