Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hepsini hepimiz yaşadık gerçekten bu erteleme hastalığı...takıldığın yer kastığı yer işte oraya gelince bekle tam derin nefes al verirken gevşediğin için azar azar ittir nefes egzersizi çok işe yarıyor.

Kötü düşünerek başlama işe..Yarıya kadar oluyor derken p...s başını alıyorsun yani öyle mi ? Önce bi aynada tanışma faslı var..ıkındığında açılan bir delik var ordan giriyoruz ilişkiye..egzersizin başlangıcında bi kulak çubuğu yardımıyla yönünü tam öğreniyoruz çubuğun ucunu jelleyip popoya doğru hafif eğimli ittirmek lazım. amaç oraya bir şeylerin girebildiğini görüp rahatlamak sonra aparatlar hazırlayıp adım adım cm cm ilerleyeceksn .mesela bugün ayna ve çubuk egzersizni yaparak başlayabilirsin.

evet yarıya kadar alıyorum,yatarak mı denemeliyim?çok teşekkür ederim bugün başlıcam ocean destekleriini bekliyorum

kızlar bugün tam 1 hafta oldu egzersizlere başlayalı... çok şükür 3 parmağı rahat alıyorum.. kendi yaptığım mumdan aparatıda azcık kalınlaştırdım hepsini alamasam da yarısını aldım.. eşime gösterince istersen bugün p..s i deneyelim dedi.. ben de olur dedim ama yine de korkuyorum ya olmazsa diye.. önümüzdeki hafta regl olucam bu kadar ilerlemişken deneyelim istiyorum..
lütfen dua edin inşallah olur.. denedikten sonra burada bende haykırmak istiyorum oldduuu diyee (( inşallah :)))

Son düzenleme:

Vt canm bizim miki cok hareketli oyle de olmami beklio ayoll girdi die hemenn hoplayamamki ustunde dimmi ama
bugun konusucam bana bir ay musade et yoonlendirmeyi yerlestirmeyi bana birak ilk 3dwneme superdi neden cunku hep ben ayarladim dicem.bunada sukur ustteyken aliorum en azindan gitgelde yapiorum ama hizli diil siz ne kadar surede hizlandiniz ve ilk yaptiktan sonra icine bos..oldumu benimesim yavas oluyo die icine bos..mio oyle olmazms eskisi gi surtunerek yapio o canmi skio sizdemi oyle yapionuz kuzummyardimlarin icin cookkk mercii

Sırtını yasla yatak başlığına bacaklarını arala öyle dene..yarıya kadar yapıyorsan sen kolay aşarsın zor kısmını yapıyorsun çünkü gerisi koca bi boşluk..

az önce denedim tek kulak çöpünü aldım
sonra 2 kulak çöpünü de aldım sence nasıl umut vaadediyormuyum:)

arkadaslar ben az once egzersız yaptım bı saat kadar orta parmak ıkı boum alabılıorum ısaret parmagıda ıkı bogum alabılıorum fakat ıkı parmak yok alamıorum bıde suna kafam takıldı dr bana dedıkı kızlık zarın hılal seklınde yapısı ınce hemen bozulur demıstı hatta bı bucuk boumdan sonra bozulabılceını soylemısstı e ben ıkı boum kdar ıtıorum bozulmadı kan gelmedı oyle aman aman egzersızde yapmadım kı esnemıs olsun demek kı esneklık yok henuz e zar ınceyse neden bozulmadı anlamadım.bıde bısı daha sorcam dr bana dedıkı ıstersen zardan korkuosan acarız orayı dedı anestezı altında bn kabul etmedım gerek yok hem ınce hemde prmkla bıle bozulabılır dedınız dedım sımdı dıorum kı acaba varmı bole bısıye gerek bu hılal seklındekı ugrastırırmı benı kendım ugrassam acı duyarmıyım

Dualarim seninle canimm ins basararak donersin sakin heyecan yapma aparatla calisiomus gibi rahat birak kendini kasma yanma.oldugu yerde nefess all ve yavasca ilerleyin boll sanslarrr

Süpersin ! Parmak da yapabilirsin sen serçe parmak dene bi istersen..Streil eldivenlerden tak jelle bir dene hadi bakalım bekliyorum:)

parmak yapamam gibi geldi parmak yerine parmak kalınlığında bişey denesem,sanırım orayı hissetmek istemiyorum.bugün bırakıp yarın mı devam etsem..

parmak yapamam gibi geldi parmak yerine parmak kalınlığında bişey denesem,sanırım orayı hissetmek istemiyorum.bugün bırakıp yarın mı devam etsem..

