Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

titremelerin geçene kadar devam et. korkma illa ki geçecek, hep böyle olmayacak. tek parmakta rahatlayınca iki parmağa geç. aşama aşama ilerlemek lazım, titremen önceki aşamaya iyice alışman gerekiyor demek. biraz rahatla ikiye de geçersin.

ayyy ınsallh canım yaa gıttım eczaneden MYAL FORT 8MG kas gevseltıcı bı ıse yararmı bılmıyorummm aldım aksamı ıple cekıyorummmm tatlı bıle aldım ınanmıycaksınız sertlesme sorunu olur felan dıye korkumaa

allahım bılmıorum ne yazsam ne yazılır ne söylenir şaşkınım deli oldum sanki ben oranın kapalı oranın et yıgını giriş olmayan olsada parcalanıp dagılıcanı zanneden beeeeen kızlar ben ben umuuuuut iki parmak içimdeydi bugünnnnnnnnn:119::119::119:

Napion canm nasilsin sen ne zaman yendin vaji bide korunuyomusn deneme sureci nekdar olacak biz dun yaptk coookk rahatt oldu hizlandik bile

ben 6 mayıs geliniyim, hıdrellez gelini ilk başlarda korunduk, eşimin bütün mızmızlıklarına rağmen. hap kullanamıyorum, kullansam ona bırakmam da, mecburen o korundu. bütün kabahati prezervatife buluyordu sertleşme sorunu olunca. bense alışmadan hamile kalmak istemiyordum. ki vajinismus sebeplerimden biridir istemeden hamile kalma korkusu bir süre alışmaya çalıştım ama çok uzatmadan doktora gidip kontrollerimi oldum. sonrasında tatil matil girdi araya, ben ilişkiyi unuttum gene tökezledim. yine de doktor iyisin, bebek için engel yok, istemiyorsan korunma dedi. şu an korunmayı bıraktık. eşimin canına minnet bana sorarsan daha da korunmalıydık ama onun çocuk ısrarına dayanamadım, yaşım sizlere göre yüksek, o yüzden korunmayı bıraktık. şimdi de şansa bakalım, ne zaman tutarsa artık. benim fikrim en az 3 ay korun, eğer alışırsan tamamen, bırak. yok alışamazsan bir 3 ay daha korun. 6 ayda ancak düzene giriyor bu işler bence. doktor da bana dedi ki bu işi görev gibi yapmayıp artık hoşuna giderse korunmayı bırakabilirsin. bunu baz alabilirsin sen de. iyice alışmadan hamile kalınmasına kesinlikle karşıyım.

cok sevındım canım tebrıkerrrr nasıl yaptııı anlatsannaa

tam iki parmak sonuna kadar hayalmi rüyamı diorum inanırmısınız bılmıorum ama suan aglıorum biliomusunuz ....aynayı elıme verip bak bakalım giriş mvarmıymış dedıgındede aglamaya basladım hala bi tuhafım paytak paytak yürüyorum tamamen pskolojık cok güçlü bi bilinç altın var dedı dr ilk yarım saat jınekologluk deıl terapıstlık yaptı resmen cok heyecanlandım panıge kapıldım bugun parmak olucanı bıldıgım ıcın direnc gösterdim amaaaaaa sonunda olmustu ve ben cok az bı yanma ve baskıdan baska hıc bsey hıssetmedım şaka gbi:))))))))))

cok sevındım canım tebrıkerrrr nasıl yaptııı anlatsannaa
yavuuuuuuuuuuuuuuuuz cok mutluyum yaaaaa biz ne tuhafız bılıomusun dr seansın sonunda benım elımde ayna seansı izliorum artık sonlara tamamen gevseyıp rahatlayıp dr güvendıgım de yani dediki ıkın dedi ıkındıgım an iki parmak içerde ve ben 1 parmak gırecek kadar boşluk daha görebılıodum düşünsene soksam hıc bsey hıssetmeden bunuda alırsın ama ben seninle yavas ılerlemek ıstıorum tamamen bu benım tercıhım senınle yavas ılerlıcez dedi ......gevsemek evet yavuz bu sihirli kelime canımmm

ohhh yaptınya gerısıde gelır ısteeee pekı sen evde egzersız yapıcakmısın kac seans daha gıdıceksın yanı sona geldıgınde nası olucakmıusss

