- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.941
yılmak yok stop başarıya giden yol çalışmaktan geçer stop.başaracağına inanmalısın stop.söyle o sinyale geri gelsin stop
yılmak yok stop başarıya giden yol çalışmaktan geçer stop.başaracağına inanmalısın stop.söyle o sinyale geri gelsin stop[/QUOTEi
nicklerimiz gibi huylarımızda kesişiyor senle bende telden mesajlarıma her lafın sonuna stop eklerim valla:)
valalhı gıttı sinyal falanaksama kaadr ne yesem ne içsem gerı gelse
yılmak yok stop başarıya giden yol çalışmaktan geçer stop.başaracağına inanmalısın stop.söyle o sinyale geri gelsin stop[/QUOTEi
nicklerimiz gibi huylarımızda kesişiyor senle bende telden mesajlarıma her lafın sonuna stop eklerim valla:)
hehehe aynen bazen ben de oyle stoplu msjlar atarım:))
selayı yollayalım ister misinselaaaa canım benim o bu konuda çok iyi çeker vallahi kulaklarını kahve ve cıkolatayla ödüllendir kendini rahatlarsın eğer evdeysen mutlaka denemelere devam akşama alıcam ifadeni.yapamayacağını düşünsem zorlamam bıle ama sende bu enerjı varken neden kullanmayasın
kım varsa yolla evdeyım bugunumu buna ayırıyım en guzelı dımi ama cok sıkılıyrum yaparken tv izlerım artık
Beray,Yoruldum,monolog48 benim bildiklerim..sen nerdesin kaç gündür :44:
aynen canım şu an hangi aşamadasın?
ooooooo super bır hafta uc gelın cıkmıs. herkesı tebrık edıyorum. ben sehır dısındaydım unıversıte kayıt vs vardı kendımın degıl :)))) sela ve senı cok ozledımmmmmmmmmmm
vallahi benm aşamalar ruh halıme göre değişiyorbı denge tutmadı ben ıı olunca beyim ii olmuyor yarıda kalıyorum halbukı doktorada gttım ultrason la bakıldı hatta bak hiç bsıy yok işte acı faln yok bak ben yumurtalıklarına bakıyrm dedı ama ogun nerdeyse tum gun mıdem bulandı üfff normal bısy bu normalllllll nıye anlamnıyrm kıı
canım yavas yavas gıt gel yaparak ılerle sonra ıcınde beklet hem bacakların dınlenıyor hem orası genıslıyor.Arkadasları dınlendım oyle yaptım sonra 1er cm genıslete genıslete 10 cm e geldım.şimdi bir iki üç diyorum nefes verırken cup içeri giriyor.bunu ben mı yapıyorum dıyorum.eger orasıyla cok ılgılenmek ıstemıyorsan ıcınde beklet tv falan izle ben cok faydasını gördum ayrıca bol jel sür.egzersız baslarında hep yanmam oluyordu gitgide o yanmalar azaldı neredeyse artık olmuyor.sen kendıne guven yeter kı yaptıkça devamı gelıyor
çokk tesekkur ederimm bugun yapıcam artık
rica ederim canım.ben hala yenemedim bu yuzden yazdıklarım ukalalık olarak algılanmasın.sadece herkes gıbı ben de o aşamlardan geçtim,hala geçiyorum da ve sen de geçeceksin.lütfen kendıne guven bıraz
nasilsiniz herkes iyidir umarimm...yenen arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum hamile arkadaslarimizida kutluyorum darisi herkesin basina insallah...umutt haberlerini aldim cok iyi gidyorsun masallah reglden sonra bitti bu is benceee devam et boylee
canım vajisiz genç bir kadın olarak girdiğin bu yaşın sana uğur getirsin.nice mutlu yıllara
Beraycıımmm doğum günü kutlu olsun tatlım sevdiklerinle birlikte daha güzel,mutlu günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?