- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.861
3 günden beri kulak çöpüyle yapıyorum .. çok az kısmı giriyor.. içimde hissediyorum ama daha fazla ileri gitmiyor.. bende mi bir problem var??? bu lanet kulak çöpü ne zaman girecek???
daha önce jinekolojik muayene olmuşmuydun?
3 günden beri kulak çöpüyle yapıyorum .. çok az kısmı giriyor.. içimde hissediyorum ama daha fazla ileri gitmiyor.. bende mi bir problem var??? bu lanet kulak çöpü ne zaman girecek???
Cnm benim kulak copunu bo jelleyip girise daya ve beklemeye gec nefes alip verdikce ikin ikindikca milim milim ittir ...muayne oldunmu hic tatlim bi sorun yok dimi yoksa gitmemesi icn bi sebep yok hafif bi yanma olucak onada dayanioruz...tel den yaziorum hem gec hem zor oluyo cnm ...
merhaba.. yaparken aynadan bakıyor musun? aynayı karşına al nefes al ve nefesi verirken yavaş yavaş itmeyi dene.. acaba yönde mi yanlışlık yapıyorsun? yön popoya doğru eğimli olmalı.. sen ne kadarlık bir kısmını yapabildin?
merhaba... yerleştirirken aynaya bakıyorum sadece.. yarıdan azı giriyor...
takıldığın yerde aşağı doğru hafif bir eğim vereceksin sanırım oraya takıldın.. yani dümdüz itmek yerine hafif eğim vererek itmeyi dene..
tamam çok teşekkür ederim... yarın onuda deniyeyim.. şimdi deniyecek takatim kalmadı...
bütün tezlerim çürüdü ya yarısına alabildikten sonra gerisi vız diye düşünürken malesef ay çıldırcem
yok ne ilki bilmemkaçıncı denemenin başarısı diyelim:)
çok güzel hatırlıyon canım daaa işte yapamadım daha bu kadar başarabildim:)
Canım süpper gidiyorsun, küs dene önce istersen çünkü büyüğünü aldığında yanma hissi oluşuyor. Onu da alıp bekletebilirsin ya da git gel yapabilirsin. Onda da hissisleşince mikiye geçebilirsin :)
İyi çalışmalar.
Kuzum nasil gdiorrr...
cok sevindim darısı umutun başına digerlerine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?