- 14 Ağustos 2012
- 159
- 4
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.741
peki bu ikindigimda görünüyor da üstü neden öyle kapali...nette baktigim resimlerde öyle degil yoksa yaptikca mi aciliyor anlamadim kine kadar bilgisizim ben ya
tesekkür ederim, sen vajinismusu yendin mi?
ben 1 aylik evliyim, doktora da gitmedim yani yardim almak icin geldim foruma...
Ben işaret parmağımı sonuna kadar alıp git gel yapabiliyorum jel olmadan hiç acı yok.şimdi orta parmak mı yapacam yoksa 2 parmak mı?
orta parmak dene.. eğer onda da rahatsan 2 parmağa geç
Ben işaret parmağımı sonuna kadar alıp git gel yapabiliyorum jel olmadan hiç acı yok.şimdi orta parmak mı yapacam yoksa 2 parmak mı?
bu arada işaret parmağında rahat olmak demek yolun zor kısmını geçmek demekhiç acı yok gayet rahatsın.. bir sonraki aşamaya geçtiğinde de sürekli raporunu ver böylece daha disiplinli çalışmış olursun.. aklına takılanları mutlaka sor
cevabın içimi rahatlattı kuş gibi hafifledim birden,raporlarım :)
moral için değil gerçekten zor kısmını geçmişsin.. orta parmak dene sorun yoksa 2 parmağa geç.. 2 parmağı küs şeklinde yaparakta deneyebilirsin yan yana da.. hangisi kolayına geliyorsa.. egzersize devam et.. kısa zamanda gerçek bir ohhh diyebilirsin..
Naber canm nasıl gidiyor?
bıttııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olduu selaaaaaaaaaa
öncelikle ben doktora gitmedim yani vajinismusmuyum bilmiyorum. 4 haftadir evliyim, ilk iliski denemesinde ucundan fazlasi girmisti ama cok sanciliydi biraktik. o gunden beridir kuruluk yasiyorum ve cesaret edemiyorum daha cok agriyacak diye.dün nefes egzersizi ve idrarimi tutup birakmayi denedim sonra serce parmagimi sokmayi denedim bi bogumu girdi.Gunaydın kızlarrr ama yıne kımse yok topıgımızde.aklınızda ne varsa mutlaka sorun basarılmayacak asılmayacak bır sey degıl unutmayın...dularımız sızzınle...
Ben dün eşimle deneme yaptım. önce serçe sonra işaret parmak. küs de istedim ama o yavaş yavaş dedi :)) Malum zor zamanlardan geçtik silbaştan olsun istemiyor.
hayir yanimda vardi ama cesaret edemedim sonradan kayganlastirici kullanmayamerhaba canım.egzersiz yaparken kayganlaştırıcı kullanmıyor musun?
hoşgeldin canım:) seni yakalamışken bırakmam bir sorum daha olacakben de sarı akıntı gelmeye başladı ama kaşıntım yok yanmaysa egzersıze ılk basladıgımda yerını bulmaya calısırken oluyor ve gecıyor.bu akıntının nedeni mantar olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?