Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet galiba oyle bende simdi netten baktm balayi sistiti dio dr alttan mi muayene eder acaba bide hani buyukler hep der ya ilk geceden sonra ayaginizi usutmeyin dikkat edin bebeniz olnaz die ayyy saahtan beri korkuyorum oyle bise olmasin yeterki mikrop olsnofff offf...bise daha sorim canm ya sigara gebelige engelmidir erkek ve bayan kullaniosa ben zaten gunde 4cop falan iciom ama esim bi paket biraktiramiom

merhaba kızlar nasılsınız?az önce egzersiz yaptım 5cm artık çok rahat oluyor ama 7cmde yön bulamıyorum ve sanki vajının cevresını zorluyorum gıbı ılerı gıtmıyor bır yere deydiğini hissediyorum.önerisi olan varrrr mıııııııııııııııııııııı?:18:

ıkın canım o bazen bendede oluyoo hatta dun egzersız yaparkende olmustu baya bı yon aradımmm ıkınıpta ıttırırsen kayıyo gıdıyo zatennn

inciii 2 denemeyı nası yaptın yaaa egzersızlemı yoksa egzersızsızmııı ben deniycemm bugunnn ama nası yapsam dıye dusunuyorumm egzersız yapamadan denesem yapabılırmıımkı acaba

Yavuz yendin yapmissin basarmissin ne desem nasil kutlasam ayyy sasirdim cok sevindim cok mutlu oldum butun kalbimle soyluorum bunu tel den griom halay cekemiorum zannetme taaaa gonulden butun organlarimla cekiorum halayini gelinim benimm :)))) omur boyu mutlu mesut ol bitti iste 7 yillik esaret bitti hersey gonlunce olsun.......

Zorladıysanız biraz normaldir kuzum..canın yanıyorsa bence geçmesini bekle daha da kötü olmasın..
En son denemede zorlamadim ama sanirim usuttum bagda canm .ins ciddi biseye sebep olmazda hemen gecer bugunde eve gelmistik denemek icin ama wc den cikamiomki esimde aciosa denemeyelim dio simdi onun acisiyla denersen pen..korkun baslar dio eee haklida zate zor alisti yendi..dra gitsem alttan mi muayene eder acabah

yenen arkadaşları tebrik ediyorum.inciözmen,yoruldum123 tebrikler.bende size halay çekivereyimhadin bakalım iyi muhabbetler kocacıklarınızla.yen gelinlerim benim.hayırlı uğurlu olsun.:123:

cok saolll canımmm darısı senın basına hadı arkamdan gell sıra sendeeeee

Canımmmmmmmm Nasıl Sevindimmm Anlatamamm yaa ççok çok mutlu oldum. Allahıma Binlerce Şükürler Olsun. İnş Darısı Bizlere Olur. Artık Bol Bol Yap genişlet İyicee Orayıı Bütün Halaylar Sanaa Gelsinnnn Kuzummmm teyy teyy teyyy:81::81::81::118::118::118:

ıkın canım o bazen bendede oluyoo hatta dun egzersız yaparkende olmustu baya bı yon aradımmm ıkınıpta ıttırırsen kayıyo gıdıyo zatennn

teşekkür ederim canım.evet ıkına ıkına ittirdim ama işte mumun battığını hissediyorum,yön bulurken de zorlanıyorum 7 cm de,herhalde ben de yanlış yöndeyim:44:

Kuzumm biyere deiyor die dusunme orasi ne demistik uzay boslugu.poponun altina yastik koy aparati hafofce popoya dogru egim sagla nefes verirken ittir ve ayni anda idrarini yapiomus gibi dusun ve serbest birak bak o anda dusun sanki idrar gelmis birakiosn bi iki damla gelirse gelsn bosver ittir hemen gidio ben hep oyle yaptm zorlandigim an cisimi birakir gibi biraktm ittim girdi

tesekkurler bıtanemmm amınnn ınsallh en yakın zamanda kurtulursunuzzz canımm

bencede bekle yanma varsa.Bol bol su iç, kendini sıcak tut.dr git altan muayene yapsa sana ne yazar bugüne bugün artık sen vajinusmustan kurtulmuş bir hatunsun.

teşekkür ederim canım.evet ıkına ıkına ittirdim ama işte mumun battığını hissediyorum,yön bulurken de zorlanıyorum 7 cm de,herhalde ben de yanlış yöndeyim:44:

bıraz popoya egımlı yap canım yastık koyabılırsın poponun altınaaa ve nefes egzersızlerınıde unutma canımmm onlarda cok onemlıı bnde cok zorlanıyodummm ama araya araya buluyodummm

incim 5cm de sorun yok artık ayna kullanmadan da buluyorum yerini ama 7 ye geçince 3-4 cm gidiyo sonra mumun battığını hissediyorum yön bulamıyorum galiba:26:

canım tebrik ederim hadi gözümüz aydın

Canimm kesinlikle egzyap hatta gunduz evde bosken bile devam et kolaylik sagliyo ben ikincide yarisini aldm egz.yapmamistim.3.denemeden once egz yaptm icimde beklettm hatta wc oturur pozisyonda bile egz yaptm ustune oturdm aparatn sonra esimle denedk cook rahat oldu sende yap derimm alisana kdar

arkadaslar ben evlendiğim zamanlar bu sorunu yasamıstım ve size moral vermek için buraya yazıyorum,doktora gittim muayane normal cıktı,doktor passiflora iç anestol sür istersen bir iki kadeh sarap bile içebilirsin rahatlarsın dedi, hiç faydası olmadı,deniyordm sürekli olmuyordu ,moral olarak çökmüştüm 3 hafta hiçbirsey yapamadık nerdeyse her gece denedik o da beni daha cok strese soktu,eşimin artık sabrı tükenmişti,balayını bu demelerle gecirdik gram zevk olmadan acı cekerek geçti.
sonra emla krem aldım, güzelce sürdüm uyustum resmen,gidip oramı yıkadım sildim, ve ben üst pozisyonda yapıcaksın dedim içimden korkma dedim, bir baktım yaptım eşimde bende cok sevinmiştik ama 2gün ara verdik sonra 1 gün arayla yaptık, hatta jeller oluyor kayganlastırıcı onları da deneyin, kesinlikle kafada bitiyor, yapıcam deyin kontrolü elinize alın, kontrol eşinizde olunca daha stresli oluyor insan, yapıcam deyin ve inanın yaparsınız, korkulacak inan hiçbir yanı yok,öyle canınızın yandığı da yok, sonra hayatta ne acılar yasıyor insan inanın suan yasadıklarımın yanında sinek ısırığı bile sayılmazmıs
insallah tez zamanda aşarsınız bu derdinizi

tamam canımmm o kasık agrısı bendede varr ılk yaptıgında sendede omusmuydu ben selanın dedıklerını uyguladımm ılıskıye gırmedende gırdıkten sonrada ıdrara cıktımm ustune ustluk gece ayakalarım usudu gıttım corap bıle gıydım usutmeyeyım dıyeee ama sabah kasık agrısıyla uyandımmm nıyeysee

incim 5cm de sorun yok artık ayna kullanmadan da buluyorum yerini ama 7 ye geçince 3-4 cm gidiyo sonra mumun battığını hissediyorum yön bulamıyorum galiba:26:

Kuzumm yonu bulamiorsan eger popona yastk koy sonra aparati vajinin dudaklari varya su yukarda olan hepimizin gordugu oraya o araya koy asagi dogru hafifce surterek asagi vajine indir pelvikleri kas birak sik birakk ve ittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…