- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.361
kız kime diom beeeen....zealea şuna bşe deeee yaaa......
kız kime diom beeeen....zealea şuna bşe deeee yaaa......
sen regl sın dımı cnm....yapıo dıen kızlar var ama ben kullanmadım bılmıom cnmcım......
cnm sen deneme yapıyonmu
bu gece yapıcam cnm çaktırmadan dua et bana....çaktırmadan nasıl oluyosa
tüm dualarım seninle canım zaten zar gitmiş kendini kasmamaya calıs kendini esine bırakmaya calıs gör bak dahada ilerleyeceksin bende artık öyle yapıyorum cuma doktora mı gidiyon
bu gece yapıcam cnm çaktırmadan dua et bana....çaktırmadan nasıl oluyosa
umuut sen bizden sabirsiz ciktin he.
turquaazz, birazcik cesaret. bir kac saniye sürecek, azcik giris yapsan domino taslari gibi bütün korkularin yikilacak. bir kac saniyelik basinc hissine tahammül edebilirsin. aslansin sen, kaplasin sen =). korkman gereken birsey yok, istedigin an durabilirsin. kontrol sende. ama nolursa olsun, cekme elini.
:26::26:hadi umut kim tutar seniiiiiiiii
caktirmamak icin kamufulaj gecelik giy, kafana yapraklar falan tak ama bitir su isi.
öylemi dersin cnm yaaa... eşimin tutucağı kesin:18::18:
ayyyyyyyyyyyyy ölüyorum......yaprak takıcam mutlaka
kız bırakta tutsun artıkkkkkkkkkkkkk seniiiiiiiiiiiiiiiiii
Hadi bkalim umuutcum bitir yen topuklu ayskkabinin altinada beni yz ehuhehu.sira bana gelsn artik
bi tutsa bırakmayacak senicnmmmmmmmm
heeeeeedemesi kolay senii tutsun senınkı bu gece istermisin
gercekten çok moral verdin cnmkafamdaki alt pozisyon düşüncesi tamamen kalktı şuan
Selam egzersizciler, çok yazmasam da kim hangi aşamada takip etmeye çalışıyorum. Benim hedefim bugün 9du. 6dan başladım sabah 9 gibi bu saat oldu 9 anca yaptımarada mola tit yapma yemek felan da var tabi. bu akşam belki ama beeeellllkkiiii bi deneme yaparım. çok zorlanmadım ama yanmalarım oldu tabi. içimde bekletince aparat benle bütünleşti ve 9la bitirdim günü. bugün olmazsa yarın 10 var sonra yine deneme hadi kızlarrrr elleri görelimmmmmmm şappi şapipii !!!
annemdeyim cnm 2gün ama cumaya affetmezzzzzzz kız yoksa alt pozisyondan vazgecip üsttemi deniyecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?