- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.501
2. örnek de benim sanırım :)) hala daha yaşıoruz o sorunu
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
amin canım inşallah aradım 4 te belli olcak dediler :):)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
kızlar 10 cm i denedim biraz zorlandım ama almayı başardım çok şükür eş denemesi için erkenmi nasıl?
kusura bakma vınn dan bağlanıyorum ve giremedim sorun çıkardı arada yapıyor böyle, şuanda da koparsam yanlış anlama, ben şimdi açtım ama davet yokkiiii(( baktım ama yok eminim olmadığından nasıl yapıcaz şimdi???
valla hıc bakmadım onun avatarına canımmm sabh esıme anlattım oda karnımı oksayıp bebısımız gelıyodur kendını haber verıyodur belkı dedıı:))ne bıleyım umut ben cok ıstıyorummm kafaya takmakta ıyı degıl dıyolar ama engel olamıyorummm kendımeee bıran once olsun ıstıyorummmm.sızlerın duası kabul oluyo dua edın banaaaa nolurrr.canımmm dua edıcem senın ıcın belkı yarın aksam yendım dıye sende yazarsın buarayaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldmmmmmmmmmm..... reglim bgun bityo. baslasın egzersizlerrrrrr.
nası olcak bilmiorum ama inanıyorum ve artk bebişim olsun istyorummm. akşam bir elimde ayna bir elimde çöp olcek
neler yapıyon hanzade anlat bakalım ?
Canım, sonuç ne oldu :18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar bu iş ne kadar zormuş ya 2 saatte yerini bile zor buldum insan bugune kadar hiç mi bakmaz anlamadım.Sizce egzersiz şart mı ya parmak falan yerine eşimle sürekli denesem mi acaba ya yani en azından şu zar olayının onunla hallolmasını istiyorum. Dün biraz sıktım dişimi 1 2 cm girdi sanırım bacaklarmı hiç açamıyodum 5 günde ancak bu kadar ilerleyebildim ama kan falanda gelmedi bende ittim zaten onu. Doktor çok ince zaten kolay olur demişti Sizce tekrar onunla mı deniyim yoksa kendım yapabilirsem parmakla mı yapıyım
canım erken bence. alış biraz 10 cm e. olmayınca eşlerde sert..me sorunu oluyo örnek benim eşimbence 10,5-11 cm yi de al rahatca ve ondan sonra geç. buarada çok güzel canım ya 10 cm ha bu arada eğer eşle deneme yapacaksan önce eşine göstermeden egzersiz yap sonra deneme yapın.
kızlarrrrr tatlılar benden yüksek lisansa kabul edildimmmmm:119::125::131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?