Kuzum napion nasilsn nasi gidio hamislik bise sorcam sen yendikten sonra korundunmu nekadar bekledin bebek icingebelik donemindede deniyormusun fikifiki

incimm öncelikle çok çok çok tebriklerrr, iyi diyelim iyi olsun bugün cinsiyetini bilmediğim halde ciciler aldım dayanamadım:)
ben hiç korunmadım 8mayıs gecesi yendim ve hiç korunmadım ve haziranda hamile kaldım hiç beklemeden (çok şükür) yaş ilerleyince bebek planını hızlandırdık anlayacağın, ama şuanda devam ediyorum ilişkiye, yani pimpiriklenipte hamileyim diye kesmedim yapabildiğim kadar yapıcam alışmamız gerek çünkü, senin nasıl gidiyor kolaymış değil mi:)

ohhh yaptınya gerısıde gelır ısteeee pekı sen evde egzersız yapıcakmısın kac seans daha gıdıceksın yanı sona geldıgınde nası olucakmıusss
sana bugun tedavinin yarısını uygulucam dedi eşim gelmedi malesef gelmior ve eşim olmadıgı için çünkü onunla da konusmam sana nasıl davranması gerektıgını anlatmam lazım falan dedi işte benımkıde gelmior bana anlattı bende esıme anlatıcam cnm ve sende cok direnclısın bana güvenmeden asla bacaklarını kaslarını brakmadın dior bana güvendikten sonra senden habersiz bi hamle yapmıcagma kesin inanmadan brakmadın kendını eşinede güvenmıceksın ve onada brakmıcaksın muhtemelen dıor ıste bi takım ödevler verdi cumaya kadar deneme yasak deil deneyebılırsın dedi ikinci yarısını cuma gunu tamamlıcaz dedi....

canım çok sevindim gerçekten bak daha nasıl ilerleyeceksin...insan kendine inanamıyor değimi bende öyleydim nasıl olduğuna şaşardım o egzersizlerin.şok olurdum....hangi dr gittin canım.

canım çok sevindim gerçekten bak daha nasıl ilerleyeceksin...insan kendine inanamıyor değimi bende öyleydim nasıl olduğuna şaşardım o egzersizlerin.şok olurdum....hangi dr gittin canım.
şok hemde nasıl şok inanamıosun yani ben ne yalan söylim acı cekecegıme o kadar sartlanmısımkı yani elimde ayna hala acaba parmak oyunu falanmı dıorum nasıl bsey hıssetmemm ılla acı cekcem yani:)))))))

Gordunmu bakkkk mucizeler yavas yqvas gerceklesio imkansiz dioduk bugun parmagi aldn sonra esini cok sevindmm cokk tbrkler devmi icin dualarim sizinle...

şok hemde nasıl şok inanamıosun yani ben ne yalan söylim acı cekecegıme o kadar sartlanmısımkı yani elimde ayna hala acaba parmak oyunu falanmı dıorum nasıl bsey hıssetmemm ılla acı cekcem yani:)))))))

demi acı yokk acı beynimizde..olursa azıcık sızlama gibi yada yanma gibi kendimizi kasmazsak o bile olmuyor..yani kendimizi kasmamayı öğreniyoruz...
zaten ben bu durumda nasıl yaşayamıyorum bilmiyorum
egzersiz insana çok güven veriyor çok...

