- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.481
egz başlaylaım mı tatlım hemen?
canım ben bu siteye üye oldum ama kullanamıyorum yazdığım şeyleri çıkınca bir daha bulamıyorum bilemedim yaaa..
nasıl yapıcam ya daha elimle ellemek bile istemiyorum sevvmiyorum yapamam gibi geliyor
Herkese merhaba,bu siteye yeni üye oldum o kadar samimi ve içten ki herkes hepinize yardımlarınız ve fikirlerinizden dolayı teşekkür ediyorum ben de evliyim ve bu sorunla mücadele etmeye çalışıyorum ama cidden yorucu ve yıpratıcı
kızlar 10 cm i denedim biraz zorlandım ama almayı başardım çok şükür eş denemesi için erkenmi nasıl?
kızlar 10 cm i denedim biraz zorlandım ama almayı başardım çok şükür eş denemesi için erkenmi nasıl?
canım erken bence. alış biraz 10 cm e. olmayınca eşlerde sert..me sorunu oluyo örnek benim eşimbence 10,5-11 cm yi de al rahatca ve ondan sonra geç. buarada çok güzel canım ya 10 cm ha bu arada eğer eşle deneme yapacaksan önce eşine göstermeden egzersiz yap sonra deneme yapın.
2. örnek de benim sanırım :)) hala daha yaşıoruz o sorunu
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
amin canım inşallah aradım 4 te belli olcak dediler :):)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
kusura bakma vınn dan bağlanıyorum ve giremedim sorun çıkardı arada yapıyor böyle, şuanda da koparsam yanlış anlama, ben şimdi açtım ama davet yokkiiii(( baktım ama yok eminim olmadığından nasıl yapıcaz şimdi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?