Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr bne bıde bısey sorucam kasık agrım varrr bu sızdede olmuymusduuu acaba yenı reglıden cıktım ondanmıkı?

Canım olabilir normaldir. Bir de yeni oldu ya, o yüzden de olabilir. Benim, vajiyi yendikten hemen sonra doktora gitmeye fırsatım olmadı, hemen ardından da hamile kalınca hamilelik öncesi herhangi bir kontrolüm olmadı (13 mayısta yendim, 18 mayıs reglim idi, ardından 1 Haziran yumurtlama dönemimde hamile kaldım)

Hamile olunca mecburen gitmiştim kadın doğuma. Arkadaşlar hep tavsiye ediyorlar; "Vajinusmusu yendikten sonra kadın doğuma kontrole gidin" diye. Bir süre sonra kadın doğuma gidip ufak bir kontrolden geçebilirsin. Yaşın da müsaitse hamile kalmak için beklesen iyi olur, vajinusmussuz günlere alışmış olursun hem...

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam... biz 3. denemeyi yaptık yarısı gibi giriyor ama altıma yastık koymuyorum yani o kasıyor beni ve bacaklarımı hala tam açamıyorum bunu yenemedim bi türlü yaa... içine girdiğini nerden anlıyosun derseniz boşaldığında dışarıya spermler akmıyor kalkınca akıyor ... anestol ya da emla krem alsam yada kas gevşetici faydasını görür müyüm?kullananlardan tavsiye bekliyorum...
ayrıca genel korkularım için psikolog ya da pskiyatra gitmeyi düşünüyorum ama eşim bu konuyu açma diyor yine de üstü kapalı bahsederim ne önerirsiniz lütfen...

cok tesekkur ederım canımmm yasım musaıt 25 yasındayım dahaa ama ya bende hemen hamıle kalmak ıstıyorummm etrafımdakı baskıdan cok sıkıldımm ne bıleyım esım zaten cok ıstıyooo bu satten sonrada beklıycenı zannetmıyorum bebek ıcın dun bıle dırek ıceri bo.....dı.

canım sakın psıkologa gıtme para tuzagı ben gıttım hıc bı faydasını gormedım psıkıyatrıse bısey dıyemıycemmm yastıkla bı denesenn ben dun yastık koydum popomun altına dedgın gıbı bacaklarımı bende pek acamadımm ama tam olduuu daha dogrusu esım oyle dıyoo kas gevseltıcı ıctım bırazda olsa benı rahatlattı dene bakalımm faydası olur belkıı cunku herkesın bunyesı farklııı az kalmıs canımmm ınsallh tamamını yaparsın bıran oncee

cevabın için teşekkürler....ben bu vaji nedeniyle gitmiycem psikoloğa yani tek sebep bu değil. mesleğim gereği 3 yıl doğuda kaldım ve psikolojim iyi değil hala toparlayamadım. ayrıca kas gevşelticinin adını özelden mesaj atabilir misin? bi de fiyatını... yani girmese zaten spermler dışarı akar de mi? önceden öyle oluyordu orda fikir yürüttüm. yanlış mı düşüncem

yazdım canım ozeldenn kas gevseltıcının adınııı

özel mesaj yollayamıyorum çok teşekkürler ve kaç saat önce kullandın etkisini gördün mü rahatlama gibi? ayrıca bir krem kullandın mı?

çok
mu soru soruyorum yaa :))))

1saat oce ıctım rahattım eskısı gıbı kasmadımmm hafıf tıtremelerım olduuu ama benım kas gevseltıcıye ıhtıyacım yoktu aslında cunku egzersızle baslamıstımm krem degılde sadece ultroson jelı kullandım onun cok faydası varrr tavsıye ederımmm bıde dlı gıbı ıkındımm ıkınmanın da cok faydası varrr bakalım bugun egzersız yapmadan denıycemmmm nası olucakkk?

sorucaksın tabı canımmm ben bıseylerı sora sora buralara gelebıldımmm cekınme sakın burda sorularının hepsıne cvp alırsın mutlakaaa

sorulara devam edebilir miyim izninle :)
ultrason jelini nerden temin edebilirim?
ben de ıkınıyorum ama kocam o esnada canımın yandığını sanıyor.

başka bişey daha sormak istiyorum çok oldum farkındayım :)
vajiyi yenmeden hamile kalanlar var bundan tereddütlerim var benim olabilir miyim diye. 2 yıl d.kontrol hapi kullandım
( gereksizdi ama) 3 ay önce bıraktım ve sonra adetlerim hep 2-3 gün sürdü.son 2 haftadır ayaklarım acayip üşüyor yaz günü çorap giyiyorum ve saçlarım çok dökülüyor.kasık ve bacak bel ağrım da var. bunlar kesin hamilelik sebebi değil ama forumda yazanlar olmuş merak ettim.

