Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendini kasıyor olabilir misin? belki ondandır. ama bence doktoru ihmal etme artık bi doktora görün. belki iltihap falan vardır. ben randevuya gitmeden önce egzersiz yapmıştım ve rahat geçmişti muayene. kadını da uyarmıştım durumumu anlatmıştım. sen de öyle yaparsın. sallama bence, bir şey yoksa rahatlarsın en azından.

kasmıyorum okadar rahatımkı artıkkk selacım yaa en ıyısı bı gıdıyım drrr

ya evet aslında benm korkum da ondan galiba dr gecelikle egzersiz veriyodu ve ben o geceliği gydiğimde ser.. me sorunu oldu korkuyorum akışına bıraktım son denemeler çok şükür iyiydi.. estagfrllh canım ya beni geçemezsin bu konuda kuaförüm bile her gittiğimde beni süsler püsler bak şöyle yap böyle yap diye akıllar verir ama ben tın :)
bu gece için dua bekliyorum sizden kızlar....ne biliyorsanız üstüme üstüme okuyun...
Allah yardımcın olsun bibliyofilcim

oleeeyyy gözünaydın, tebrik ederim
çok sağol canım benimm

Tam bi hafta oldu deneme yapmadk umarim unutmamisimdir...
unutmazsın korkma bu unutulacak bişey değil canım öğretmen diliyle anlatayım yaparak yaşayarak öğrendiğin için kalıcı öğrenmeye giriyo öyle düşün sen yendin artık korkmana hiç gerek yok acımadığını anladın..

iyyim canım sen nasılsın?bugünlerde biraz raahtsızım çok üşütmüşüm sanırım igne ılaç hiçbişey fayda etmiyo

iyim çok şükür ben de canm çok geçmiş olsun ıhlamur filan içsen bi de bizim bi arkadaş sodayı gripin ve limonla karıştıtp içiyodu çok iyi geliyomuş gribe tabi eğer gripsen.

sağol canımm:)çok öksürüyorum ne içsem fayda etmedı dünden beri gripte başladı.surekli doktora gidiyorum gece uyuyamıyorum öksürükten.

Selamm Kızlar Napıyosunuz bakalım ?? Varmı sorusu Olan arkadaşlar yardımcı olurum hemen.Vala hi ben çok pişmanım harcadığım zamana Bu kadar kolay olduğunu hiç düşünmezdim ya. Hadi Kızlarr azcık cesaretle sizde yeniceksiniz! Eylülün ilk gelini ben oldum ve arkamdan sizleri bekliyorum. Gelinlerle dolduralım Eylül ayını[/

hadı ordannnn eylulun ılk gelını be n oldummm 1 eylulll tarıhe yazılmalı benceeee nasılsın alısabışldınmı canımmm?

ilk defa bugun egzersizlere başlamıştım yaklaşık bin saatin sonunda parmagımla kızlık olayını hallettim.Hatta uzun ugraşlar sonunda 2 parmagımıda alabildim ama şimdi çok kasıklarım agrıyo agrı kesici almama ragmen geçmedi normal mi sizce ?
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…