- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.821
ocean cum :)) ya ben yaklaşık 2 haftadır ev temizliğiyle ugraştım o yüzden çok yoruluyodum bakmaya fırsatım olmadı ....son zamanlarda iyice gerginleştim nerdeyse evi terkediyordum ama son bi deneme iyi geldi :))) çok şükür kurtuldum ama canım p....s in son 1-2 cm girmedi o da girsemiydiki ??? Ben sabırsız oldugum için heyecandan dayanamayıp çıkardım içerde olanı da :)))))
bir gelin daha mı.. maşallahtebrikler
Tosladığım duvarı dün aştım çok şüküüüürDarısı herkesin başına. 3 aydır çile çektiğim şey hakikaten bumuymuş yaaaa dedim...
bence de
ocean seni artık burada göremiyoruzzzzzzzzz
Burdayım yau bakıyorum saat başı :) Ne oldu bi sıkıntı mı var yoksa?
yooooooooo öyle nasıl gidiyo denemeler
İyi canım bi sıkıntı yok :) 8 ya da 9. oldu işte dün gece sayıyordum şaşırdım
Burdayım yau bakıyorum saat başı :) Ne oldu bi sıkıntı mı var yoksa?
canım sana mesaj yazdım özelden yazamıyorum burda mısın şuan?
Napionuz kizlar ...saolun gercekten yani artik suphem yok kimse bu dertle kalmaz cunku cozumu olan bse oraya bse girdigni gormek en buyuk etken.artik is benimkine kaldi bakalim gorucez is cok yogun yarin gel ben gelip alamam dior...neyyyyse iste keyfim ii gbi bde pen...alsam tam olucak..
Napionuz kizlar ...saolun gercekten yani artik suphem yok kimse bu dertle kalmaz cunku cozumu olan bse oraya bse girdigni gormek en buyuk etken.artik is benimkine kaldi bakalim gorucez is cok yogun yarin gel ben gelip alamam dior...neyyyyse iste keyfim ii gbi bde pen...alsam tam olucak..
mesaj için teşekkür ederim canım umarım doldururum 100 mesajı. anestezi ile ilgili endişem var nasıl oluyo uyanmak zaman alıyo mu?Burdayım canım 1 saat kadar vaktim var
mesaj için teşekkür ederim canım umarım doldururum 100 mesajı. anestezi ile ilgili endişem var nasıl oluyo uyanmak zaman alıyo mu?
Sana cevap yazmıştım görmedin sanırım canım masaya yattıgında hemen uyuyısun 1 dk filan sürmüyor bile.uyanmanda 15-20 dk maksimum anesteziden korkma sadece çok kısa süreli uyutuyorlar eşim sigara içmeye inmiş bitirdim çıktım baktım doktor çıktı 10 dk ya dedi 18 dk sürmüş sanırım.sonra da uyandım 1 saat odada dinlendim gazlı bez koymuşlardı hemşire onu aldı sonra çıktık hastaneden..bu kadar yani sakın korkma ben gece uyuyamadım heyecandan ama boşa sıkıntı yapmışım keşke daha önce farkedip gitseydm dedm.kalkıp alışverişe yemeğe gittik hatta normal gün gibiydi.
Sana cevap yazmıştım görmedin sanırım canım masaya yattıgında hemen uyuyısun 1 dk filan sürmüyor bile.uyanmanda 15-20 dk maksimum anesteziden korkma sadece çok kısa süreli uyutuyorlar eşim sigara içmeye inmiş bitirdim çıktım baktım doktor çıktı 10 dk ya dedi 18 dk sürmüş sanırım.sonra da uyandım 1 saat odada dinlendim gazlı bez koymuşlardı hemşire onu aldı sonra çıktık hastaneden..bu kadar yani sakın korkma ben gece uyuyamadım heyecandan ama boşa sıkıntı yapmışım keşke daha önce farkedip gitseydm dedm.kalkıp alışverişe yemeğe gittik hatta normal gün gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?