- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.481
Şatilli Kayserilicesüslü püslü demek.Hatta bi avm de tükan var adısı Şatilli :)
Bak yaaa nasilda bilio kayserili olunca :)) kuum satilli demek biraz fazla suslu demek kokosun kayseri subesi satillide :)) ocean he ya oyle dukkan var orda bulusakmi senle
amin canım inşallah aradım 4 te belli olcak dediler :)Canım, inşallah başvurun kabul olur. Dualarım seninle
canım önce doktora git bi sorun olmadığını teyit ettir sonra egzersizlere başla. erteleme hiç hemen ptesi git doktora. burayı sürekli takip et takıldığın yerlerde sor bizlere.3,5 aylık evliyim canım yok daha önce birlikte olmayı çok denedik ama benim yüzümden olamıyor iş o nıoktaya gelene kadar birsey olmuyo ama o noktaya gelince kilitleniyorum eşimi itiyorum olmuyor ve ağlamaya başlıyorumm
şatilli ne ya
bı topuklu eksıktı kız ben oyle sov mov anlamam gıyınırım sadece anca o kadar
sehervaktıııı canın yanma konsunda sana doktora gıtmenı onermıstım yanmalar asırıysa burda anlattıgın yansıttıgın gıbıyse baska durum olabılrı enfksıyondu mantardı bır gorun derım onun dısında yanma cok normal ben parmagımı cekınce ıkı bacagımı komple kapatr sıkar kendımı acımın gecmesını beklerdım yanaradı bır sure kasmaktan ıste oda canım benım tabı eger aksı bır durum yoksa gıtmeden emın olamazsın...
umuuuuuttt hayırlı haberler dönn hadıııı hadııı kızlar yenı kampanya basladı o gecelıklerrrr dolaptan cıkıcaaaaak sessizçekimceye benzemeyiiin inciözmene benzeyin topuklu diyo deli kızzz
sessizçekimce canım ıns y.lisans olurr tatlım yaa bende ıstıyordum bu yıl devlt olmıycaktı ozelede param yoktu kaldı öğrenm kredisi ödüyorum halaaa
Hic sorma ya hastalaninca esim dediki anne gidelim artk hava sogudu usutuyolar yook oglum sen git ben oturucam eve gitsem napiyim yalniz basima dio ama gormen lazim bi surat asio.dedimki sonra esime sanki bi hafta onu kurtaracak yine yalniz kalack dedm ay git ya .yalniz dedigimizde evimiz yakin hergn esim once annesine ugrar sonra eve gelirzaten 10da gelio anasinada ugradimi 10.30olur ugramadigi gunn cingar kopar.kizi vqr halbuki yqninda ama oglunun evlendigini kabullenemio hala ..ama bugun dedm ben saliya temizlik icin yrdimci aliorum sontada eve gecicem artk ii yavrum sen bilirsn duoYa sabırrrr ramazan bitti bayram bitti daha neyi bekliosa amerikan askeri resmen..Zaten evinize geçsen her şey düzelecek.
BuluşakŞatilli gelmek şart mı
Hic sorma ya hastalaninca esim dediki anne gidelim artk hava sogudu usutuyolar yook oglum sen git ben oturucam eve gitsem napiyim yalniz basima dio ama gormen lazim bi surat asio.dedimki sonra esime sanki bi hafta onu kurtaracak yine yalniz kalack dedm ay git ya .yalniz dedigimizde evimiz yakin hergn esim once annesine ugrar sonra eve gelirzaten 10da gelio anasinada ugradimi 10.30olur ugramadigi gunn cingar kopar.kizi vqr halbuki yqninda ama oglunun evlendigini kabullenemio hala ..ama bugun dedm ben saliya temizlik icin yrdimci aliorum sontada eve gecicem artk ii yavrum sen bilirsn duo
Duygu sömürüyor yani..Aynen sen geç evine asarsa assın suratını o da..
mrb sumekuu :) insallah yenicegimiz günler gelcek
3,5 aylık evliyim canım yok daha önce birlikte olmayı çok denedik ama benim yüzümden olamıyor iş o nıoktaya gelene kadar birsey olmuyo ama o noktaya gelince kilitleniyorum eşimi itiyorum olmuyor ve ağlamaya başlıyorumm
egz başlaylaım mı tatlım hemen?
canım ben bu siteye üye oldum ama kullanamıyorum yazdığım şeyleri çıkınca bir daha bulamıyorum bilemedim yaaa..
nasıl yapıcam ya daha elimle ellemek bile istemiyorum sevvmiyorum yapamam gibi geliyor
Herkese merhaba,bu siteye yeni üye oldum o kadar samimi ve içten ki herkes hepinize yardımlarınız ve fikirlerinizden dolayı teşekkür ediyorum ben de evliyim ve bu sorunla mücadele etmeye çalışıyorum ama cidden yorucu ve yıpratıcı
kızlar 10 cm i denedim biraz zorlandım ama almayı başardım çok şükür eş denemesi için erkenmi nasıl?
kızlar 10 cm i denedim biraz zorlandım ama almayı başardım çok şükür eş denemesi için erkenmi nasıl?
canım erken bence. alış biraz 10 cm e. olmayınca eşlerde sert..me sorunu oluyo örnek benim eşimbence 10,5-11 cm yi de al rahatca ve ondan sonra geç. buarada çok güzel canım ya 10 cm ha bu arada eğer eşle deneme yapacaksan önce eşine göstermeden egzersiz yap sonra deneme yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?