Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çokk tesekkur ederimm bugun yapıcam artık

slm kızlar nabersınız...yaa hıc olmadıgım kadar adet oldum ben bu ay benden hıc boyle kan gelmezdi...bu arada turguazz özel attım sana...bdeee sehervakti birgun birine seni kendıme benzetıorum dıcem hıc aklıma gelmezdi evet ben seni kendıme benzetiorum asırı hassas korkak bugune kadar vajınadan bii haber cesaretsız melankolik bunalım he he he:) cnm yaaa ınan hıc bırsey yok cnm ınan bak bde neyi kesfettım bılıomusun vajınadaki duyu cok hafıf ben bunu kesfettım elımizdeki kolumuzdaki yuzumuzdeki gbı deıl cok düşük...

nasilsiniz herkes iyidir umarimm...yenen arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum hamile arkadaslarimizida kutluyorum darisi herkesin basina insallah...umutt haberlerini aldim cok iyi gidyorsun masallah reglden sonra bitti bu is benceee devam et boylee

rica ederim canım.ben hala yenemedim bu yuzden yazdıklarım ukalalık olarak algılanmasın.sadece herkes gıbı ben de o aşamlardan geçtim,hala geçiyorum da ve sen de geçeceksin.lütfen kendıne guven bıraz

olur öle sey amacın bana yardım etmek bunu hıssedebılırm... bellı etmıyım dyrum ama gucum de kalmadı gıbı eşimin yuzundekı hayal kırıklıgı umutsuzluk yoruyor benı nerseys ıkı yıldr durum bu ve ben koca ıkı yılın nasıl gectıgını bılmıyorum kendıme kızyorum olmuyor eşme kızıyorum o hiç olmuyor kaldım ortada cözum benım elimde ama nereye koydum su çözümü bulamıyrumm

nasilsiniz herkes iyidir umarimm...yenen arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum hamile arkadaslarimizida kutluyorum darisi herkesin basina insallah...umutt haberlerini aldim cok iyi gidyorsun masallah reglden sonra bitti bu is benceee devam et boylee

cnm yaa saol nerdesın gözükmüosun sen....hiç sorma trinity bende soktayım kız valla bitio gbi bu iş erken konusup hayal kırıklıgı yasamak ıstemıomda cnm da cnm ama cok umutluyum artık...

canım vajisiz genç bir kadın olarak girdiğin bu yaşın sana uğur getirsin.nice mutlu yıllara

Beraycıımmm doğum günü kutlu olsun tatlım sevdiklerinle birlikte daha güzel,mutlu günlere

Benim Canım Arkadaşlarım Çok Teşekkürler. Unutmamışsınız Doğum Günümü :) Çok mutlu oldum sizleri seviyorum..

herşey senin elinde canım sen de biliyorsun.bak ben ılk ne yerını bılıyordum ne de parmak dokunduruyordum.ınat ettım mumla basladım,düşün ki parmak dokunduramıyordum o fikir bıle cok ıtıcı gelıyordu.şimdi aynasız çalışabılıyorum.an geldı yerını bulamadım kızdım kendıme egzersız yapamadım ama bunların bır faydası yok zaman gecıyor.daha kaybedecek zamanın varsa sen bılırsın

cnm yaa saol nerdesın gözükmüosun sen....hiç sorma trinity bende soktayım kız valla bitio gbi bu iş erken konusup hayal kırıklıgı yasamak ıstemıomda cnm da cnm ama cok umutluyum artık...

yazin yogun oluyoruz anca bu zamanlar rahatliyorum artik eskisi gibi girebilirim herhalde...insallah kurtulcaksin merak etmee herkes kurtulcak egzersizleee insallah...

Sevgili althea,
ben şu an 6 cm deyim. 10u yaparken önce 5 ve 7 ile alıştırma sonra 10 mu yapıyorsun yoksa direk 10 la günlük egz ne başlıyor musun?

zaman yok haklısn aksam için ruh halimi
hazırlıyım ben en güzeli buarada yukarıda baya eksık harfler kullanmısım rahat okuyabıldın umarım ben bile zor anladim ama

:) hahaha umuut cok tatlisin...aynen korkudan ölebilirim, sanki ayilip bayiliyorum oraya bisey gelince. ama simdi egzersiz denicem orta parmak :) sonra anlatirim oldu mu olmadi mi

Sevgili althea,
ben şu an 6 cm deyim. 10u yaparken önce 5 ve 7 ile alıştırma sonra 10 mu yapıyorsun yoksa direk 10 la günlük egz ne başlıyor musun?

merhaba canım 10 cm e dün geçtim.ama öncesinde 7 cmdeydım.4 saatlık ugraslarım sonucu 9 cm oldu.önce 7 cmle çalıstım git geller yaptım sonra içinde beklettım yarım saat kadar arada bır hareket ettırdım.ardından 8 cmlık aparatla denedım cup dıye gırıverdı onunla da 7cm de yaptıgım gıbı çalstım ama aynı işlemı 2 defa yaptım .sonra 9cm denedım ıkınınca o da hemen oluverdı ve yıne ıcınde beklettım 1 saat kadar.ertesı gun 8 cmle gıtgel yaptım hemen 9 cm e gectım 10 dakka kadar bekletıp 10 cme gectım ama bunda bıraz zorlandım mumun tamamı gırmedı yıne gıt gel yaparak ılerledım ve beklettım.benım yaptıgım bıraz karısık gelebılır belkı.istersen sen rahat oldugun aparatla basla sonra bıraz beklet ardından bıraz kalınlastırarak devam et.ben cm cm ılerledım acı falan olmadı yanmalarım azaladı.nacizane fıkrım 8cme gelmeden 10 cme gecme

:) hahaha umuut cok tatlisin...aynen korkudan ölebilirim, sanki ayilip bayiliyorum oraya bisey gelince. ama simdi egzersiz denicem orta parmak :) sonra anlatirim oldu mu olmadi mi
bekliorum evet tamda ben gbısın ıste bak tek parmakta basınc ble olmuyo asla olmuyo ınan eldıvenı tak yarı uzanır gbı yat bacaklarını ayırabıldıgın kadar ayır bol jel bu cok onemlı ve daya oraya hıc bsey yapmasanda cnm nefes alıp verdıkce ıkındıkca kendı kayıcak ıcerı hadı ama en onemlı ayrıntı yılmadan girişte beklemek :))))))mutlaka içeri girion sonunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…