Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 günden beri kulak çöpüyle yapıyorum .. çok az kısmı giriyor.. içimde hissediyorum ama daha fazla ileri gitmiyor.. bende mi bir problem var??? bu lanet kulak çöpü ne zaman girecek???

Cnm benim kulak copunu bo jelleyip girise daya ve beklemeye gec nefes alip verdikce ikin ikindikca milim milim ittir ...muayne oldunmu hic tatlim bi sorun yok dimi yoksa gitmemesi icn bi sebep yok hafif bi yanma olucak onada dayanioruz...tel den yaziorum hem gec hem zor oluyo cnm ...

3 günden beri kulak çöpüyle yapıyorum .. çok az kısmı giriyor.. içimde hissediyorum ama daha fazla ileri gitmiyor.. bende mi bir problem var??? bu lanet kulak çöpü ne zaman girecek???

merhaba.. yaparken aynadan bakıyor musun? aynayı karşına al nefes al ve nefesi verirken yavaş yavaş itmeyi dene.. acaba yönde mi yanlışlık yapıyorsun? yön popoya doğru eğimli olmalı.. sen ne kadarlık bir kısmını yapabildin?

bol jelledim.. ıkınıyorum.. içimde olduğunu hissediyorum... itiyorum gitmiyor... yarıdan azı giriyor sadece.. yanma oluyor onuda hissediyorum.. geç olması normal mi yani yoksa şimdiye kadar yapmam mı lazımdı

teşekkür ederim canımmm. Sevgiyle kucaklıyorum seniiii.. Sayenizde yol katetmeye çalışıyorum. şuana kadar başparmak hariç hepsini aldım(başparmak denemeli miyim?gerek var mı? kısa ya,pek gerek görmedim denemeye itibar etmedim kendilerini:)) ) mikiye güldüm doğrusu:)))))))) miki zaten sabırsızlanıyor. Ben de kurtulayım o da kurtulsun artıkın beyaaaa! ''Hadi beyaaaa hadi beyaaa!'' hihihiiiiii

Kuzum nasil gdiorrr...

Gitmiyooo umuttt noldu anlamadim son iki seferdirr tam3sat ugrasiyoruz ama olmuyoo ustune oturuyorum yavasca gitgel yapiorumm ama altta olmuyoo ve acayip aci yanma kasilma oluyoo su saat oldu pes ettik artkk anlamadimki esimmi acele edio benmi.izin vermiyorumm aparatlada calistm oncesinde gayet iyi gitgel yapamiyoruz halbuki yapioduk ve hizlanmistk oncesinde reglden sonra nolduu bana ya...her pozisyonu denedkk bi yerde kalio

Kafayi yicem gittikce iyi olacagina kotuye gidiorum sanki altta uste bacaklari kaldirarak yapan ben simdi ustune oturuyorum ama dier poz.yapamiyorum altta yarisi giriyo ama ilerlemiyo ve gitgelde acayip kasilip oradaki damarlarim gerilio sanki noldu bana denemedigimiz sey kalmadi.. Ve bizz daha hicc icindeykennn bosalma seviyesine gelemesik esim hizlanmak gerek.onun icin dio ve hep disarda surtunerek devam edio sinir oluyorum bu duruma... Ustteyken yapalim diorumm miki sonuyo...acaba emlayi biraz fazla m sursem denerken??ne guzel hizlaniyoruz dioduk yalan oldu.. Alttada girdi ama sonuna kadar alamadimm agri oldu.. Sizler yavaskende bosalma sagladiniz mi kizlar..ve emla kullabiyormusunuz baslamadan once..

Onceki denemelerde pen..bo yerden sonra kayip gidiodu simdi gitmio yakio resmen..esim cokturuyo ustune olmuo..offf dellencem yaa anlamioda diorum girisi bana birak elimle yerlestiriyim sonra cekiyim elimi ben yaparim birak dio.. bi yere kadar gidio dedimya ordan sonea sanki biseye deio ve rahatsiz oluyorumm tik gibi huylaniyorumm napicamm gunduzleri egzersize devammi etsem acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…