Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valalhı gıttı sinyal falan aksama kaadr ne yesem ne içsem gerı gelse

selayı yollayalım ister misin selaaaa canım benim o bu konuda çok iyi çeker vallahi kulaklarını kahve ve cıkolatayla ödüllendir kendini rahatlarsın eğer evdeysen mutlaka denemelere devam akşama alıcam ifadeni.yapamayacağını düşünsem zorlamam bıle ama sende bu enerjı varken neden kullanmayasın

kım varsa yolla evdeyım bugunumu buna ayırıyım en guzelı dımi ama cok sıkılıyrum yaparken tv izlerım artık

aynen canım şu an hangi aşamadasın?

vallahi benm aşamalar ruh halıme göre değişiyorbı denge tutmadı ben ıı olunca beyim ii olmuyor yarıda kalıyorum halbukı doktorada gttım ultrason la bakıldı hatta bak hiç bsıy yok işte acı faln yok bak ben yumurtalıklarına bakıyrm dedı ama ogun nerdeyse tum gun mıdem bulandı üfff normal bısy bu normalllllll nıye anlamnıyrm kıı

canım yavas yavas gıt gel yaparak ılerle sonra ıcınde beklet hem bacakların dınlenıyor hem orası genıslıyor.Arkadasları dınlendım oyle yaptım sonra 1er cm genıslete genıslete 10 cm e geldım.şimdi bir iki üç diyorum nefes verırken cup içeri giriyor.bunu ben mı yapıyorum dıyorum.eger orasıyla cok ılgılenmek ıstemıyorsan ıcınde beklet tv falan izle ben cok faydasını gördum ayrıca bol jel sür.egzersız baslarında hep yanmam oluyordu gitgide o yanmalar azaldı neredeyse artık olmuyor.sen kendıne guven yeter kı yaptıkça devamı gelıyor

çokk tesekkur ederimm bugun yapıcam artık

slm kızlar nabersınız...yaa hıc olmadıgım kadar adet oldum ben bu ay benden hıc boyle kan gelmezdi...bu arada turguazz özel attım sana...bdeee sehervakti birgun birine seni kendıme benzetıorum dıcem hıc aklıma gelmezdi evet ben seni kendıme benzetiorum asırı hassas korkak bugune kadar vajınadan bii haber cesaretsız melankolik bunalım he he he:) cnm yaaa ınan hıc bırsey yok cnm ınan bak bde neyi kesfettım bılıomusun vajınadaki duyu cok hafıf ben bunu kesfettım elımizdeki kolumuzdaki yuzumuzdeki gbı deıl cok düşük...

nasilsiniz herkes iyidir umarimm...yenen arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum hamile arkadaslarimizida kutluyorum darisi herkesin basina insallah...umutt haberlerini aldim cok iyi gidyorsun masallah reglden sonra bitti bu is benceee devam et boylee

rica ederim canım.ben hala yenemedim bu yuzden yazdıklarım ukalalık olarak algılanmasın.sadece herkes gıbı ben de o aşamlardan geçtim,hala geçiyorum da ve sen de geçeceksin.lütfen kendıne guven bıraz

olur öle sey amacın bana yardım etmek bunu hıssedebılırm... bellı etmıyım dyrum ama gucum de kalmadı gıbı eşimin yuzundekı hayal kırıklıgı umutsuzluk yoruyor benı nerseys ıkı yıldr durum bu ve ben koca ıkı yılın nasıl gectıgını bılmıyorum kendıme kızyorum olmuyor eşme kızıyorum o hiç olmuyor kaldım ortada cözum benım elimde ama nereye koydum su çözümü bulamıyrumm

nasilsiniz herkes iyidir umarimm...yenen arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum hamile arkadaslarimizida kutluyorum darisi herkesin basina insallah...umutt haberlerini aldim cok iyi gidyorsun masallah reglden sonra bitti bu is benceee devam et boylee

cnm yaa saol nerdesın gözükmüosun sen....hiç sorma trinity bende soktayım kız valla bitio gbi bu iş erken konusup hayal kırıklıgı yasamak ıstemıomda cnm da cnm ama cok umutluyum artık...

canım vajisiz genç bir kadın olarak girdiğin bu yaşın sana uğur getirsin.nice mutlu yıllara

Beraycıımmm doğum günü kutlu olsun tatlım sevdiklerinle birlikte daha güzel,mutlu günlere

Benim Canım Arkadaşlarım Çok Teşekkürler. Unutmamışsınız Doğum Günümü :) Çok mutlu oldum sizleri seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…