Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

önce tırstım rahat olamadım ama...kulak çöpünün başı tamamdır:) bugünlük bu kadar yeter mi kızlarrr? inanamıyorum şu an kendime.

Bravo canım sana :) İşte Böyle Böyle İlerliceksin. Bende senin gibiydim kulak çöpüyle başlamıştım. Sonra Parmak egzersizine geçtim taa 3 parmak birden aldım. Ondan sonrada Yendim zaten. Çok iyi gidiyosun korkma.Oraya ne sokarsan sok onun şeklini alır çok esnek çünkü. Sakın düşünme burası küçücük nasıl p.....s giricek diye öyle bir giriyoki sen bile şaşıyosun. Bugün Bir kaç kere daha yap kulak çöpüyle. Bool Bol ıkın. Oraya girdiğini gördükçe rahatlıcaksın çünküü

Canım merhaba. Yardımcı Olmaya çalışim hemen.Öncelikle Bende senin gibi Bu sorunla uğraştım hemde 2 buçuk ay. Neyseki Bu site sayesinde daha çok zaman geçmeden yendim bu hastalığı. Öncelikle Ne şekilde Korkuların var birazık anlatırmısın ?? Neler yaşıyosun neler düşünüyosun ? Bunları Anlatmanı istiyorum..

Son düzenleme:

canım şimdilik bu kadarla kalmam lazım çok işim var ammaaa oraya bir şeyin girebildiğini görmek bile bana yetti...anaa bişi olmuyomuş lenn modundayım şu an.ama tabi cok havalara girmemek gerek

canım şimdilik bu kadarla kalmam lazım çok işim var ammaaa oraya bir şeyin girebildiğini görmek bile bana yetti...anaa bişi olmuyomuş lenn modundayım şu an.ama tabi cok havalara girmemek gerek

Elbette Zaten Hemen Parmak Egzersine geçmiceksin ki. Egzersizler Aşama aşamadır. Sen Şuan Başlangıcındasın.Yavaş Yavaş İlerliceksin. Ama Dediğim Gibi Bugün 1-2 defa yap derim.Sanada İyi gelir hemm

althea hocam ne diosun sen de bişi de:)

estagfurullah canım ne hocası ben de henüz kurutulmadım ama son aşamadayım:) sana işteee buuuuuuuuuuuuuu diyorum.ilk adım başarıyla tamamladıilk egzersiz için gayet iyi.oraya bişeylerin girebildiğini algılaman çok önemliydi.bana göre işin %50sini bunu kabul ederek çözdün.egzersiz yaparken kendını sıkma kafan rahat olsun.bugunluk bukadar yeter mı ona sen karar ver.eğer kafan bıraz olsun rahatladıysa bırakma peşine düş derim.mesela serçe parmağını jelleyip dokundur sadece alışmaya çalış kendıne güvenin gelirse içeri doğru ilerlet.korkma canım bak kulak pamuğu nasıl olduysa o da olur bunu egzersizlerde ilerledikçe çok daha iyi anlayacaksın.orası mucizevi bir yer esnedikçe esniyor inanamıyorsun.yaptığın aşamaları ve kafana takılanları yazmayı ihmal etme.düzenli çalışırsan kısa sürede kurutulursun bunu unutma

tamamdır inşallahhh...pazar devam edebileceğim ancak haftasonu ve bugün misafirim var ama şu an gerçekten sevinçliyimm:) allah razı olsun cümlenizden. aşama aşama yazıcam her bişeyi..ayrıca msn tmmdır.

merhaba canım.her zaman bir lafım vardır iyi düşün iyi olsunhiç yaşamadığın bir deneyim için korkman gayet normal,bu yüzden hemen vajinismusu aklına getirme.bunun dışında herhangi bir jinekoloji doktoruna göründün mü?

