Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sorucaksın tabı canımmm ben bıseylerı sora sora buralara gelebıldımmm cekınme sakın burda sorularının hepsıne cvp alırsın mutlakaaa

sorulara devam edebilir miyim izninle :)
ultrason jelini nerden temin edebilirim?
ben de ıkınıyorum ama kocam o esnada canımın yandığını sanıyor.

başka bişey daha sormak istiyorum çok oldum farkındayım :)
vajiyi yenmeden hamile kalanlar var bundan tereddütlerim var benim olabilir miyim diye. 2 yıl d.kontrol hapi kullandım
( gereksizdi ama) 3 ay önce bıraktım ve sonra adetlerim hep 2-3 gün sürdü.son 2 haftadır ayaklarım acayip üşüyor yaz günü çorap giyiyorum ve saçlarım çok dökülüyor.kasık ve bacak bel ağrım da var. bunlar kesin hamilelik sebebi değil ama forumda yazanlar olmuş merak ettim.

bunlar hakkıında hıc bı bılgım yokkk medıcalcılerden temın edebılırsın hıc bı yan etkısı yokkk kasık agrısı bendede var bıraz bugun ama ben dun yaptıgım ıcın normaldır dıye dusunuyorummm bıde reg yenı bıtmıstııı sen bence hamıle kalanlarla ırtıbata geccc hamılelık konusunda yardımcı olamam cunku hıc bı fıkrım yokk:26: canımmm:26:

teşekkür ederim cnm... sana da bol şans diliyorum...

canım naber nasılsın hadi artık senden de atak bekliyoruz bi korunup bi korunmuyoruz demişin bırakın korunmayı belinn ağrısı ve hamileliğe engeli geçtiyse başlayın artık çalışmalara. sen istiyodun sanki yaa bebek yenmeye çalışırken :)

biraz balıklama dalış yaptım ama kusra bakma canım. yenmeden kesinlikle hamile kalma lütfen önce yen alış kafan rahat olsun bebek nasılsa olacak Allah izin verirse. bikaç ay geç olması bir şey farkettirmez ki ama yenmeden hamile kalırsan kafandaki o soru işaretleriyle 9 ay geçmez her doktora gttğinde alttan mı muayene edecek normal doğum nasıl yaparım bu halde gibi korkuların olacak ve eşin sıkılabilir çünkü hamilelikte ilişki rahat olmuyo bazen yasaklanıyo yasaklanmasa bile bebeğe bişe olur korkusu oluyo. eşini düşün kendini düşün ve biran önce yenmeye çalış zaten baya ilerlemişin sonları artık.. kasık ağrısı oluyo hamilelikte saçlar da dökülüyo ama bunların başka sebepleri olabilir saç dökülmesi mevsim değişikliğinden kasık ağrısı da üşüttüğünden olabilir.ayakların üşümesini duymamıştım hiç ama.

iyiyim canim sen nasilsin? bekliyoruz biraz daha alisalim diye iste bi kac aya baslicaz insallah calismalara:) aynen bebek cok istiorum hayirlisi bakalim nezaman olursa artik:) sen ne kadar beklicen daha canim?

ohhh sonunda egzeresizlerime geri döndüm arkadaşlar çok şükür kaldığım yerden devam edebildim tabii başta az bir zorlanma ve yanma oldu ama bırakmadım 9cm.deyim ama bi süre beklicem 9cm.de.reglden sonra insan teredddütlü dönüyor... acaba ben ne zaman başarcam ya...

iyiyim canim sen nasilsin? bekliyoruz biraz daha alisalim diye iste bi kac aya baslicaz insallah calismalara:) aynen bebek cok istiorum hayirlisi bakalim nezaman olursa artik:) sen ne kadar beklicen daha canim?
benm 3 ay korunmam lazım canım 1 buçuk ay bitti 1 buçuk ay kaldı sonrasında tahlil yapılacak hastalık geçtiyse korunma da biticek inşallah..ama ben kararsızım bebek konusunda korkuyorum aslında benim için en uygun zaman aralıkta çalışmalara başlamayı da düşünmüyor değilim eşim çok istiyo hayırlısı bakalım..

oo maşallah çok güzel çok yakın zamanda halayını çekeriz canım inşallah regl sonrası hiçbir şey değişmiyor ama korkuyoruz işte. zorlanma olması normal biraz beklersin sonra 10 a geçersin kendini hazır hissedersen de deneme yapabilirsin 10 dan sonra ama hazır olmadığını düşünürsen kesinlikle denemeyapma devam et 11 le. inşallah çok çok yakın gelin olacağın günler..

oo maşallah çok güzel çok yakın zamanda halayını çekeriz canım inşallah regl sonrası hiçbir şey değişmiyor ama korkuyoruz işte. zorlanma olması normal biraz beklersin sonra 10 a geçersin kendini hazır hissedersen de deneme yapabilirsin 10 dan sonra ama hazır olmadığını düşünürsen kesinlikle denemeyapma devam et 11 le. inşallah çok çok yakın gelin olacağın günler..[/QUOTE]

inşallah olur... ben de gelin olmak istiyorum...cm.ler iyi gidiyo da işte p..s te çuvallıyorum olmuyor şimdilik eşime de öğrettim açıyı falan artık mumu ona sokturuyorum bende ona olan güveni pekiştirmek için bakalım bu hafta çalışmalara tam gaz devam etcem...

Canim ınan çok sevindim kurtulma na darısı bizlerin hala deneme asamasinda olanların başına ınşallah birgün bizlerinden yuzu güler ....

inşallah olur... ben de gelin olmak istiyorum...cm.ler iyi gidiyo da işte p..s te çuvallıyorum olmuyor şimdilik eşime de öğrettim açıyı falan artık mumu ona sokturuyorum bende ona olan güveni pekiştirmek için bakalım bu hafta çalışmalara tam gaz devam etcem...[/QUOTE]

eşinle egzersiz yapman harika, böyle devam et. yeneceğin günler yakın, sabırla ilerlemeye devam et. bu sefer kaçmak yok, yenene kadar burdasın. her gün egzersizini yap ve buraya durumunu yaz. bu seni disipline edecektir.

Kizlarr gecen hafta bugun yendim vajiyi ve 3kez deneme yaptk bugn cayip kasik agrilarim var surekli wc iiyorum kisik kisik az az idrara cikiorum ve acayippp bi yanma aci oluyo damla damla ama surekli hele son damlalarda idrar yaptigimyerde agri oluyo sizce neden boyle oldu usutmusmuyumdur yoksa ilk iliskiden sonra normalmi sizdede oldumu wc cikmaya korkuyrum ama nafile wc ye yatak atacam sanki mikropmu kapti yoksa baska biseymi bilgisi olanlar yardm plssss

inci sanırım sen mikrop kapmışsın..sanırım bu anlattıkların idrar yolları enfeksiyonu.. bende geçen ay olmuştum denizden kapmıştım..

inci sanırım balayı sistiti dedikleri şeyden olmuşsun. bence ihmal etme doktora git. bol bol su içip tuvalete çıkmaya çalış. idrar yolları enfeksiyonuna benziyor anlattıkların. ilacı nedir bilmiyorum ama arkadaşlar ilaçla çabuk toparlandılar. onun ilacını gülsevdam biliyor ama o da bu aralar tatilde sanırım. bir de zaten dr. a gidip dr.dan ilaç yazdırman daha iyi olur. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…