- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.641
yupppiiiiiii tebrikler canımm gözün aydın :92::92::92::92:
ya ben cok kotu oldum suan gozlerım dolduu ne bıleyım kendımı bı acayıp hıssedıyorummm.sela çileklipudung dahlıa34 umut ıncı oceann zeala suan adını hatırlayamadıgım herkese tesekkurlerr hepınız cok yardımcı oldunuzzzz suana kadar nıye ypamamısım ben kendıme sasıyorummm cok basıt bıseymısss yanlız bız zara takıldıkk nıye denk gelmedı kanamadı dıye soruyo manyakkk
Örtmenimm ösledimmmmeşine çok şaşırdım valla kalbi çok temizmiş..benle ilgili ne kehaneti var acep [/QUOTsela bide beni yorumlasinn bebisim olcakmi alisma surem kisa mi uzun mu :))
anam kocamı hoca ettiniz, duysa beni gebertir. kaçıncı uykusunda o şu an vallabenim nefesim daha kuvvetlidir, siz bana güvenmeye devam edin
Ayyy bayildimmm ya nerden buldun bunlari anem nee salliyorlaar oylee bende nie yokk yaa bende sallardmm
sen varya sen bıtanesınnn butun herseyıme katlandın allh ne muardın varsa versınn ılk egzersızle basladımm 15 dakk felan yaptımm hatta formu acıp kapattım farkettıysen esım kızdı ya dırek oraya baksana sen sonra acarsın formu dedı daha sonra yataga gıtıık 5 dakkıka orda yaptım egzersız popomun altına yastık koydum sonra cıkardımm ve penı.. denedık kendım gırıse yonlendırdım ve delı gıbı ıkındımm olduuu hemde tamamı olmusssss bıraz gıt gel yaptııı ben tıtıremeye baslayıncadaa bos... ve bıtırdık yeter dedımmm ama ınana varya hıc bısey hıssetmedım neden se ne yanma nede acııı hıc bıseyyy
incimm öncelikle çok çok çok tebriklerrr, iyi diyelim iyi olsun bugün cinsiyetini bilmediğim halde ciciler aldım dayanamadım:)
ben hiç korunmadım 8mayıs gecesi yendim ve hiç korunmadım ve haziranda hamile kaldım hiç beklemeden (çok şükür) yaş ilerleyince bebek planını hızlandırdık anlayacağın, ama şuanda devam ediyorum ilişkiye, yani pimpiriklenipte hamileyim diye kesmedim yapabildiğim kadar yapıcam alışmamız gerek çünkü, senin nasıl gidiyor kolaymış değil mi:)
cok tebrik ederim canımmmmm:)sana sormaya girdim foruma cok cok sevindimm:)Allah başka sıkıntı göstermesin.o kdr egzersizden sonra ne bekliyo hala eşin:)çogumuzda olmadı o.ben zten senden çok umutluydum biliyosun hep söyluyodum beklediğimde oldu:)o kdr çok sevindimki anlatamam:)şimdi sıra umuttaaa
saol canımm cok saolll ne bıeyım ne beklıyoo kanasaydı zaten egzersız yaparken kanardıı herhaldee ınsallh oda yenıcek ben hıc bısey hıssetmedımmm ne baskı ne yanmaaa nedense sankı ıcımde degılmısss gıbıı elımle yokladım ıcerdee esımde sonuna kadar gırdı deyıncee ohhh bee kurtuldummmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh darısı obur kızların basına ınsallh bıran once yenerlerr
işte bu, bu kadar kolayyanma acı falan yok, doğal olanı bu zaten. ötekileri biz kendimiz icat ediyoruz. icat çıkarıyoruz başımıza sen de bitanesin. hikayeni yazmıycaksan hadi koş eşine sarıl, dünyanın en güzel uykusunu uyu bu gece. 7 yılın yükünü attın, çok önemli bir şey başardın. tatlını ye, keyfine baakk
ya ben cok kotu oldum suan gozlerım dolduu ne bıleyım kendımı bı acayıp hıssedıyorummm.sela çileklipudung dahlıa34 umut ıncı oceann zeala suan adını hatırlayamadıgım herkese tesekkurlerr hepınız cok yardımcı oldunuzzzz suana kadar nıye ypamamısım ben kendıme sasıyorummm cok basıt bıseymısss yanlız bız zara takıldıkk nıye denk gelmedı kanamadı dıye soruyo manyakkk
inşallah canım inşallah herkes yensın ıstıyo ınsan yenınce dimi:)hele bu kdr kolay olduğunu görünce kendini ne tuhaf hissediyo neden bu kadar korktum diye:)kanama tabiki egzersizde olurdu esniyo kiminde oluyo kiminde olmuyo mutluluguna baksın:)aynen ilkinde bende anlamamıştım o kadar acıycak diye beynimize yerleştırmışızkı acımıyanca olmadı sanmıştım:)bu gece mışıl mışılmı uyuycan yoksa uykummu tutmıycak baakalım:)beni mutluluktan hiç uyku tutmamıştı:)saol canımm cok saolll ne bıeyım ne beklıyoo kanasaydı zaten egzersız yaparken kanardıı herhaldee ınsallh oda yenıcek ben hıc bısey hıssetmedımmm ne baskı ne yanmaaa nedense sankı ıcımde degılmısss gıbıı elımle yokladım ıcerdee esımde sonuna kadar gırdı deyıncee ohhh bee kurtuldummmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh darısı obur kızların basına ınsallh bıran once yenerlerr
sen varya sen bıtanesınnn butun herseyıme katlandın allh ne muardın varsa versınn ılk egzersızle basladımm 15 dakk felan yaptımm hatta formu acıp kapattım farkettıysen esım kızdı ya dırek oraya baksana sen sonra acarsın formu dedı daha sonra yataga gıtıık 5 dakkıka orda yaptım egzersız popomun altına yastık koydum sonra cıkardımm ve penı.. denedık kendım gırıse yonlendırdım ve delı gıbı ıkındımm olduuu hemde tamamı olmusssss bıraz gıt gel yaptııı ben tıtıremeye baslayıncadaa bos... ve bıtırdık yeter dedımmm ama ınana varya hıc bısey hıssetmedım neden se ne yanma nede acııı hıc bıseyyy
ayyyyy ne zamandır giremiyodum bi baktım sende gelin olmuşsunnnnnn arkadaşım çok sevindimmmmhalaylar yoruldum123'e teeeeey teeyy
Ayyy bayildimmm ya nerden buldun bunlari anem nee salliyorlaar oylee bende nie yokk yaa bende sallardmm
unutmustum canım ya sen 7 yıl cekmıssın bunu. cnım benım ya cok mutlu ol sorunsuz yasa ınsallah bundan sonrakı gunlerını.
Teslimm ol biryere kacamaazsin vajinismus :))) kopardinn beni selamm ama su bir gercek hepimiz kurtuluyoruz sukurr vaji bizi yenmeden biz onu alt esioruz bu destek ve moralle daha cajili kalmaz bu forumda hep birlite hamisler gebeler formuna tasiniriz ins.yavuz kocasına teslim oldu ya, beyaz bayrak sallıyorlaröldün sen vajinismus!!! biz seni yendiiiiik!!! daha sırada bir sürü kızımız var, hepimiz seni geberteceğiz, sırayla döveceğiz. gelen vurdu giden vurdu olacaksın
evetttttttttttttttttttttttttt ee hanı halaylarımmm
yavuuuuzzz çoooooooooooook tebrik ederim.. çok şükür sende kurtuldun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?