- 4 Kasım 2011
- 238
- 8
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.781
ben bekarım ve sizleri takip ediyorum, egzersizleri,mutluluklarınızı,mutsuzluklarınızı.. yemin ederim sizleri okudukca,üzüldükçe bende kendimi kasmaya basladım.. sanırım ilerinin vaginusmusu olcam
aynen öyle...yok her yer kan olmuş,yok ertesi gün yerinden kalkamamış,yok işte öyle birleşik kalmışlar ambulansla evden almışlar da hastahanede ayırmış doktorlar.bunun gibi bir sürü abuk sabuk rivayet yüzünden ben de yapamıycam dıye şartlandırdım kendimi al işte aldım başıma belayı
zamane gençleri araştırıyor falan filan diye geldi başımıza.. annem, annen vajinismus mu olmuş sanki??
kızlar ben dun 2 denemeyı yaptım ılkınden daha kolay olduuuu okadar mutluyumkı anlatamam yanlız ılk gırıstee cok az kasıyorum gırınce rahatlıyorummm ya bıde sadec altta yapabılıyorum ustte denedım yarısını alabıldım nedense hem ustte hemen cıkıyo yaa ben tam pozısyonu dengeleyemıyorum galıbaaa ve bısey daha dıycemm benn ze...... bıle aldım ınanmıycaksınız ama cokkk mutluyummm
kızlar ben dun 2 denemeyı yaptım ılkınden daha kolay olduuuu okadar mutluyumkı anlatamam yanlız ılk gırıstee cok az kasıyorum gırınce rahatlıyorummm ya bıde sadec altta yapabılıyorum ustte denedım yarısını alabıldım nedense hem ustte hemen cıkıyo yaa ben tam pozısyonu dengeleyemıyorum galıbaaa ve bısey daha dıycemm benn ze...... bıle aldım ınanmıycaksınız ama cokkk mutluyummm
önerilerin icin cok tesekkür ederm. hayir doktora gitmedim cunku sadece bir sefer denemistik. o yuzden gerek duymadim. iki gece önce tekrar denemek istedik ama yanma olacak korkusuyla deneyemedim. psikolojik sanirim.öyle pes etmek hiç birşey istemiyorum deyip hayata küsmek yok bu sanılanın aksine güzel birşey bir ihtiyaç bu cümeleleri eski vajinusmuslu biri kuruyor unutma 8 ay ağlayan yastıkları rimelden kararan biri :)) çözümü olan birşeyi erteleme sakın bebişe giden kutsal yol bile buradan gidiyor düşün artık güzelliğini :)) hadi bakalımmm eşinden kaçıyorsun anladık kendinden kaçma dene olmuyorsa birdaha dene olmuyorsa yine dene sonunda olucak sen yorulma o yorulucak kasların sana teslim olucak eğer doktora gorunduysen yanmanın acının farklı bır sebebı yoksa anatomk bır sorun yoksa (gecmısı okumadım bılmıyorum gelısmelerını) kayganlasıtrıcı (su bazlı ultrason jelı,gleit gelen onerılerım arasında ) ile yılmadan devm edıcen bugun serce parmak olmuyor dıye yakınıcksın yarın ıkı parmak olmuyor dıye obur gun uc parmak mumkun degıl dıceksın sonra kıızlarrrrrrrrrrrrrr basardıııııııııııııııııııııım yazıcaksın :)
evet canım yaa.bir de ben zaten çok mızmızımdır canım çok tatlıdır herkes gibi eee kocam da anlayışlı üstüme titreyince tabiii bu iş böyle uzar gider.biraz da benim şımarıklığımdan oldu galiba ilk denemede sıksaydım dişimi çoktan olmuştu.
Ya arkadaşlar konuyla alakası yok ama ben bir şey öğrenmek istiyorum. Biz bu egzersizleri yapıyoruz girdiydi çıktıydı. Ben günde birkaç kez yapıyorum mesela.Bu meselenin dini boyutunu bilen var mı? Umut bilir mi acaba?? Bunu her yaptıktan sonra boy abdesti almak zorundamıyız??? Eğer öyleyse işimiz vaaaar...
