Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

turkuaz egzersizllerde anestolu iyice içeriye sür ve bebek yağı kullan dök vajinana ve parmağına sonra egzersiz yap...ama ben dilatörlerle yapmıştım doktor ondan verdi bana..prezervatif geçirip yağlamıştım...et gibi bişe vcarsın diyosun ya mesela vajina dümdüz yattığında boru gibi ama sen oturduğun için orayı perde gibi düşün üst tarafı perde gibi katlanıyor o sana et gibi görünüyor ama penis girdiğinde zaten kıvrımlı olduğu için opnun şeklini alıyor

vajina hakkındaki anlatımın cok doğru güzel bi anlatımdı tesekkür edemeden duramadım cnm

amın baska sınıntı vermesın alllah bu ay ugurlu geldı bana ekım ayı hem dogum gunum hemde evlılık yıldönumum cokk mutluyumm

cnm sercede basınc olmaz dogru ılerlıosun tek parmaktada olmaz bende ancak küsde hıssettım o basıncı iyi gdion devam et yılma hadı işareti dene bence cnm ne kaybedersın........
ver gazı anam:) bıraktım egzersızı mola yanı bır bucuk saat sonra fılan yenıden baslarım ama emlayı surmedım jelle yaptım emlacık gozumu korkutuo.sana ozelden msj attım cvp beklıorum

cnm ben dılatorle yapamam herhalde bı kere mumla denedım acımıstı sert geldı parmak daha cazıp gelıo yanı aslında hıc bırı cazıp deılde nabalım mecbur yapıcaz bunları bebe yagı deılde jel kullanıorum ben hala uyusturmaya cesaret etmıs deılım tbı

ver gazı anam:) bıraktım egzersızı mola yanı bır bucuk saat sonra fılan yenıden baslarım ama emlayı surmedım jelle yaptım emlacık gozumu korkutuo.sana ozelden msj attım cvp beklıorum

sorabilirmiyim acaba o mola neyin nesiveriorum gazı çünkü hiiiiiiiç acımıo cnm yaaa ağlıcam şimdi sür şu emlayı uyuşsun daha kolay ilerlicen sür bak yoksa buluşmam senle

Ayy insallahh gerci onceden dener olmadimi birakirdk simdi korkusuzca denedik .dur bakalim yarin tekrar deniycem yatagin ucu aklima yatio.dun kasilmada oldu.ne guzel canimm ya hrm hamilesin hemde hala yilmadan deniyorsun masallahhh

kız kime diom beeeen....zealea şuna bşe deeee yaaa......

umuut sen bizden sabirsiz ciktin he.
turquaazz, birazcik cesaret. bir kac saniye sürecek, azcik giris yapsan domino taslari gibi bütün korkularin yikilacak. bir kac saniyelik basinc hissine tahammül edebilirsin. aslansin sen, kaplasin sen =). korkman gereken birsey yok, istedigin an durabilirsin. kontrol sende. ama nolursa olsun, cekme elini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…