kızlar bana bol bol bu gece dua edın nolurr bırazdan egzersıze oturucamm 1 1.5 saat egzersız yapıcam ıyıce alıssın sonra denemeye gecıcım ınsallh bu gece bıter bu ısss destegınıze ıhtıyacım varr ya bıde kas gevseltıcı aldı onu yapmadan oncemı ıcsem napsam nour cv beklıyorum bu konuda nezamana kadar etkısını gosterır????????

meraktayım büyük gün bugündü galiba? okuyabildiklerimden herşey yolunda diye anladım az kaldı kuzum finişe halaylarla karşılıces seni :*
evet bugun büyük gündü zeynep ve ben bugun iki parmak aldım cok zorlandım benim elim ayagım kan ter içinde kaldım dr ble terledi yaniii ılk basta cok sıktım kapattım direnc gösterdim daha sonra işte bılmıorumm gevsedim benden habersiz bi hamle yapmıcagna güvendim daha sonra dr dediki suan ıkı parmak içimde dedi şok oldum giriş cıkış yaptı her girdıgınde ilk kez gırıomus gbi tepki veriodum ama cok direnclısın dıor yarısını uyguladı tedavının seninle iki üç kez de yavas yavas ilerlemek ıstıorum dedi...cok saol ıyı dıleklerın ıcın cnm.....
inci bende yol boyunca tek cümlem rabbim işimi kolaylastır,rabbim işimi kolaylaştır,zaman zaman gözyasıyla etrafıma aldırmadan veeeeee evet ben gdıodum ama yanı bunuda denım aklımda kalmasın dıe gdıodum ımkansız ben parmagnı bana sokmasına ızın vermem..gözlerımın önunde kaydııııı gıttı banada üst pozisyonda yapma dedi ama önerdıgı pozısyon kesınlıkle alt...
insallah berna ınsallah bılıomusun artık bende ınanıorum ben bu ısı yaparım beeeeeeeeeee:))))))))))
senin adına çok sevindm..senin için özel dua edeceğim...diğer arkadaşlar içinde ediorm inş....güzel haberlerini bekliorz inş.
saol cnm ınsallah......
cok saol tatlım sokabıldıgın kadar sok kayıp gdıor :) bana bakın hele ah ha ha

Gordunmu bakkkk mucizeler yavas yqvas gerceklesio imkansiz dioduk bugun parmagi aldn sonra esini cok sevindmm cokk tbrkler devmi icin dualarim sizinle...
evet kaydı gttı inci şok oldum ama tabi baskı vardı yanma hafıften vardı ama dayanılmıcak bsey deıl ama kendımı brakmam güc oldu yaniiii okadar da olsun....
yok zaten o cok tuhaf iki parmak grıor ve acı yok inanılmaz muhtesem cok mutluyum bana cok güzel harıka bi zar yapın var en ufak bi problemın yok muhtesemsın cok rahat ılışkıye gırersın dedi cok mutluyum hayal gbı.....
dualarım senınle rabbım işini kolaylastırsın bak sımdı sana ne dıcem benı aylardır tanıosun neler yazdıgmı neler yasadıgmı az cok bılıosum bugun benım ılk denememdı ve ılk düşün hiç birşey gırmedi bugune kadar ve bugun ıkı parmak gırmıstı ve ben gördüm bi parmak daha gırerdi dr ıstemedi simdi sakın ol ınan gırdıkce gırıor bak umuut soyluo bunları acı yok gevse gevse cok cok mılım mılım ılerle bı yerde vajına kasmaktan usanıp kendı alıor zaten hadi bismıllah rabbım işini kolaylastırsın.........

ben bu kas gevseltıcıyı nezman ıcıcem nezman etkısını gosterrııkı acabaa yapmadan 1 saat once felanmı ıcsem napsammm

canım kas gevşeticiye ihtiyacın yok ki senin. ilaç içenlerde çoğunca işe yaramadı biliyorsun zaten. prospektüsüne bak. ne zaman etki ettiği yazıyordur. ama 2-3 saatten önce etki etmez benim bildiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…