- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.921
olmuyo..ben daha cesaret edip kendi parmaklarimi bile kullanamiyorum. alet desen hic olmuyor. her seferinde aglama krizine giriyorum. cok s1k1ld1m. esime haksizlik yapiyorum,onu cok severken cok üzüyorum. bütün gün aklimda sadece bu konu var psikolojim bozuldu artik baska sey dusunemiyorum bugun olacak diyorum olmuyor
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah hayırlı zamanda nasip etsin kuzum :)))) dilediğin zamanda olsun. zealea öyle yazınca aklıma bu şarkı geldi bu saatte, yaziim dedim
Dr a gtmekte kararlisin yani cnm oylemi ...tamam o zaman ankara yollarina dusme bence ne gerek var ama cok iyi dusun cuma ben ordayim belki tanisiriz kesin karar verirsen cuma gunune iste randevunu .... arkadaşiyim de verebilir belki ben tesetturluyum ismimi yazarim ozelden cnm... ama yine diorum dusun ok...
tmm cnm Allah razı olsun ankaraya gıtmek banada zor olcak ama cozum olcaksa gıdılebılır tabı burnumuzun dıbındekıde ii sonuc vercekse burası daha ii olur tabıkı ben esımle de konustum ıkısınden bırıne gıdebılırım o zaman yarın ben tekrar bı yesım hnmı arııyım daha detaylı konısıyım eger oraya gıdersem belkı bu vesıle ıle senınlede tanısmıs olurum ay cnm bnm ya.bu arada bende tesetturluyum
ben de senım gıbıydımm ama vazgecmedımmm azım ettım ve esıme soz vermıstım bu ıs bu sene bıtecek dıyeee ve yendımmm. hadı canım yaparsınn kendını toparlaaa ve egzersız yap bak dıyosunkı esımı uzuyorum ona haksızlık yapıyorumm dıyosunn esınde sende mutlu olmayı hakedıyosunuzzz bıran once toparlan canımm
yok ben sizler gibi degilim parmak marmak alamiyorum oramda biseyler yirtilcak aciycak diye korkudan ölüyorum nerdeyse bu isi ben beceremicem zaten ölsem iyiydi bugun
yok ben sizler gibi degilim parmak marmak alamiyorum oramda biseyler yirtilcak aciycak diye korkudan ölüyorum nerdeyse bu isi ben beceremicem zaten ölsem iyiydi bugun
kızlar slmmm . az önce ankarada bir doktorun sosyal paylasım sitesinde biri daha yenip hamile kaldıgı yazısını okudum . cokk sevndrici bi haber olarak geldi çünkü yenmişş ! darısı bize . bu doktorun aparat ve ilaç kullandgını öğrendim . bu aparat nedir kzlar ya, nerden bulcaz nası bişey???
set siparişi aklıma yattı valla. teşekkür ederimm. mumu okuyunca dondum kaldım bi an. kırılırmıs falan kalırmıs :)). ya işte böyleyim . bööle aklıma olmayacak seyi getirip kasarmı insan kendini. dilatör aklım yattı
aminnnnn ins canim hepimize ebis nasip olur.simdi ben her ayin 4-yada5inde oluyorm bu ay 4unde oldum yumurtlama tarihim ne
set siparişi aklıma yattı valla. teşekkür ederimm. mumu okuyunca dondum kaldım bi an. kırılırmıs falan kalırmıs :)). ya işte böyleyim . bööle aklıma olmayacak seyi getirip kasarmı insan kendini. dilatör aklım yattı
ilerleyeceğini biliyordum sadece desteğe ihtiyacın vardı çok sevindim kızzz hadi zarı da yırttın benimki hala duruyor:)))))
bişey sorabilirmiyim sen vajiyi yenmiştin umuta zarın durdugunu yazmıssında peki ilişkiye girebiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?