Engin bi bilgiye sahipdeilim ama ben her defasinda abddest aliorum cunku oraya sonucta bise girio bildigim kadariyla alinmasi gerek benim icim rahat etmio ben herdefasnda aliyorm.Ya arkadaşlar konuyla alakası yok ama ben bir şey öğrenmek istiyorum. Biz bu egzersizleri yapıyoruz girdiydi çıktıydı. Ben günde birkaç kez yapıyorum mesela.Bu meselenin dini boyutunu bilen var mı? Umut bilir mi acaba?? Bunu her yaptıktan sonra boy abdesti almak zorundamıyız??? Eğer öyleyse işimiz vaaaar...
canımm sen sistit olmuşsunn aynı bende öyleydimm yendikten sonra hemen sistit oldum çok çektim seni çok ii anlıyorum..doktora gittim alttan bakmak istedi ama ben muayene olamadımKizlarr gecen hafta bugun yendim vajiyi ve 3kez deneme yaptk bugn cayip kasik agrilarim var surekli wc iiyorum kisik kisik az az idrara cikiorum ve acayippp bi yanma aci oluyo damla damla ama surekli hele son damlalarda idrar yaptigimyerde agri oluyo sizce neden boyle oldu usutmusmuyumdur yoksa ilk iliskiden sonra normalmi sizdede oldumu wc cikmaya korkuyrum ama nafile wc ye yatak atacam sankimikropmu kapti yoksa baska biseymi bilgisi olanlar yardm plssss
canımm sen sistit olmuşsunn aynı bende öyleydimm yendikten sonra hemen sistit oldum çok çektim seni çok ii anlıyorum..doktora gittim alttan bakmak istedi ama ben muayene olamadım(sonra idrar tahlili yaptı sistit dedi antibiyotik verdi bide bol su içerek 1 haftada geçirdim şükürler olsunki..bunu ancak bol su içerek ve antibiyotik içrek geçirbilirsin ha bide kendini sıcak tut temiz tut vajeni bide ilişki denemeyin o dahada tahriş ediyo biraz ara verin ..geçer merak etme bende çok korkmuştum ve acı çekmiştim ama şükürler olsun geçti..herkesin başına gelebilir normaldir.geçmiş olsun tatlım.bu arada yenmişsin çokkk tebrik ederimmm
Engin bi bilgiye sahipdeilim ama ben her defasinda abddest aliorum cunku oraya sonucta bise girio bildigim kadariyla alinmasi gerek benim icim rahat etmio ben herdefasnda aliyorm.
canım ben üst pozisyona gecemiyordum altta yapabılıyordum hatta herkese sasıryordum ustte kolay alta gecemıyorum dıyene ...ustte mumkn degıl olmuyordu sımdı uste alıstım kolay alabılıyorum altta canım yanıyor bu sefer anlıycaGIN bu bızım sorunumuzhalbukı altı ustu yok her turlu oluru var ama ıste bız bu konuda on yargılı sabıt fıkırlı oldugumuz ıcın..zamanla olur dert etme...
tesekkür ederim, sen vajinismusu yendin mi?
ben 1 aylik evliyim, doktora da gitmedim yani yardim almak icin geldim foruma...
ilk zamanalr bu cogu kısıde oluyor sanırm mantar,sistit gibi sorunlar doktora gorunup antıbıyotık ve bol su ıcmenın yanısıra kızlar mutlaka pamuklu ıc camasırı kullanın ve çamaşırın iç kısmını iyice kızgın utuyle utuleyın ve vajına dus wcden sonra ıslak kalmamalı temızlıgı yapıldıktan sonra krutulmalı bunlara dıkkat edın
cnm aynen bende öyleyim yaa sadece üst po..yonda deneyebiliyorum üstelik çok fazla deneme şansımız olmuyo yendim fakat hala alışamadım kasıyorum zamanla alışırmıyım 2 ay oldu.bide bnm merak ettiğim bişe var bu törenle ilişkiye girmeler ne zaman bitecek:)) kendi adıma söleyim hala görevmiş gibi yapıyorum yani böle isteyerek yapmıyorum sırf vaji alışsın diye..yok kayganlaştırıcı süreyim aman öncesinde egzersiz yapayım yok p..si ben yönlendireyim yok girişte kasılayım yok eşim sertleşme problemi yaşasın falan filan... kızlar ya bu ne zamana kadar böle gidecek ben istiyorumki herşey doğal olsun yani girdimi girecekmi kaygısı yaşamadan pat oluversin herkeslerin yaptığı gibi.acaba bu vaji sorununu yaşayamayanlar hemenmi alışıyolar pat diye törensizmi yapıyolar?kimseyede soramıyorumki?benm alışma sürecim sanırım uzun olacak baya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?