- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.921
yok ben sizler gibi degilim parmak marmak alamiyorum oramda biseyler yirtilcak aciycak diye korkudan ölüyorum nerdeyse bu isi ben beceremicem zaten ölsem iyiydi bugun
yok ben sizler gibi degilim parmak marmak alamiyorum oramda biseyler yirtilcak aciycak diye korkudan ölüyorum nerdeyse bu isi ben beceremicem zaten ölsem iyiydi bugun
kızlar slmmm . az önce ankarada bir doktorun sosyal paylasım sitesinde biri daha yenip hamile kaldıgı yazısını okudum . cokk sevndrici bi haber olarak geldi çünkü yenmişş ! darısı bize . bu doktorun aparat ve ilaç kullandgını öğrendim . bu aparat nedir kzlar ya, nerden bulcaz nası bişey???
set siparişi aklıma yattı valla. teşekkür ederimm. mumu okuyunca dondum kaldım bi an. kırılırmıs falan kalırmıs :)). ya işte böyleyim . bööle aklıma olmayacak seyi getirip kasarmı insan kendini. dilatör aklım yattı
aminnnnn ins canim hepimize ebis nasip olur.simdi ben her ayin 4-yada5inde oluyorm bu ay 4unde oldum yumurtlama tarihim ne
set siparişi aklıma yattı valla. teşekkür ederimm. mumu okuyunca dondum kaldım bi an. kırılırmıs falan kalırmıs :)). ya işte böyleyim . bööle aklıma olmayacak seyi getirip kasarmı insan kendini. dilatör aklım yattı
ilerleyeceğini biliyordum sadece desteğe ihtiyacın vardı çok sevindim kızzz hadi zarı da yırttın benimki hala duruyor:)))))
bişey sorabilirmiyim sen vajiyi yenmiştin umuta zarın durdugunu yazmıssında peki ilişkiye girebiliyomusun
Canımmmmmmm tebrik ederm gözün aydın yaşasıınnn
Kızlar Şimdi Burdan Olayı biraz anlatmak istiyorum.Belki Biraz Yardımım dokunur. Öncelikle Öğlen Denemek İstedik. Eşime Parmak egzersizi Yaptırdım İlk Parmaklarını soktu Git gel yaptı baya bi.Ondan Sonra zaman kaybetmeden hemen kalktım Üst Pozisyona Geçtim p.......s egzersiz yapar gibi yerleştirdim Sonra deli gibi ıkındımmm Ve Yavaşça oturmaya başladım sonra bir baktımmmm cuuuuuuuupp kayıverdi. neyse git gel yaptım baya.O bitti aradan 3 saat geçti hadi tekrar yapıcazz dedim tekrar olup olmucağını çok merak ettim çünkü neyse bu sefer yine üst pozisyonda denedim ve egzersiz yapmadan hemde yavaşça oturdum Ve cuuuuuuupppppp oda giriverdi defalarca git gel yaptımmm sonunaa kadar girdi. Ve Hiç bir Acı Hissetmedim.Yani korkulucak gerçekten Hiç Bişey Yokkk..
Kuzumm san starda bi film var ocean's12 die klima sen geldin hemen aaaa ocean dedm esim nolmus dedii dedim benm arkadasimn adi dedm hangi ark.dio vaji arkadasm dedm askm siz normalmisinz yaa o nasl isim dedi
İyii kuzum reglim bitti dun esim yapalim dedi bende aparatlar yok krem jel yok olmas dedim once sonra esim duramadionlarsizda yaparsin hadi ya diyince basladkk ve yapabildim biraz zorlandim jelsiz kremsiz ama olduu iyide oldu cunku onlarada guvenmek istemiorum cok .icime hic bosalmadi dahada mmerak ediom nasi oluo die :))yumurtalik muayenesi nasildi ne dedi dr bende gitcem muayeneyede acaba diom korkarmiyim alet el sokarsa die :)))bidee sey yumurtlama tarihi nasl hesaplanio benayin 4unde oldm dun bitti..
1.deneme başarısız..2.deneme başarız...3. deneme az başarılı....sinyal gitti bipbipbippp.....dün geceki halım budur özetle
gecen haftanın yenı gelınlerı kımler kızlar ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?