Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben kaçıyorum. bugünü gelinle kapadık, çok mutluyum. dilerim yarın da gelinler çıkarırız. herkese iyi geceler ama yavuza daha bi iyi geceler ben süpürgeme binip uçayım

çok çok tebrikler canım çok sevindim darısı bizlere inşallah yeni gelin olarak dua et bizlere de... halay ikonum yok ama senin için gerçekten halay çekcem şu anda bizim binanın otoparkında düğün var:) lorke lorke lorke lorke hanım ey lorke çalıyooo:))) senin için gelsin bu parça tam halay denk geldi yaa süper olduuu ohhh...

cok tesekkur ederımmm allh hepınıze bu anı yasatsın ınsalhh daularım hep sızınleee

tebrikler canım çok sevndm Allah başka sıkıntı yaşatmasın hep böyle mutlu olursun inşallah e bir halay da ben çekeym kurtlar birikmişti sayende azını döktük inşallah kalanını da diğerlerine saklıyorum :)

canımmmm nasıl sewindim anlatamam...çok şükür sen de kurtuldunnn... darısı diğer arkadaşlara inşallah:)))))))))))))))))))) 7 yılın acısını çıkarmaya bak artık :)))))

datluuum gözünaydın çok yol katettin iki seansta sen bu işi bitmiş bil annem hayırlısıyla halayını da çekeris :))

yuppiiiiii yehhhuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!! yeni gelinimiz yavuz seni koccaman öpüyor ve kucaklıyorum Allah başka dert tasa vermesin herşey gönlünce olsun gözlerin ışıl ışıl parlasın yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın annem !!!!!!! :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: v

inşallah bizde senin gibi yenip mutlu oluruz seninde dualarını ve yardımlarını bekliyoruz :)

Son düzenleme:

amın canım tesekkur ederımm

yuppiiiiiiiiiiiii, cok tebrık ederim. hiiiiiiiiiiiiiii cooook sevindim. oh kurtuldun. baska seylerle sınanma bir daha insallah.

eller havaya, şappi şappi

tesekkur ederım zealea sızın destegınız yardımlarınız olmasaa hayatta yapamazdım ozellıkle bu sıteyı bulmasaydım bu egzersızlerdn felan haberım olmuycaktı esım dıyokı nıye daha once yapmadın bu egzersızlerı bız 7 yıl bu kadar ufak bısey ıcınmı bekledık dıyo bılmıyodumkı boyle egzersız yapıldıgını demısım ınan bı bılgım olsaydı bunca yılımı feda etmezdımmm cok tesekkur ederım hepınıze canımmm

Canım ya, şimdi gördüm mesajları. Yenmişsin, inan çok sevindim, 7 yıllık çile bitti sonunda. ŞÜKÜRLER OLSUN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…