Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnş operasyon sonunda sorunsuz ilişkiye girersin canım..2 hafta temas yasağı koymuştu benim doktor sana da öyle derler muhtemelen..Ne kadar istedi operasyon için merak ettim de

İnş operasyon sonunda sorunsuz ilişkiye girersin canım..2 hafta temas yasağı koymuştu benim doktor sana da öyle derler muhtemelen..Ne kadar istedi operasyon için merak ettim de

ben özel e güvenemedim canım aile hekimimiz bir doktor önerdi devlet hastanesinde marmara ya da gidiyormuş çok güvenilir dedi devlet hastanesinde olacam canım özelde 350 demişti ilk gittiğimiz yer.

Çok saol ya sana dua edeceğim herzaman çok yardımcı oldun şimdiden rahatladım valla psikolojikmen zaten bi rahatlama oldu gibi o gidince yapacam rahat rahat diyorum bitince de haber veririm güzel haberler inş en kısa zamanda :)

kızlar ya biliyorum bi ara yazıyorum sonra yok oluyorum ama iş ev derken zaman pek olmuyor. yaa bende kısaca bi anlatayım nerdeyse 1 sene olacak evleneli ilk zamanlar bu kadar korkmuyordum. ha bire eşimi itiyodum elimde olmadan kendimi kasıyordum.kaç kere yyataktan ağlayarak kalktım olmuyor diye eşim anlayışlı neyseki, neyse bir gün sadece bir kere tamamen oldu. ondan sonra artık hiç denemedim bile eşim istese bi bahane buluyorum hazır değilim falan diye, geçenlerde doktora gidelim artık dedi ama ben istemiyorm açıkcası. burayı okurken yaparım diyorm ama yapamıodm.

Neyse bugun banyoda kegel hareketlerini yaipayım dedim. aldım aynayı ve kıslar orta parmağımı tamamen oldu hadi, sonra orta ve işaret parmağımı koydum hatta gelgitte yaptım sonra hemen çıkardım, sonra tekrar yapayım bakayım dedim bu sefer yapamadım.. ya lütfen yardım edin bende sizle birlikte su zıkkımı yeneyim.

Çok uzun oldu ama napayım

merhaba.. ortak noktalarımız hep aynı.. eşlerimiz anlayışlı..bizlerin ise ertelemek için yüzlerce bahanesi var:) forumda aktif olmak kendini disipline edebilmen için çok önemli.. hem bak bir kere olmuş devamı gelecektir.. 2 parmakta git geli rahatlıkla yapabiliyormusun? 2 parmakta rahat olana kadar 2 parmağa devam et.. sonrası 3 parmak ya da miki denemesi:)

2 parmakla çok rahat olmadı açıkçası ve tek parmak iyiydi çok zorlanmadım.bide sanki gaz kaçıracakmışım gibi bi his oluyo sizde de oluyor mu? ya bu arada mazur gör de miki ne ?

2 parmakla çok rahat olmadı açıkçası ve tek parmak iyiydi çok zorlanmadım.bide sanki gaz kaçıracakmışım gibi bi his oluyo sizde de oluyor mu? ya bu arada mazur gör de miki ne ?

o zaman 2 parmakta rahat olana kadar 2 parmağa devam et.. rahat olunca 3 parmağa geçersin.. egzersiz yaptıktan sonra neler yaptığını foruma yazarsan hem takibi daha kolay olur hemde sen daha iyi motive olursun... forumda p...s denemesinin diğer adı miki denemesi:)o bahsettiğin his bende hiç olmadı

miki denemesi :) inş. bir gün ona geçerim. bu arada sen yendin mi, ne kadarlık evlisin cvpların için sğl.

geçersin geçersin.. ben yendim çok şükür:)10 aylık evliyken yendim..3 ay oldu yeneli.. darısı sizlerin başına inşallah.. bu arada egzersiz yaparken jel kullanırsan işin kolaylaşır.. ben ultrason eli kullandım.. takıldığın her aşamayı mutlaka sor..

İnşallah bunu yenmeyi ve gerçekten evli gibi olmayı o kadar istiyorum ki. dediğin gibi yapıcam.cevapların için çok çok sağol.

3 günden beri kulak çöpüyle yapıyorum .. çok az kısmı giriyor.. içimde hissediyorum ama daha fazla ileri gitmiyor.. bende mi bir problem var??? bu lanet kulak çöpü ne zaman girecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…