- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.321
leyyyyyyyyyyyyyyyyyyn cizlar yaniyommm cayir cayir bu ne bicim bir spreydir anaaaaaaaaaaaam
gülmeyin leyn döferim sizine canisiniz. yandi 1-2dk sonra gecti sonra eldivene de sürdüm daha da icine sürdüm bu sayede. sonra jel sürdüm
parmak girdi girisi hissediosun bisey var ama agri yoktu, ayni dis cekilir gibi.
hulaaaaa :) bugun o diger haplarla falan denicem böyle olursa, halaylar bekliyom ha
gülmeyin leyn döferim sizine canisiniz. yandi 1-2dk sonra gecti sonra eldivene de sürdüm daha da icine sürdüm bu sayede. sonra jel sürdüm
parmak girdi girisi hissediosun bisey var ama agri yoktu, ayni dis cekilir gibi.
hulaaaaa :) bugun o diger haplarla falan denicem böyle olursa, halaylar bekliyom ha
umuut valla telefon eden edene bi rahat birakmadilar, telefon susana kadar uyusuklugu gecti bidaha da yapmadim. ay deli olcam :)
sen napıosun şuan cnm .......
hıııııııııııı öylemiben eşimle deneme yapıcamız ıste esımın cıldırdıgı gece yanı saat 1 di anestol ve sprey sıkmıstım moralim bozuktu tabi ben uyuyamadım sabaha kadar 3 tü sanırım wc gıttım çi..... yapıom alla alla ama bsey yok eğilip baktım akıo yaptıgmı hisetmıodum yani hemen nası gecti bu dişçide daha uyşmadı dr bey cümlesıne benzıo brazzz cnm yerim seni ben........
Deli olcam ya deneme yaptik ama baya zorlandim busefer ustte aldm ama gelgit bi oncekine bakarak yapamadm cok.alttada yapabiliodm sanki tam girmedi bi sefer girdi ondada yanma oldu ve cikardm siz altt pozisyonda nasl yapionuz moralim bozuldu ilerlemem gerekiken geriledm sanki bi turlu yolu bulamadm gibi oldu((
hıııııııııııı öylemiben eşimle deneme yapıcamız ıste esımın cıldırdıgı gece yanı saat 1 di anestol ve sprey sıkmıstım moralim bozuktu tabi ben uyuyamadım sabaha kadar 3 tü sanırım wc gıttım çi..... yapıom alla alla ama bsey yok eğilip baktım akıo yaptıgmı hisetmıodum yani hemen nası gecti bu dişçide daha uyşmadı dr bey cümlesıne benzıo brazzz cnm yerim seni ben........
emlayi kullanmicaksan bana ver bari turquuuukiz ac sür iste biraz yaniyo sonra geciyoo
hahahah canim xylocain sprey kullandim ben sadece. recete de aslinda emla da yaziyor ama cok pahali diye almadim. anestol yakio diye duymustum hos buda yakiyo. acaba emla yerine anestol mü alsam? etkiliyse bu kadar madem
bı parmak bı boum anca yapabılıorum ısaret parmagı ıle.dr bana serceyle ugrsma ısaretle yonu daha ıı bulursun dedı jel surdum sadece emlada yanımda ama cesaret edıp de oraya suremedım halaa
olur canıkom yakınlarda olsan yollıyım yada burdan yollansa :) tmm surcem sımdı anacım korkudan tişim bıle gldı
kızalr bısı sorcam ısaretle denıodum cok ılerleyemedım serce yapıyım dedım serce ıkı bogum oldu galıba onceden hatalı yapmıstım ya hala ole yaparım sanıorum artık emın olamıorum kendımden ama artık gırs nerde yon nnrde hıssedıorum bı bosluga dusuo dıosunuz ya kocaman bı bosluk deıl ama bı yerden sonrası hıssedılmıo hıssedılmeyen yer mı bosluk oluo bıde vajı sonunda su an bısı hıssetmıorum grıste hafıf yanma var o kadar onada acı denmez bıde parmagı sokup ıcerı dogru ıtıoruz ama ben soylenen gıbı basınc hıssetmedım yalnıs mı yaptım acaba dogrumu esıme seslendım baktı parmagın gırmıs dıo ama emın olamıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?