- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.521
10 cm çok iyiama biraz alış derim eş denemesi için acele etme heyecanını anlıyorum ama sonra hüsran bitmesin aman..
canım ya çok zor gerçekten ama zamanla geçiyor biz son 2 denemede sorun yaşamadık ama ben istemedim isteksiz gibi davrandım eğer ben istersem eşim baskı altında kalıyo galiba bi türlü olmuyo ama eğer kendisi isterse oluyo. bu konuda anlayışlı davran ben yeneli 4 ay oldu yeni yeni düzeliyo.
Sana bagli hazir hissediyomusun kendini? çogumuz 10 cmde yendi bence fazlasina gerek yok rahatça yapana kadar çalis derim..
evet canım doğru söylüyorsun,alışmam lazım önce,eş denemesinde çok kasıyorum kendimi zaten onun parmağı bile dokunsa kasılıyorum
bu çok iyi yaa, umarım en kısa zamanda gelin olursun lavanta. bi hık desen gelicek diyo ya doktorlar, seninki de bi hık desen bitcek :)
Yani tamamen alışıp,rahat hissettiğin zaman eş denemesine geçmek daha iyi. Ben aceleci davrandım o yzden çok sorun yaşıyoruz şimdi sen öyle olma diye dedim.Yenmeden evvel ki son egzersizimi eşimin 2 parmağıyla yapmıştım asıl o rahatlattı beni..eşine alışıp güvenmeyi dene canım egz o yapsın böylece p..s denemesine çok daha hazır hissedersin.
Sürekli denemekle ya da zamanla geçecek bir şey değil bu.İttim onu diyosun önce psikolojini bilinçaltını ikna etmen lazım :) Oraya bir şeylerin girebildiğini görüp rahatlamak adına egzersiz yapıyoruz.Zar kaygın varsa eşinle birlikte yapın egzersizleri..
bende öyle düşünüyordum canım,bu arada acını tazelemek istemem ama inan çok üzüldüm geçmiş olsun,Allah tekrarından korusun..
canım eşiyle deneme yapıp yenenler de var. dene istersen eğer ilerleme kaydedemezsen parmak yap.Kızlar bu iş ne kadar zormuş ya 2 saatte yerini bile zor buldum insan bugune kadar hiç mi bakmaz anlamadım.Sizce egzersiz şart mı ya parmak falan yerine eşimle sürekli denesem mi acaba ya yani en azından şu zar olayının onunla hallolmasını istiyorum. Dün biraz sıktım dişimi 1 2 cm girdi sanırım bacaklarmı hiç açamıyodum 5 günde ancak bu kadar ilerleyebildim ama kan falanda gelmedi bende ittim zaten onu. Doktor çok ince zaten kolay olur demişti Sizce tekrar onunla mı deniyim yoksa kendım yapabilirsem parmakla mı yapıyım
çok sağol canımm :)Hayırlı olsun canım gözün aydınnnnnn
evet dediğin de doğru insan ne yapacağını şaşırıryor hakllısın canım zor mesela şimdiden düşünür oldum hamile kalmak istersem yumurtlama dönemnde sürekli deneme gerekiyor nasıl yapıcaz bilmiyorum hele bir de denemek gerekiyo filan desem olacağı varsa da olmuyo hayırlısı ..Onu da denedim bu kez de istemiyosan yapmayalım diye sorun yaptıaman bee ne zormuş bu işler :)
dün mesajına cevap veremedim mesaj hakkım bitti yanlış anlama lütfen;(ama mesaj hakkı yapacam
ben korunmuyacağım ama milletten duyduklarımı yazıyım geri çekme yöntemi, spiral taktırma, aşı, condom, doğum kontrol hapı ama canım bence doktora git senin için en doğru kararı o verir ilaç falan kullanırsan da sonrasında istediğin zaman hamile kalamıyosun.
merhba arkadaşlar ben bu siteyi tesadüfen buldum 2 gündür elimden geldiğince inceledim okudum burada dayanışmanın oldunu anladım bende sizden ayrdım istiyorum bana akıl ve cesaret verin lütfen 5 aylık evliyim eve eşimle henüz yapamadık sebebide benim bayağı korkuyor olmam korkulmayacak kadar da değil zaten bana göre eşimin pen....si çok büy..k ve kal..n korkuyorum yırtılır canım çok yanar diye neyapacağımı bilemiyorum eşim artık farklı şeylerden şüphe etmeye başladı ama işin aslını sölesemde inanmış gözükmyo çok yardım lütfen....
kizlar ben demin egzersiz yapayim dedim, vallahi billahi parmak marmak alamiyorum kulak cöpü denedim huylaniyorum ya oraya bisey degdiremiyorum. ama biliyosunuz daha önceki günler olmustu simdi neden yapamiyorum anlamadimbugun yine ,,basaracagim'' diyere kendimi kandiriyorum herhalde. parmak egzersizi yapmadan esimle iliskiye girsem yine agri olur mu acaba ya uf
Arkadaşlar parmaklar tamam benim ama küste sorun var. Eşiminkini alıyorum , kendiminkinde sorun var. Ben de aparata döndüm. 5 cm ile başladım içerde beklettim git gel yaptım ama sil baştan oldu Çünkü titreme oldu yeniden üzüldüm beyaa
çok güldürdün beni canım ya :) ben hala kullanmıyorum bilmiyorum ya ben öyle gecelik filan da almamıştım zaten çok bilinçsiz evlendim millet saten geceklik alıyodu evlenirken ben de nerde çocukça pijamalar var onları alıyodum hala da öyleyim sadece doktora giderken doktor gecelik filan al giyime özen göster demişti o zaman aldım 2 gecelik ama kullanmıyorum kullandım işe yaramadı etki filan olmadı amaaaan ne bileyim kendimi resmen odun kalas tarzı bieşy hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?