Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız kime diom beeeen....zealea şuna bşe deeee yaaa......

umuut sen bizden sabirsiz ciktin he.
turquaazz, birazcik cesaret. bir kac saniye sürecek, azcik giris yapsan domino taslari gibi bütün korkularin yikilacak. bir kac saniyelik basinc hissine tahammül edebilirsin. aslansin sen, kaplasin sen =). korkman gereken birsey yok, istedigin an durabilirsin. kontrol sende. ama nolursa olsun, cekme elini.

Kukrerim simdi kusumtmm soylenenleri harfiyen uyguluycam yarim saat molam kaldi iyiki varsiniz bea

ya sen ne tuhaf bi kızsın ayyy gülmekten kırıldım resmen kadın yanıma gelmiş ezan okundumu kızım dio ben kahkaha atıom gelin kafayı yedi bu bilgisayar geleli diodur hehal içinden....

Son düzenleme:
Selam egzersizciler, çok yazmasam da kim hangi aşamada takip etmeye çalışıyorum. Benim hedefim bugün 9du. 6dan başladım sabah 9 gibi bu saat oldu 9 anca yaptım arada mola tit yapma yemek felan da var tabi. bu akşam belki ama beeeellllkkiiii bi deneme yaparım. çok zorlanmadım ama yanmalarım oldu tabi. içimde bekletince aparat benle bütünleşti ve 9la bitirdim günü. bugün olmazsa yarın 10 var sonra yine deneme hadi kızlarrrr elleri görelimmmmmmm şappi şapipii !!!

bravoooo..... lütfen deneme yap ben yapcamya arkadaş arıom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…