- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.761
hayir yanimda vardi ama cesaret edemedim sonradan kayganlastirici kullanmaya
öncelikle ben doktora gitmedim yani vajinismusmuyum bilmiyorum. 4 haftadir evliyim, ilk iliski denemesinde ucundan fazlasi girmisti ama cok sanciliydi biraktik. o gunden beridir kuruluk yasiyorum ve cesaret edemiyorum daha cok agriyacak diye.dün nefes egzersizi ve idrarimi tutup birakmayi denedim sonra serce parmagimi sokmayi denedim bi bogumu girdi.
bugun egzersiz yapmadan parmagimi sokmayi denedim acidi. napcami sasirdim hic bisey istemiyorum artik
Hosbuldum şekerim..Sarı akıntı süt kesiği kıvamında kokusuz ve çok kaşıntı yapıyorsa mantar o zaman denebilir sanırım.
Mantar değilsin bence ama basit bi üşütme ya da enfeksiyondan kaynaklanabilir çok geliyorsa ve rahatsız ediyorsa bir doktora görün.
Sadece egz yaparken geliyrsa bende de oluyordu aparatı cıkardıgımda ama şimdi yok yani canım takılma çok yine de bir araştır istersen netten filan
hoşgeldin canım:) seni yakalamışken bırakmam bir sorum daha olacakben de sarı akıntı gelmeye başladı ama kaşıntım yok yanmaysa egzersıze ılk basladıgımda yerını bulmaya calısırken oluyor ve gecıyor.bu akıntının nedeni mantar olabilir mi?
genelde egzersizden sonra oluyor sarı kokulu ama kaşıntı ve yanma yok.aprata sürdüğümüz kayganlastırıcı ve kremlerden dolayı mı dıyorsun?buaralar ayaklarımı da üşüttüm o da yapar mı ki?doktora gidemem malum...
hayir yanimda vardi ama cesaret edemedim sonradan kayganlastirici kullanmaya
Canım ben de egzersiz yaparken akıntım oluyor. Senin de dediğin gibi hemen sonrasında geçiyor. Bu mantar değil. Vücudun egzersize karşı gösterdiği bir tepkime, reaksiyon.
Bende bekarken üşütmeden dolayı enfeksiyon olmuştu canım şikayetlerime göre bi antibiyotik vermişti alttan muayene edemeği için 1 haftada geçti ama bende kaşıntı ve akıntı yoğundu her kaşıntıyı mantara bağlamak da doğru değil dediğim gibi basit bi sebebi de olabilir.üşüttüğündendir muhtemelen ya da egz. jel ya da kremlerden de olur.yanlış bir şey söylemek de istemiyorum 1-2 güne geçmezse istersen bi danış doktora bakalım kafamıza göre teşhis koymayalım :)
egzersiz sırasındakini söylemiyorum canım daha sonra iç çamaşırımda olandan bahsedıyorum.normalde de akıntım oluyordu zaten ama şimdi o akıntı sarı ve kokulu olmaya başladı.senin de böyle mi oluyor?
gardırobumu her açtığımda büyük hayallerle aldığım fakat şu vajinismus yüzünden hiç giyemediğim geceliklerimi görmekten sıkıldımmmmmmmmmmmm bunaldımmmmmmm!!!ne lanet bir hastalıkmış bu yaaa offf.herkes nasıl sorunsuz ilk geceyi geçiriyor???onlarda olup da bizde olmayan neee cesaret mi???yoksa bizdeki altından mı ne yani kendime hükmedemiyorum nasıl bişey bu?
ben bekarım ve sizleri takip ediyorum, egzersizleri,mutluluklarınızı,mutsuzluklarınızı.. yemin ederim sizleri okudukca,üzüldükçe bende kendimi kasmaya basladım.. sanırım ilerinin vaginusmusu olcam
ahhh kızlar yendim yendim dedim, üzerine kayınvalidemin kolu yandı... bir haftadır bende kalıyo o yüzden hiç adım atamadık(( yendim ama inşallah tekrar başa dönmeyiz deneyince...
ben bekarım ve sizleri takip ediyorum, egzersizleri,mutluluklarınızı,mutsuzluklarınızı.. yemin ederim sizleri okudukca,üzüldükçe bende kendimi kasmaya basladım.. sanırım ilerinin vaginusmusu olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?