- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.721
Canımmmmmmmm Nasıl Sevindimmm Anlatamamm yaa ççok çok mutlu oldum. Allahıma Binlerce Şükürler Olsun. İnş Darısı Bizlere Olur. Artık Bol Bol Yap genişlet İyicee OrayııBütün Halaylar Sanaa Gelsinnnn Kuzummmm teyy teyy teyyy :81::81::81::118::118::118:
En son denemede zorlamadim ama sanirim usuttum bagda canm .ins ciddi biseye sebep olmazda hemen gecer bugunde eve gelmistik denemek icin ama wc den cikamiomki esimde aciosa denemeyelim dio simdi onun acisiyla denersen pen..korkun baslar dio eee haklida zate zor alisti yendi..dra gitsem alttan mi muayene eder acabah
teşekkür ederim canım.evet ıkına ıkına ittirdim ama işte mumun battığını hissediyorum,yön bulurken de zorlanıyorum 7 cm de,herhalde ben de yanlış yöndeyim:44:
Kuzumm biyere deiyor die dusunme orasi ne demistik uzay boslugu.poponun altina yastik koy aparati hafofce popoya dogru egim sagla nefes verirken ittir ve ayni anda idrarini yapiomus gibi dusun ve serbest birak bak o anda dusun sanki idrar gelmis birakiosn bi iki damla gelirse gelsn bosver ittir hemen gidio ben hep oyle yaptm zorlandigim an cisimi birakir gibi biraktm ittim girdi
canım tebrik ederim hadi gözümüz aydın
Canimm kesinlikle egzyap hatta gunduz evde bosken bile devam et kolaylik sagliyo ben ikincide yarisini aldm egz.yapmamistim.3.denemeden once egz yaptm icimde beklettm hatta wc oturur pozisyonda bile egz yaptm ustune oturdm aparatn sonra esimle denedk cook rahat oldu sende yap derimm alisana kdar
incim 5cm de sorun yok artık ayna kullanmadan da buluyorum yerini ama 7 ye geçince 3-4 cm gidiyo sonra mumun battığını hissediyorum yön bulamıyorum galiba:26:
Kuzumm yonu bulamiorsan eger popona yastk koy sonra aparati vajinin dudaklari varya su yukarda olan hepimizin gordugu oraya o araya koy asagi dogru hafifce surterek asagi vajine indir pelvikleri kas birak sik birakk ve ittir.
arkadaslar benim morelim cok bozuk. dün esimle uzun bir aradan sonra tekrar denedik, bende istekliydim. ama kesinlikle islanmiyorum.kuruluk var...gercekten kendimi iliskiye veriyorum dokunuyor,oksuyor öpüyorum(öpüyor)...ama kuruyum.önceden böyle bi sorunum yoktu o ilk iliskiye girmeyi denerken hissettigim acidan sonra kup kuru kaldim. kayganlastirici kullanmadim-yanmanin sebebinin o olacagini dusundugum icin(ilk sefer kullanmistik)
napcami sasirdim. esim de artik cekemiyor beni onu da anliyorum cunku suclu hissediyor neden zevk almiyorsun diyor
biktim artik
canım yazdıklarını 3 kez okudum ama vajiyi yenip yenemediğini anlayamadımm...yendikten sonra mı bu sorunları yaşıyorsun? yoksa denem aşamasında mı
arkadaslar benim morelim cok bozuk. dün esimle uzun bir aradan sonra tekrar denedik, bende istekliydim. ama kesinlikle islanmiyorum.kuruluk var...gercekten kendimi iliskiye veriyorum dokunuyor,oksuyor öpüyorum(öpüyor)...ama kuruyum.önceden böyle bi sorunum yoktu o ilk iliskiye girmeyi denerken hissettigim acidan sonra kup kuru kaldim. kayganlastirici kullanmadim-yanmanin sebebinin o olacagini dusundugum icin(ilk sefer kullanmistik)
napcami sasirdim. esim de artik cekemiyor beni onu da anliyorum cunku suclu hissediyor neden zevk almiyorsun diyor
biktim artik
evet odaklanma sorunu da oluyor tabi gercekten sadece bununla alakali sanirim.cünkü önceden bi öpüsme bile yetiyordu islanmama!
simdi ben aynayla inceledim de, deligi göremiyorum demistim, siz de ikininca görürsün demistinz. onu az önce yaptim sahiden delik varmis :)
ama asagi tarafta, yani ben hep o et parcasi olan yeri vaji girisi saniyordum. acaba esim de mi yanlis yöne dogru gidiyor da aciyordu? simdi nasil anlatsam ben dudaklari ayiriyorum ya orada yuvarlak böyle etten duvar var ben orasi saniyordum ama ikininca oranin altindan delik cikiyo :)) (hehehe evlenmisiz vajimizi bilmiyoruz ya tövbe tövbe) sonra bende denedimm az önce serce parmagimin 1 bogumu girdi, sonra heyecan yapinca biraktim. ama acimadi bir bogumdu heralde ondan.
simdi esim girdiginde baska yere girmis de olamaz herhalde pe... kafasi girmisti cunku. ama cok yaniyordu...napsam acaba ya niye böyle oldu ben esimle konussam ona göstersem mi acaba?
peki bu ikindigimda görünüyor da üstü neden öyle kapali...nette baktigim resimlerde öyle degil yoksa yaptikca mi aciliyor anlamadim kine kadarlık evlisin.. daha önce hiç tamamen oldu mu? kuruluk çok önemli değil çözümü var nede olsa.. bak bu acıyacak korkusu da kuruluğa sebep olabilir..hepimiz aynıydık.. kendimizi tanımıyoruz maalesef.. ıkınınca açılıyor dediğin delik var ya işte orası.. internetten resimlerine bakıp inceleyebilirsin..bir de deneme yaparken yön popoya doğru eğimli..
peki bu ikindigimda görünüyor da üstü neden öyle kapali...nette baktigim resimlerde öyle degil yoksa yaptikca mi aciliyor anlamadim kine kadar bilgisizim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?