Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eşiyle deneme yapıp yenenler de var. dene istersen eğer ilerleme kaydedemezsen parmak yap.

Hayırlı olsun canım gözün aydınnnnnn
çok sağol canımm :)

Onu da denedim bu kez de istemiyosan yapmayalım diye sorun yaptı aman bee ne zormuş bu işler :)
evet dediğin de doğru insan ne yapacağını şaşırıryor hakllısın canım zor mesela şimdiden düşünür oldum hamile kalmak istersem yumurtlama dönemnde sürekli deneme gerekiyor nasıl yapıcaz bilmiyorum hele bir de denemek gerekiyo filan desem olacağı varsa da olmuyo hayırlısı ..

kızlar benden yalnız kırmızı,pembe hiçbişey gelmedi o kadar egzersize rağmen,dr.,kızlık zarım için normal demişti bozulmamışmıdır acaba ?

merhba arkadaşlar ben bu siteyi tesadüfen buldum 2 gündür elimden geldiğince inceledim okudum burada dayanışmanın oldunu anladım bende sizden ayrdım istiyorum bana akıl ve cesaret verin lütfen 5 aylık evliyim eve eşimle henüz yapamadık sebebide benim bayağı korkuyor olmam korkulmayacak kadar da değil zaten bana göre eşimin pen....si çok büy..k ve kal..n korkuyorum yırtılır canım çok yanar diye neyapacağımı bilemiyorum eşim artık farklı şeylerden şüphe etmeye başladı ama işin aslını sölesemde inanmış gözükmyo çok yardım lütfen....

merhaba ariz arkadaşım neler oluyo anlamadım biraz önce saana yazdığım konunun altındada farkı şeyler vardı yoksa numaramıydı o senin yazdıkları .?

sen yarım ilişkiye girebiliyordun değil mi? egzersizde çok zorlanıyorsan eşinle denemelere devam et istersen. ama eşinde sertlik sorunu olmaması lazım. yarıdan sonrası çok kolay aslında, orda yanma olduğunda beklet eşini hiç kıpırdamasın, sen de nefes alıp vererek her nefes verdiğinde kaslarını bırak. ıkınabiliyorsan ıkın. bir süre sonra yanma geçecek, sonra eşin itsin. işte bu kadar. o anda duyduğun yanmadan daha fazlası asla ve asla yok. o da bekleyince geçiyor zaten. yönü de aşağı doğru. egzersizde neler yapmıştın bilemiyorum ama bir gün yapamadığımızı öteki gün yapıyoruz. umudunu yitirme ve yılıp bıkma. bu işi çözmenin sırrı sabır. öncelikle sabırlı ol, kendine karşı da anlayışlı ol. yapamıyorum diye kendini hırpalama. inat edersen eninde sonunda yenersin.

sumeku üzülme, daha büyüyüp gelin olcan :))) ben de küsü yapamayıp aparata geçmiştim aparat daha kolay ilerledi bende. onda daha rahat ettim. 1 saat 1,5 saat beklettiğim oluyordu. bu beni çok rahatlattı. gitgel çalışamıyorsan bekletmeyi dene, çok güzel açılıyor orası bekleyerek. sen de içinde bir şey olmasına alışıyorsun. ve hatta hiç his kalmıyor, inanamıyorsun orda bişe var ama hissetmiyorum niye acımıyor ki diye çünkü zaten acımasın diye yaratılmış

öyle hissetme, ben de sen gibiyim :))) evlenmeden önce eskiden aldığım bi takımın vardı, tül gecelik iç çamaşırı takımı filan. bi de gene tüle benzer bişe almıştım, hepsi o oldu. balayına götürdüm onları orda giydim, sonra bi daha da giyilmedi tabi. sonrasında çözmeye niyet edince aldım iki gecelik bi şort takım. sadece birini giydim ve onu ne zaman giysem sertleşme sorunu oldu. çünkü eşim geceliği görüp görev moduna geçiyor, yapamıyorduk. yendiğim gün üzerimde balayındayken aldığım 10TL lik penye gecelik vardı pahalı olanlar çekmeceyi bekliyor, koca sorun yaşıycak diye elime bile alamıyorum valla

iyi aksamlar bende yedi aylık evliyim bizde hiç birlikte olamadık bıktım artık denemekten de olmayacagını bile bile... ben hiç acı cekmedim denemelerde o asamaya gelemiyoruz çünkü korkudan itiyorum eşimi. bir cok sayfayı okudum egzersizlerden bahsediliyo ama yapamam onları ben diyorum düşüncesi bile geriyo beni yardım edin lütfen

kızlar 10 cm i denedim biraz zorlandım ama almayı başardım çok şükür eş denemesi için erkenmi nasıl?

10cm i zorlanmadan yap, tam da zamanı o zaman eş denemesi için. bravo çok hızlı ilerlemişsin. son hatırladığım orta parmaktaydın sanki. helal olsun sana, helal olsun!!! (maç tezahüratı tonunda okunacak)

canlarımmm ya benım bı sorunum varrr bu kasıklarımdakı agrı gecmıyooo aslında normal bı agrı gıbı degıl sankı gaz sıkıstırıyo gıbııı ya delırıcem bu ne olabılır sızce yardım edın nolurr

sela yazdıklarını okudukça cidden insan moral buluyor umarım ben de en kısa sürede çözüme kavuşabilirim

moral verebildiğime sevindim, bizim en çok ihtiyacımız olan şey o çünkü. hep umutlu olun. egzersize sarılın, tek çareniz bu. başka yolu yok bunun. yapamam diyerek başlayıp önce aynada tanışma bakışma faslı, sonra yaklaşma dokunma faslı ve sonrasında ilk giiriş. işte o gün yarısı gidiyor bu hastalığın zaten. yapabilme duygusu sizi egzersize kilitliyor. korkmayın, hepimiz ürktük çekindik ama başlama cesaretini gösterdik. o cesareti gösterene allah da yardım ediyor çabucak ilerliyorsunuz. haydiii pamuk eller vajiyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…