Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım, inşallah başvurun kabul olur. Dualarım seninle
amin canım inşallah aradım 4 te belli olcak dediler :)

canım önce doktora git bi sorun olmadığını teyit ettir sonra egzersizlere başla. erteleme hiç hemen ptesi git doktora. burayı sürekli takip et takıldığın yerlerde sor bizlere.

evet zuzular bana benzemeyin süslenin püslenin şatilleinin :)ben gecelik giysem altına da topuklu giysem benmki dalga geçer valla benmki de odunlukta benden aşağı kalmaz yani tencere kapağız biz o konuda fantaaaaaaaaaaaaazi sevmiyoz:) kredi ben de ödüyorum ya hala bakalım eğer kazanırsam bunun harcı ne kadar olcak merak ediyorum :)

canım ben bu siteye üye oldum ama kullanamıyorum yazdığım şeyleri çıkınca bir daha bulamıyorum bilemedim yaaa..

canım çıkarken bulunduğun sayfayı sık kullanılanlara eklersen kaldığın yerden açabilirsin. eğer kaydedemem diyorsan da çıktığın sayfayı aklında tut. Forumda bulmak için de jinekoloji bölümünden bulabilirsin

nasıl yapıcam ya daha elimle ellemek bile istemiyorum sevvmiyorum yapamam gibi geliyor

ben oramı görmemiştim bu hastalığı tanıyana kadar. O derece mi evet o derece yani
Bi aynayla oraya bakabilrisin. eline al bacaklarını aç sırtını düz bir yere yasla. sonra hınngggg de bak ufacık bi delik açılcak orda :)

Herkese merhaba,bu siteye yeni üye oldum o kadar samimi ve içten ki herkes hepinize yardımlarınız ve fikirlerinizden dolayı teşekkür ediyorum ben de evliyim ve bu sorunla mücadele etmeye çalışıyorum ama cidden yorucu ve yıpratıcı

Buraya vajili gelip hamile giden çok kişi var :)

kızlar 10 cm i denedim biraz zorlandım ama almayı başardım çok şükür eş denemesi için erkenmi nasıl?

canım erken bence. alış biraz 10 cm e. olmayınca eşlerde sert..me sorunu oluyo örnek benim eşim bence 10,5-11 cm yi de al rahatca ve ondan sonra geç. buarada çok güzel canım ya 10 cm ha bu arada eğer eşle deneme yapacaksan önce eşine göstermeden egzersiz yap sonra deneme yapın.

2. örnek de benim sanırım :)) hala daha yaşıoruz o sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…