Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Onu da denedim bu kez de istemiyosan yapmayalım diye sorun yaptı aman bee ne zormuş bu işler :)

evet canım doğru söylüyorsun,alışmam lazım önce,eş denemesinde çok kasıyorum kendimi zaten onun parmağı bile dokunsa kasılıyorum

Yani tamamen alışıp,rahat hissettiğin zaman eş denemesine geçmek daha iyi. Ben aceleci davrandım o yzden çok sorun yaşıyoruz şimdi sen öyle olma diye dedim.Yenmeden evvel ki son egzersizimi eşimin 2 parmağıyla yapmıştım asıl o rahatlattı beni..eşine alışıp güvenmeyi dene canım egz o yapsın böylece p..s denemesine çok daha hazır hissedersin.

bende ondan korkuyorum ona teslim olamıyorum birtürlü hemen kasıyorum kendimi hatta geçenlerde onun yanında parmağımın girişine bile izin vermedim çok kolay yaptığım halde

Aslında eşimin zar konusunda pek bi kaygısı yok ama benim var sanırım genede onunla olsun istemiştim ama artık olsun da nasıl olursa olsun. En yakın arkadaşım psikiyatrist bu konuyu açınca güldü ve inanmadı önce sonradan da sanki alay konusu oldum gibi geldi yada alınganlıgım üzerimde.Tüm gün çalışamıyorum aklımı sadece bu konuya hedefledim git gide de eşimden uzaklaşıyorum sürekli iş uyduruyorum eve gitmemek için ve kendimle birlikte bir sürü insanı da mesaiye bırakıyorum ama eve geçte gitsem eşimin ısrarları yüzünden ondan git gide soğuyorum.Sanırım en iyisi bir psikolog araştırmaya başlıyım ben yardımların için tşk ederim

bende öyle düşünüyordum canım,bu arada acını tazelemek istemem ama inan çok üzüldüm geçmiş olsun,Allah tekrarından korusun..

Evet cnm alis ondan sonra dene ve unutma, gerçekten p. egzersizden kat kat kolay..
Allah razi olsun canim Amin.. Kimseye yasatmasin böyle bi aciyi Ins.. Basarilar diliyorum senin için

canım eşiyle deneme yapıp yenenler de var. dene istersen eğer ilerleme kaydedemezsen parmak yap.

Hayırlı olsun canım gözün aydınnnnnn
çok sağol canımm :)

Onu da denedim bu kez de istemiyosan yapmayalım diye sorun yaptı aman bee ne zormuş bu işler :)
evet dediğin de doğru insan ne yapacağını şaşırıryor hakllısın canım zor mesela şimdiden düşünür oldum hamile kalmak istersem yumurtlama dönemnde sürekli deneme gerekiyor nasıl yapıcaz bilmiyorum hele bir de denemek gerekiyo filan desem olacağı varsa da olmuyo hayırlısı ..

kızlar benden yalnız kırmızı,pembe hiçbişey gelmedi o kadar egzersize rağmen,dr.,kızlık zarım için normal demişti bozulmamışmıdır acaba ?

merhba arkadaşlar ben bu siteyi tesadüfen buldum 2 gündür elimden geldiğince inceledim okudum burada dayanışmanın oldunu anladım bende sizden ayrdım istiyorum bana akıl ve cesaret verin lütfen 5 aylık evliyim eve eşimle henüz yapamadık sebebide benim bayağı korkuyor olmam korkulmayacak kadar da değil zaten bana göre eşimin pen....si çok büy..k ve kal..n korkuyorum yırtılır canım çok yanar diye neyapacağımı bilemiyorum eşim artık farklı şeylerden şüphe etmeye başladı ama işin aslını sölesemde inanmış gözükmyo çok yardım lütfen....

merhaba ariz arkadaşım neler oluyo anlamadım biraz önce saana yazdığım konunun altındada farkı şeyler vardı yoksa numaramıydı o senin yazdıkları .?

sen yarım ilişkiye girebiliyordun değil mi? egzersizde çok zorlanıyorsan eşinle denemelere devam et istersen. ama eşinde sertlik sorunu olmaması lazım. yarıdan sonrası çok kolay aslında, orda yanma olduğunda beklet eşini hiç kıpırdamasın, sen de nefes alıp vererek her nefes verdiğinde kaslarını bırak. ıkınabiliyorsan ıkın. bir süre sonra yanma geçecek, sonra eşin itsin. işte bu kadar. o anda duyduğun yanmadan daha fazlası asla ve asla yok. o da bekleyince geçiyor zaten. yönü de aşağı doğru. egzersizde neler yapmıştın bilemiyorum ama bir gün yapamadığımızı öteki gün yapıyoruz. umudunu yitirme ve yılıp bıkma. bu işi çözmenin sırrı sabır. öncelikle sabırlı ol, kendine karşı da anlayışlı ol. yapamıyorum diye kendini hırpalama. inat edersen eninde sonunda yenersin.

sumeku üzülme, daha büyüyüp gelin olcan :))) ben de küsü yapamayıp aparata geçmiştim aparat daha kolay ilerledi bende. onda daha rahat ettim. 1 saat 1,5 saat beklettiğim oluyordu. bu beni çok rahatlattı. gitgel çalışamıyorsan bekletmeyi dene, çok güzel açılıyor orası bekleyerek. sen de içinde bir şey olmasına alışıyorsun. ve hatta hiç his kalmıyor, inanamıyorsun orda bişe var ama hissetmiyorum niye acımıyor ki diye çünkü zaten acımasın diye yaratılmış

öyle hissetme, ben de sen gibiyim :))) evlenmeden önce eskiden aldığım bi takımın vardı, tül gecelik iç çamaşırı takımı filan. bi de gene tüle benzer bişe almıştım, hepsi o oldu. balayına götürdüm onları orda giydim, sonra bi daha da giyilmedi tabi. sonrasında çözmeye niyet edince aldım iki gecelik bi şort takım. sadece birini giydim ve onu ne zaman giysem sertleşme sorunu oldu. çünkü eşim geceliği görüp görev moduna geçiyor, yapamıyorduk. yendiğim gün üzerimde balayındayken aldığım 10TL lik penye gecelik vardı pahalı olanlar çekmeceyi bekliyor, koca sorun yaşıycak diye elime bile alamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…