1 e 2 ye takılma girmiş işte yakında hepsini de alırsın :) her denemede daha da normalleşecek keyfine bak sen

öncelikle tesekkür ederim cvp verdiğin icin.....bende ilişki sırasında kasılma yada bacak tıtremesı olmuyor ama birlesme sırasında p.... girmeye baslayınca korku kaplıyo içimi aslında gayret etsem olucak bılıyorum bunlar normal mi

tamamdır inşallahhh...pazar devam edebileceğim ancak haftasonu ve bugün misafirim var ama şu an gerçekten sevinçliyimm:) allah razı olsun cümlenizden. aşama aşama yazıcam her bişeyi..ayrıca msn tmmdır.

tamam canım aparatla çalışmadığın zamanlarda kegel egzersizlerini yapabilirsin.forumu takip etmeye çalış zamanın oldukça geçmişi de oku orda işine yarayan bilgiler olabilir.

merhaba tsk ler cvp icin berayy....birlesme sırasında korkuyorum ve aklım hep bırlesmede aklımdan oanda atamıyorum,baska seyler dusunsem olacak belkıde ne yapmalıyım...

merhaba tsk ler cvp icin berayy....birlesme sırasında korkuyorum ve aklım hep bırlesmede aklımdan oanda atamıyorum,baska seyler dusunsem olacak belkıde ne yapmalıyım...

Evet Dediğini Yap O anda Başka şeyler düşün :) Mesela Jelin Varsa Jel Kullanın kolayca girsin diye. Ve İlişki sırasında giriceği zaman bolca ıkınnn ve kendini kasmamaya gayret göster. İstersen Üst Pozisyonda deneyebilirsin. Çünkü Üstte Kontrol sende oluyo. WC yaparmış gibi otur. Dediğimi unutmaa eşine bolcaa jel sür birazda sana.Jel Yoksa Krem Filanda olabilir.Sonra Girişe doğru Pen........si yerleştir ve yavaşca oturr. Bol bol da nefes alıp verr. Veee bol bool ıkınnnnnnnnnnnnnnnnnn Bunlar Sana yardımcı olacaktır. Sen Benim Dediklerimi Yap başka birşey düşünme. Normal Bir şekilde İlişkiye giriceksinn. Soruların olursa yine yaz lütfenn.
Biz Burdayızz !!

ama ben zaten korkuyorum üste ben olursam nasıl yaparım ki cesaretsizim bu pozisyon konusunda.esım üstte denedik bu pozisyonda basaramaz mıyım berayy?

canımcım bu korku hepimizde olan bişey.ben hala vajiliyim ancak ben bacaklarımı acamıyordum,bacaklarım titriyordu ve eşimi itiyordum.dediğim gibi korkman gayet normal.biz bukadar büyüttüğümüz ve toplumun yanlış yönlendirmesinden dolayı bu hale geldik.sende herşey normal gibi görünse de bir doktora görünmeni tavsiye ederim.onun dışında kendini serbest bırak kötü düşünceleri sil kafandan ve ilk gece hikayelerine inanma sakın.korkulacak bişey yok gerçekten bunu vajili birinden duymak saçma gelebılır belkı ama sonucta bız de p....s boyuna yakın aparatlarla calısyoruz.kendini kastığın zaman zorlanırsın,bu yüzden gevşe bacaklarını iyice aç ve ıkın formül bu.umarım kısa zamanda bu sorunu aşarsın.aklına takılan herhangi birşey olursa burda yine yardımcı olmaya çalışırız

ama ben zaten korkuyorum üste ben olursam nasıl yaparım ki cesaretsizim bu pozisyon konusunda.esım üstte denedik bu pozisyonda basaramaz mıyım berayy?

Canım Kendinee Güven sen her türlü Pozisyonda başarırsın. Kendini Nasıl rahat hissediyosan o şekilde yapın.Çünkü Hangi pozisyonda yaparsan yap oraya bir şekilde giricektir emin ol çünküü Çooook esnekk orasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…