Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2. örnek de benim sanırım :)) hala daha yaşıoruz o sorunu

canım ya çok zor gerçekten ama zamanla geçiyor biz son 2 denemede sorun yaşamadık ama ben istemedim isteksiz gibi davrandım eğer ben istersem eşim baskı altında kalıyo galiba bi türlü olmuyo ama eğer kendisi isterse oluyo. bu konuda anlayışlı davran ben yeneli 4 ay oldu yeni yeni düzeliyo.

arkadaşlar lütfen yardım.eşimle epey bir süre ayrı kalmıştık.ayrı şehirlerdeydik.birkaç gün önce kavuştuk.ama ilişkiye bıraktığımız yerden devam edemiyoruz.kasılmalarım oluyor,girişe izin vermiyor.bu normalmi.neler önerirsiniz?

Tebrikler canm çok sevindim

dün mesajına cevap veremedim mesaj hakkım bitti yanlış anlama lütfen;(ama mesaj hakkı yapacam

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldmmmmmmmmmm..... reglim bgun bityo. baslasın egzersizlerrrrrr.
nası olcak bilmiorum ama inanıyorum ve artk bebişim olsun istyorummm. akşam bir elimde ayna bir elimde çöp olcek

sanırım benden bahsediyorsunuz o patikleri ben ördum nişanlı iken şimdide sahibini bekliyoruz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldmmmmmmmmmm..... reglim bgun bityo. baslasın egzersizlerrrrrr.
nası olcak bilmiorum ama inanıyorum ve artk bebişim olsun istyorummm. akşam bir elimde ayna bir elimde çöp olcek

Hosgeldin :) Gözün aydin bidahaki regline kadar yenersin ins.. Azimlisin, bebek konusu dahada azimlendiriyo seni anladigim kadariyla :)
Kendine inaniyosan zaten yolu yarilamissin demektir :) derin nefes al burnundan agzindan verirken ikinarak girdir ki çöp kulaginda buna gerek bile kalmiyo incecik bisey.. Kulak çöpünden sonra serçe yada isaret parmagiyla devam edebilirsin inanki çok kolay olcak :)

neler yapıyon hanzade anlat bakalım ?

reglim bugün bitiyo canmm . umutluyum akşam egzersize baslıcam . yarın sınavım var iş yerinden izinli olucam. sınav sonrası eşim evde olmayacagndan daha rahat egzersiz yapıcam . su an nasılım biliyomusun hadi artık su saat dolsun ve eve gidym kendimi dinleyim kendimi tnıyım die can çekişiyorum :).

Kızlar bu iş ne kadar zormuş ya 2 saatte yerini bile zor buldum insan bugune kadar hiç mi bakmaz anlamadım. Sizce egzersiz şart mı ya parmak falan yerine eşimle sürekli denesem mi acaba ya yani en azından şu zar olayının onunla hallolmasını istiyorum. Dün biraz sıktım dişimi 1 2 cm girdi sanırım bacaklarmı hiç açamıyodum 5 günde ancak bu kadar ilerleyebildim ama kan falanda gelmedi bende ittim zaten onu. Doktor çok ince zaten kolay olur demişti Sizce tekrar onunla mı deniyim yoksa kendım yapabilirsem parmakla mı yapıyım

Sürekli denemekle ya da zamanla geçecek bir şey değil bu.İttim onu diyosun önce psikolojini bilinçaltını ikna etmen lazım :) Oraya bir şeylerin girebildiğini görüp rahatlamak adına egzersiz yapıyoruz.Zar kaygın varsa eşinle birlikte yapın egzersizleri..

teşekkürler kızlar,misafir geldi pat kapamak zorunda kaldım kızlar,10 cm de de zorlandım biraz evet önce alışayım biraz dimi ondan sonra,olmayınca sonra hayal kırıklığı yaşanıyor insan ilişkiden soğuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…