Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyy ne zamandır giremiyodum bi baktım sende gelin olmuşsunnnnnn arkadaşım çok sevindimmmm halaylar yoruldum123'e teeeeey teeyy

tatlımı yapmadan once yedım zateennnn :))) esımınde agzına agzına tıktımmm:)) yazıcam hıkayemııı dee suan ne yazıcamı sastım kaldımmm

ay ilahi zar mı kaldı!!! esneye esneye lastik oldu kızııııım kan gelmemesi normal. belki yarın belki bi süre sonra gelebilir. ama hiç gelmeme ihtimali daha yüksek, eşin bunu dert etmesin vallahi gelir paralarım haaa bunca yılın acısını çıkardınız, zar mar hikaye. takılmayın bunlara. yalnız sana o kadar çok halay ikonu koymuşum ki iki kere hata verdi forum, sile sile azalttım da ancak yolladım

inşallah canım inşallah herkes yensın ıstıyo ınsan yenınce dimi:)hele bu kdr kolay olduğunu görünce kendini ne tuhaf hissediyo neden bu kadar korktum diye:)kanama tabiki egzersizde olurdu esniyo kiminde oluyo kiminde olmuyo mutluluguna baksın:)aynen ilkinde bende anlamamıştım o kadar acıycak diye beynimize yerleştırmışızkı acımıyanca olmadı sanmıştım:)bu gece mışıl mışılmı uyuycan yoksa uykummu tutmıycak baakalım:)beni mutluluktan hiç uyku tutmamıştı:)

unutmustum canım ya sen 7 yıl cekmıssın bunu. cnım benım ya cok mutlu ol sorunsuz yasa ınsallah bundan sonrakı gunlerını.

Ayyy bayildimmm ya nerden buldun bunlari anem nee salliyorlaar oylee bende nie yokk yaa bende sallardmm

yavuz kocasına teslim oldu ya, beyaz bayrak sallıyorlar öldün sen vajinismus!!! biz seni yendiiiiik!!! daha sırada bir sürü kızımız var, hepimiz seni geberteceğiz, sırayla döveceğiz. gelen vurdu giden vurdu olacaksın

Teslimm ol biryere kacamaazsin vajinismus :))) kopardinn beni selamm ama su bir gercek hepimiz kurtuluyoruz sukurr vaji bizi yenmeden biz onu alt esioruz bu destek ve moralle daha cajili kalmaz bu forumda hep birlite hamisler gebeler formuna tasiniriz ins.

kızlar ben kaçıyorum. bugünü gelinle kapadık, çok mutluyum. dilerim yarın da gelinler çıkarırız. herkese iyi geceler ama yavuza daha bi iyi geceler ben süpürgeme binip uçayım

çok çok tebrikler canım çok sevindim darısı bizlere inşallah yeni gelin olarak dua et bizlere de... halay ikonum yok ama senin için gerçekten halay çekcem şu anda bizim binanın otoparkında düğün var:) lorke lorke lorke lorke hanım ey lorke çalıyooo:))) senin için gelsin bu parça tam halay denk geldi yaa süper olduuu ohhh...

cok tesekkur ederımmm allh hepınıze bu anı yasatsın ınsalhh daularım hep sızınleee

tebrikler canım çok sevndm Allah başka sıkıntı yaşatmasın hep böyle mutlu olursun inşallah e bir halay da ben çekeym kurtlar birikmişti sayende azını döktük inşallah kalanını da diğerlerine saklıyorum :)

canımmmm nasıl sewindim anlatamam...çok şükür sen de kurtuldunnn... darısı diğer arkadaşlara inşallah:)))))))))))))))))))) 7 yılın acısını çıkarmaya bak artık :)))))

datluuum gözünaydın çok yol katettin iki seansta sen bu işi bitmiş bil annem hayırlısıyla halayını da çekeris :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…