Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen emla kullanıodun cok yakıo mu suruosun ya hemen uyusuomu ya bı kremden bıle korkarmı ınsan ah ah

evet emlayla ayrılmaz ikiliyiz, ya yanma değilde ilk sürdüğünde tatlımsı acı yanma-kaşıntı arası bir durum söz konusu, hatta haldur huldur kaşıyasım geliyor, evet hemen etki ediyor, ya kremden korkma bazen forumda okurken abartılı şekilde okuyorum yakıyor diye evet yakıyor ama cayır cayır bir yanma deil inan bak tatlı bir yanma bu da tatlı tatlı kaşınma hissi yapıyor

leyyyyyyyyyyyyyyyyyyn cizlar yaniyommm cayir cayir bu ne bicim bir spreydir anaaaaaaaaaaaam

yansıııııııııııııııııııııın bsey olmaz ucunda ölüm yokya...ayyyyy ben kötümüyüm neee
evet dümen recetesiyle aya giden biri daha.

egzersiz daha kolay bundan, yasayarak ögrendin. hafifler birazdan =( gecmis olsun.

anladım canım saol ya bencede okuyunca bile etkileniyo insan neysem ben kaçar

ister istemez aklıma gelince kasılıyodum canım ama dediğin gibi akışına bırakmak lazım saol bilgilendirdiğin için

gülmeyin leyn döferim sizi ne canisiniz. yandi 1-2dk sonra gecti sonra eldivene de sürdüm daha da icine sürdüm bu sayede. sonra jel sürdüm
parmak girdi girisi hissediosun bisey var ama agri yoktu, ayni dis cekilir gibi.

hulaaaaa :) bugun o diger haplarla falan denicem böyle olursa, halaylar bekliyom ha

iki parmak denesene bakalım cnm olcakmı hazır uyuşmuşken.....

hihihihi gerdeğe girmeden sırtını yumruklamaya gelelim mi gerçi o erkeklere yapılıyor ama bizimkisi değişik olsun azcık

umuut valla telefon eden edene bi rahat birakmadilar, telefon susana kadar uyusuklugu gecti bidaha da yapmadim. ay deli olcam :)

hıııııııııııı öylemi ben eşimle deneme yapıcamız ıste esımın cıldırdıgı gece yanı saat 1 di anestol ve sprey sıkmıstım moralim bozuktu tabi ben uyuyamadım sabaha kadar 3 tü sanırım wc gıttım çi..... yapıom alla alla ama bsey yok eğilip baktım akıo yaptıgmı hisetmıodumyani hemen nası gecti bu dişçide daha uyşmadı dr bey cümlesıne benzıo brazzz cnm yerim seni ben........

ayy canım ya masalla ne guzel cok sevındım bakarsın aksam sabah cekerız halayını ınsalla ınsalla

umuut sen neresıne surdun vajının tamamına mı surdun sadece gırıse deıl fazlasına surmek lazım demı

Canım mesajını yeni gördüm özür.alt pozisyonda totonu kaldır biraz.Tamamı girince de,eşinin beline dola bacaklarını öyle cok rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…