Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

esnek demi orası girmeme gibi bir durum olamaz yada cok acı falan

evet canım esnek klasık örnek ordan çocuk kafası çıkıyorfiziksel olarak bir problem yoksa girmemesi için hiç bir sebep yok canımilk girişte yanma hissi olabilir ama çok az sonra bır kac sanıye ıcınde gecıyor bol kayganlastırıcı kullan.eşine söyle fevri davranmasın onu sen yönlendir.acı ancak sen kendini çok fazla sıktığın ve eşinin zorladığı zaman olabilir.onun dışında bol kayganlastırcı kullanmayı ve ıkınmayı unutma.ıkınınca cup dıye giriverıyor.sen yeter ki relax ol canım her şey kafada onun dışında acı yok ve Allah herşeyi ona göre yaratmış,o küçücük delik öyle bir esniyor ki...

ayyy tsk ederim bende nasıl gırcek kucucuk yere dıye bırazda bu yuzden kendi kendimi ürkütüyorum ins ilkini bir atlatsam...

ayyy tsk ederim bende nasıl gırcek kucucuk yere dıye bırazda bu yuzden kendi kendimi ürkütüyorum ins ilkini bir atlatsam...

Hepimizin tepkisi ilk başta seninki gibi ama orası mucizevi bir yer esniyor ve sonra hiçbisey olmamış gibi eski haline geri dönüyor.belki bu yüzden küçücük deliğe nasıl gircek dıye düşünüp duruyoruz:44:

gercekten tsk ederim cesaret geldi bana sayenızde ins güzel haberler vericem size

tebrikler

Canim uzaniodum oyle net yok telden bi bakiodum seans iyi gecti maket koydu bugun 2 saat kaldi icimde zaten yol da o kadardi icim cikti biraz moralim bozuk kiziorum kendime belkide 1 bucuk dakikalik aciyi kendime 2 saat otobusun hoplayip ziplayip tangur tungur yapmasi sonucu resmen eziyet cektim ...neysee iste eve geldim iki saat olunca cikarip attim yani penise cok yakin bi maketti cnm artik olucagindan eminim kafam rahat bde su kanama canimi sikio her hafta yirtilo ayni seyleri yasamak istemiorum bunlari yasamamin ana nedeni ise esim o olsaydi simdiye bitmisti bende boyle surunmezdim

Son düzenleme:

bosver takma kafana.bak az kaldı işte herşey biticek.demekki zar biraz kalın ondan kanaman oluyo acı oluyomouydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…