Ben de yapamamıştım parmakla.. aparat hazırlayabilirsin..Göz kalemine bi kat peçete sar,streçle varsa prez. takıp jelle dene gün güne bi kat kalınlaştırıp p...s boyutuna geldikten sonra ne zaman hazır hissedersen eşle deneme yaparsın yarısı giriyormuş zaten kasmamayı öğreneceksn egzersiz sayesnde,sonrada cuup diye kayp gider :)

Bugün dene derim jel varsa,yoksa da yarın başlarsın sıkıca..nasılsa gördün rahat girdiğini..

jel var göz kalemiyle denedim yalnız yapamıcam galiba bugün 2 çöple mutlu olsam yeter mi?sen yendin mi peki

meraba kızlar büyük uğraşlar bolca gözyaşı sonunda sevdiğimle evlenebildim(ailem onaylamıyordu da ...ilk gece korkum hiç yoktu daha öncesinde yakınlaşmalarımızda oldu eşimden utanma sıkılma çekinmem de yok herşeyi rahat rahat konuşurum ama ilk gece hiç beklemediğim şekilde yapamadım..çok canım acımadı ama panik oldum eşimi ittim bacaklarımı kapattım bütün kuvvetimle evleneli 20 gün oldu hala yapamadık ne yapacağımı bilmiyorum yıllarca yapamayanları okudukça daha da kötü oluyorum hiç yapamıycakmışım gbi ohissediyorum şimdi eşim iş için şehir dışında bayrama gelecek o gelene kadar sorunumu aşmış olmak istiyorum..egzersizleri nasıl yapıyosunuz ne ile başlıyosunuz emla kremi reçeteyle mi alıyosunuz..

canım deneme öncesi tavsiyelerim var naçizane :) 1. eşine deneme yapalım bugün hazır ol gibi şeyler söyleme hatta o hiç bilmesin sert....me problemi oluıyor bu durumda.
2. eşine göstermeden deneme öncesi biraz egzersizz yap ve rahatladığını hisset.
3. bunları yaptıktan sonra kocacığının yanına gidiverr
4. sonra gel buraya ve başardım yaz. kolay gelsin hadi..

canım hemen alışmayı bekleme olucak zamanla bizlerde öyleydik ben hala kendim yerleştiriyorum ayıptır söylemesi :) hala başta azcık kasılıyorum.. eşinde sen de yavaş yavaş alışıcaksınız.. içeri boş..ma işine gelince benimki de başlangıçta öyle yapıyodu ama 2-3 deneme sonra onu da bıraktı

egzersizlerden önce vajiye bak alış iyice hafif dokun elin titreyebilir başta ama sonra alışırsın. alıştıktan sonra da 1 parmak 1 boğumla başla ama emlayı önermiyorum ben ultrason jeli kullandım kullanan herkes çok memnun kaldı medikalden alabilirsin. bulamazsan su bazlı kayganlaştırıcı jel al marketlerde veya nette var. 1 parmak 1 boğum rahat aldıktan sonra 1 parmak 2 boğum. sonra 2 parmak 1 boğum, 2 parmak 2 boğum, son olarak da 3 parmak 1 boğum, 3 parmak 2 boğum.. sonra deneme..

mrblar arkadaşlar bende 2 yıllık hatta 26 aylık evliyim...daha önceleri üye olmadan takip ettim konuları biras cesaret geldi o yüzden üye olup sizlerle birebir konuşmak istedim...dün akşam çok cesareim vardı emla ve xylocaine yi denedim...bide kasları rahatlatmak için bir hap içtim...hap beni uyuttu ( uyuşulukta boşuna gitti yani ( bu sorunu olmayan bayanları o kadar özeniyorumki...biz cesaret deneme ilaç vb. bir sürü şey onlarda niye olmuyo bu sorunnn (

çok teşekkür ederim umarım bu parmak egzersizlerinde panik olmam çünkü dokunabileceğimi sanmıyorum (

Merhabaa Kızlarrr Benn Geldim..Napıyosunuz bakalımm ? Bendee herşey iyi Çok şükürr.Vajiden Kurtuldum kurtulalı her işim rast gidiyo şükürler olsun Yardım Bekleyen Arkadaşlar Yazsınlar Şimdilik Burdayım Hemen Yardımcı Olurumm. Öpüyorumm Hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…