Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben cok kotu oldum suan gozlerım dolduu ne bıleyım kendımı bı acayıp hıssedıyorummm.sela çileklipudung dahlıa34 umut ıncı oceann zeala suan adını hatırlayamadıgım herkese tesekkurlerr hepınız cok yardımcı oldunuzzzz suana kadar nıye ypamamısım ben kendıme sasıyorummm cok basıt bıseymısss yanlız bız zara takıldıkk nıye denk gelmedı kanamadı dıye soruyo manyakkk

cok tebrik ederim canımmmmm:)sana sormaya girdim foruma cok cok sevindimm:)Allah başka sıkıntı göstermesin.o kdr egzersizden sonra ne bekliyo hala eşin:)çogumuzda olmadı o.ben zten senden çok umutluydum biliyosun hep söyluyodum beklediğimde oldu:)o kdr çok sevindimki anlatamam:)şimdi sıra umuttaaa

işte bu, bu kadar kolay yanma acı falan yok, doğal olanı bu zaten. ötekileri biz kendimiz icat ediyoruz. icat çıkarıyoruz başımıza sen de bitanesin. hikayeni yazmıycaksan hadi koş eşine sarıl, dünyanın en güzel uykusunu uyu bu gece. 7 yılın yükünü attın, çok önemli bir şey başardın. tatlını ye, keyfine baakk

Ayyy ne guzelll coksukurr cok sevindim ins bizde aramadan nasip eder rabbim bise daha sorcam pen..ten once aparatla yapiomusun yoksa direk pen.mi basliosun

saol canımm cok saolll ne bıeyım ne beklıyoo kanasaydı zaten egzersız yaparken kanardıı herhaldee ınsallh oda yenıcek ben hıc bısey hıssetmedımmm ne baskı ne yanmaaa nedense sankı ıcımde degılmısss gıbıı elımle yokladım ıcerdee esımde sonuna kadar gırdı deyıncee ohhh bee kurtuldummmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh darısı obur kızların basına ınsallh bıran once yenerlerr

ayyyyy ne zamandır giremiyodum bi baktım sende gelin olmuşsunnnnnn arkadaşım çok sevindimmmm halaylar yoruldum123'e teeeeey teeyy

tatlımı yapmadan once yedım zateennnn :))) esımınde agzına agzına tıktımmm:)) yazıcam hıkayemııı dee suan ne yazıcamı sastım kaldımmm

ay ilahi zar mı kaldı!!! esneye esneye lastik oldu kızııııım kan gelmemesi normal. belki yarın belki bi süre sonra gelebilir. ama hiç gelmeme ihtimali daha yüksek, eşin bunu dert etmesin vallahi gelir paralarım haaa bunca yılın acısını çıkardınız, zar mar hikaye. takılmayın bunlara. yalnız sana o kadar çok halay ikonu koymuşum ki iki kere hata verdi forum, sile sile azalttım da ancak yolladım

inşallah canım inşallah herkes yensın ıstıyo ınsan yenınce dimi:)hele bu kdr kolay olduğunu görünce kendini ne tuhaf hissediyo neden bu kadar korktum diye:)kanama tabiki egzersizde olurdu esniyo kiminde oluyo kiminde olmuyo mutluluguna baksın:)aynen ilkinde bende anlamamıştım o kadar acıycak diye beynimize yerleştırmışızkı acımıyanca olmadı sanmıştım:)bu gece mışıl mışılmı uyuycan yoksa uykummu tutmıycak baakalım:)beni mutluluktan hiç uyku tutmamıştı:)

unutmustum canım ya sen 7 yıl cekmıssın bunu. cnım benım ya cok mutlu ol sorunsuz yasa ınsallah bundan sonrakı gunlerını.

Ayyy bayildimmm ya nerden buldun bunlari anem nee salliyorlaar oylee bende nie yokk yaa bende sallardmm

yavuz kocasına teslim oldu ya, beyaz bayrak sallıyorlar öldün sen vajinismus!!! biz seni yendiiiiik!!! daha sırada bir sürü kızımız var, hepimiz seni geberteceğiz, sırayla döveceğiz. gelen vurdu giden vurdu olacaksın

Teslimm ol biryere kacamaazsin vajinismus :))) kopardinn beni selamm ama su bir gercek hepimiz kurtuluyoruz sukurr vaji bizi yenmeden biz onu alt esioruz bu destek ve moralle daha cajili kalmaz bu forumda hep birlite hamisler gebeler formuna tasiniriz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…