- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.341
turkuaz egzersizllerde anestolu iyice içeriye sür ve bebek yağı kullan dök vajinana ve parmağına sonra egzersiz yap...ama ben dilatörlerle yapmıştım doktor ondan verdi bana..prezervatif geçirip yağlamıştım...et gibi bişe vcarsın diyosun ya mesela vajina dümdüz yattığında boru gibi ama sen oturduğun için orayı perde gibi düşün üst tarafı perde gibi katlanıyor o sana et gibi görünüyor ama penis girdiğinde zaten kıvrımlı olduğu için opnun şeklini alıyor
amın baska sınıntı vermesın alllah bu ay ugurlu geldı bana ekım ayı hem dogum gunum hemde evlılık yıldönumum cokk mutluyummOhh Ohh Ohh Bir tane daha gelin çıktı. Çook sevindim canım. Bak sende gördün demi ne kadar kolay olduğunu. Allah başka dert vermesin tatlım.Eylül Ayı Çok uğurlu geldi bize. Darısı İnş diğer Arkadaşlara. Hadi halaylar sana gelsinn
sen regl sın dımı cnm....yapıo dıen kızlar var ama ben kullanmadım bılmıom cnmcım......bebek yağı mantar yapmıyor mu?
amın baska sınıntı vermesın alllah bu ay ugurlu geldı bana ekım ayı hem dogum gunum hemde evlılık yıldönumum cokk mutluyumm
ver gazı anam:) bıraktım egzersızı mola yanı bır bucuk saat sonra fılan yenıden baslarım ama emlayı surmedım jelle yaptım emlacık gozumu korkutuo.sana ozelden msj attım cvp beklıorumcnm sercede basınc olmaz dogru ılerlıosun tek parmaktada olmaz bende ancak küsde hıssettım o basıncı iyi gdion devam et yılma hadı işareti dene bence cnm ne kaybedersın........
turkuaz egzersizllerde anestolu iyice içeriye sür ve bebek yağı kullan dök vajinana ve parmağına sonra egzersiz yap...ama ben dilatörlerle yapmıştım doktor ondan verdi bana..prezervatif geçirip yağlamıştım...et gibi bişe vcarsın diyosun ya mesela vajina dümdüz yattığında boru gibi ama sen oturduğun için orayı perde gibi düşün üst tarafı perde gibi katlanıyor o sana et gibi görünüyor ama penis girdiğinde zaten kıvrımlı olduğu için opnun şeklini alıyor
ver gazı anam:) bıraktım egzersızı mola yanı bır bucuk saat sonra fılan yenıden baslarım ama emlayı surmedım jelle yaptım emlacık gozumu korkutuo.sana ozelden msj attım cvp beklıorum
sorabilirmiyim acaba o mola neyin nesiveriorum gazı çünkü hiiiiiiiç acımıo cnm yaaa ağlıcam şimdi sür şu emlayı uyuşsun daha kolay ilerlicen sür bak yoksa buluşmam senle
başa dönme yok inan ilerlersin ama artık geri dönme olmaz, bak ben memlekete gidince bide hamile döndüm deniyoruz deniyoruz olmuyo yarım saat cebelleştik yok girmiyo ama hiç dert etmedim (desem yalan olur) 1 hafta falan sonra bidaha denedik yine yok bukez telaşlanmakla beraber yapabileceğimi düşünüyordum hep bu olmazsa bi sonrakinde o da olmazsa sonrakinde olacak diye veee öylede oldu, he ama inan şu son 3-4dür 1 kerede sokabiliyoruz, boşuna canını yakma canın yandığı anda eşin sabit durup sen nefes alıp ıkın baktın geçmedi hemen çıkar çünkü girmemiş demektir hani forumda kızlar yazıyor ya yarıya kadar alıyoruz ama daha ilerlemiyor die işte bu, o.dediğim gibi ıkınınca rahatlamıyorsan çıkar tekrar sok ve başını sokunca eşin sabit dursun ve nefes al sen nefesini verirken ıkınırsan o esnada eşin ilerletirse hemen kayıp geçiyor orayı, bu esnada ben bu yatak kenarı pozisyonunda çok rahatım birkerede giriyor.
kız kime diom beeeen....zealea şuna bşe deeee yaaa......
kız kime diom beeeen....zealea şuna bşe deeee yaaa......
sen regl sın dımı cnm....yapıo dıen kızlar var ama ben kullanmadım bılmıom cnmcım......
cnm sen deneme yapıyonmu
bu gece yapıcam cnm çaktırmadan dua et bana....çaktırmadan nasıl oluyosa
tüm dualarım seninle canım zaten zar gitmiş kendini kasmamaya calıs kendini esine bırakmaya calıs gör bak dahada ilerleyeceksin bende artık öyle yapıyorum cuma doktora mı gidiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?