bunlar hakkıında hıc bı bılgım yokkk medıcalcılerden temın edebılırsın hıc bı yan etkısı yokkk kasık agrısı bendede var bıraz bugun ama ben dun yaptıgım ıcın normaldır dıye dusunuyorummm bıde reg yenı bıtmıstııı sen bence hamıle kalanlarla ırtıbata geccc hamılelık konusunda yardımcı olamam cunku hıc bı fıkrım yokk:26: canımmm:26:

teşekkür ederim cnm... sana da bol şans diliyorum...

canım naber nasılsın hadi artık senden de atak bekliyoruz bi korunup bi korunmuyoruz demişin bırakın korunmayı belinn ağrısı ve hamileliğe engeli geçtiyse başlayın artık çalışmalara. sen istiyodun sanki yaa bebek yenmeye çalışırken :)

biraz balıklama dalış yaptım ama kusra bakma canım. yenmeden kesinlikle hamile kalma lütfen önce yen alış kafan rahat olsun bebek nasılsa olacak Allah izin verirse. bikaç ay geç olması bir şey farkettirmez ki ama yenmeden hamile kalırsan kafandaki o soru işaretleriyle 9 ay geçmez her doktora gttğinde alttan mı muayene edecek normal doğum nasıl yaparım bu halde gibi korkuların olacak ve eşin sıkılabilir çünkü hamilelikte ilişki rahat olmuyo bazen yasaklanıyo yasaklanmasa bile bebeğe bişe olur korkusu oluyo. eşini düşün kendini düşün ve biran önce yenmeye çalış zaten baya ilerlemişin sonları artık.. kasık ağrısı oluyo hamilelikte saçlar da dökülüyo ama bunların başka sebepleri olabilir saç dökülmesi mevsim değişikliğinden kasık ağrısı da üşüttüğünden olabilir.ayakların üşümesini duymamıştım hiç ama.

iyiyim canim sen nasilsin? bekliyoruz biraz daha alisalim diye iste bi kac aya baslicaz insallah calismalara:) aynen bebek cok istiorum hayirlisi bakalim nezaman olursa artik:) sen ne kadar beklicen daha canim?

ohhh sonunda egzeresizlerime geri döndüm arkadaşlar çok şükür kaldığım yerden devam edebildim tabii başta az bir zorlanma ve yanma oldu ama bırakmadım 9cm.deyim ama bi süre beklicem 9cm.de.reglden sonra insan teredddütlü dönüyor... acaba ben ne zaman başarcam ya...

iyiyim canim sen nasilsin? bekliyoruz biraz daha alisalim diye iste bi kac aya baslicaz insallah calismalara:) aynen bebek cok istiorum hayirlisi bakalim nezaman olursa artik:) sen ne kadar beklicen daha canim?
benm 3 ay korunmam lazım canım 1 buçuk ay bitti 1 buçuk ay kaldı sonrasında tahlil yapılacak hastalık geçtiyse korunma da biticek inşallah..ama ben kararsızım bebek konusunda korkuyorum aslında benim için en uygun zaman aralıkta çalışmalara başlamayı da düşünmüyor değilim eşim çok istiyo hayırlısı bakalım..

oo maşallah çok güzel çok yakın zamanda halayını çekeriz canım inşallah regl sonrası hiçbir şey değişmiyor ama korkuyoruz işte. zorlanma olması normal biraz beklersin sonra 10 a geçersin kendini hazır hissedersen de deneme yapabilirsin 10 dan sonra ama hazır olmadığını düşünürsen kesinlikle denemeyapma devam et 11 le. inşallah çok çok yakın gelin olacağın günler..

oo maşallah çok güzel çok yakın zamanda halayını çekeriz canım inşallah regl sonrası hiçbir şey değişmiyor ama korkuyoruz işte. zorlanma olması normal biraz beklersin sonra 10 a geçersin kendini hazır hissedersen de deneme yapabilirsin 10 dan sonra ama hazır olmadığını düşünürsen kesinlikle denemeyapma devam et 11 le. inşallah çok çok yakın gelin olacağın günler..[/QUOTE]

inşallah olur... ben de gelin olmak istiyorum...cm.ler iyi gidiyo da işte p..s te çuvallıyorum olmuyor şimdilik eşime de öğrettim açıyı falan artık mumu ona sokturuyorum bende ona olan güveni pekiştirmek için bakalım bu hafta çalışmalara tam gaz devam etcem...

Canim ınan çok sevindim kurtulma na darısı bizlerin hala deneme asamasinda olanların başına ınşallah birgün bizlerinden yuzu güler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…