- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.901
Eşimin değilse de benim biraz zar problemim var galiba...Psikoloğum serçe parmakla başla demişti...Tamamı girene kadar da o parmak orada duracak, ilerletemesen bile duracak dedi...Üst 2 boğumunu ilerletiyorum parmağımın ama son kısım gitmiyo...ıkınıyorum ve elime bişey çarpıyo ve sızı oluşuyo, daha öteye gidemiyorum...Toplasan 3 cm. falan gidebiliyorum...Zaten bunları yapmak bile bana inanılmaz eziyet oluyo, berbat hissediyorum, itici geliyo...Bir de zarıma zarar verebileceğim fikri oluşunca hepten bırakıyorum...habire erteliyorum...Yok ramazan geldi, bayram geldi, seyran geldi, misafir geldi, gezmeye gittik...derken sürekli bi erteleme halinde buluyorum kendimi...Sizlerin egzersiz esnasında yapabildiklerinizi okudukça bana inanılmaz geliyo...Ben hayatta yapamazmışım gibi geliyo...): Bi de forumun yenisiyim, neler konuşuldu neler yapıldı bilmiyorum pek...ben de çalışıyorum herzaman girip okumaya vaktim olmuyo...Millet nasıl yeniyo, napıyolar, nasıl yapıyolar çook merak ediyorum...
evliliğimin ilk haftasında gittim vajinusmus deyip yolladı,açıkcası özellikle doktora gitmedim bu yüzden ama ben ileri duyduklarım gibi ileri derecede olduğu düşünmüyorum,başlarda görmek bile istemiyordum ama şimdi yarı yarıya ilişkiye giriyorum diyim tam açamıyorum bacaklarımı.şimdi ben nasıl başlayayım egzersize hayal kırıklığı yaşayacam diye korkuyorum
Kötü düşünerek başlama işe..Yarıya kadar oluyor derken p...s başını alıyorsun yani öyle mi ? Önce bi aynada tanışma faslı var..ıkındığında açılan bir delik var ordan giriyoruz ilişkiye..egzersizin başlangıcında bi kulak çubuğu yardımıyla yönünü tam öğreniyoruz çubuğun ucunu jelleyip popoya doğru hafif eğimli ittirmek lazım. amaç oraya bir şeylerin girebildiğini görüp rahatlamak sonra aparatlar hazırlayıp adım adım cm cm ilerleyeceksn .mesela bugün ayna ve çubuk egzersizni yaparak başlayabilirsin.
evet yarıya kadar alıyorum,yatarak mı denemeliyim?çok teşekkür ederim bugün başlıcam ocean destekleriini bekliyorum
yav, mikiyi alinca birden dönüsüm olmuyor. asama asama bu da. üstte olup git gel yapmak agir spor. yavas yavas düzeliyor, beklentileri yüksek heralde mikinin. moralini bozma. yapa yapa güzellesicek ve sanirim ya söyle olursa, yapar miyim, olur mu. vb diye düsünüp basliyorsun. o da etkiler. esine selam söyle ve ekle: su an öncelik senin alisman -az daha sabretsin. miki aldin diye afrodit olmuyorsun hemencik. kimse olmadi. kötüye gittigin falan yok, iyiye gitmene izin verilmiyor.
Sırtını yasla yatak başlığına bacaklarını arala öyle dene..yarıya kadar yapıyorsan sen kolay aşarsın zor kısmını yapıyorsun çünkü gerisi koca bi boşluk..
kızlar bugün tam 1 hafta oldu egzersizlere başlayalı... çok şükür 3 parmağı rahat alıyorum.. kendi yaptığım mumdan aparatıda azcık kalınlaştırdım hepsini alamasam da yarısını aldım.. eşime gösterince istersen bugün p..s i deneyelim dedi.. ben de olur dedim ama yine de korkuyorum ya olmazsa diye.. önümüzdeki hafta regl olucam bu kadar ilerlemişken deneyelim istiyorum..
lütfen dua edin inşallah olur.. denedikten sonra burada bende haykırmak istiyorum oldduuu diyee(( inşallah :)))
az önce denedim tek kulak çöpünü aldım
sonra 2 kulak çöpünü de aldım sence nasıl umut vaadediyormuyum:)
Süpersin ! Parmak da yapabilirsin sen serçe parmak dene bi istersen..Streil eldivenlerden tak jelle bir dene hadi bakalım bekliyorum:)
parmak yapamam gibi geldi parmak yerine parmak kalınlığında bişey denesem,sanırım orayı hissetmek istemiyorum.bugün bırakıp yarın mı devam etsem..
Ben de yapamamıştım parmakla.. aparat hazırlayabilirsin..Göz kalemine bi kat peçete sar,streçle varsa prez. takıp jelle dene gün güne bi kat kalınlaştırıp p...s boyutuna geldikten sonra ne zaman hazır hissedersen eşle deneme yaparsın yarısı giriyormuş zaten kasmamayı öğreneceksn egzersiz sayesnde,sonrada cuup diye kayp gider :)
Bugün dene derim jel varsa,yoksa da yarın başlarsın sıkıca..nasılsa gördün rahat girdiğini..
jel var göz kalemiyle denedim yalnız yapamıcam galiba bugün 2 çöple mutlu olsam yeter mi?sen yendin mi peki
Evet yendim ben..Sen bilirsin ne zaman istersen yarın yap istersen bugün , yeter ki yap :)
canım deneme öncesi tavsiyelerim var naçizane :) 1. eşine deneme yapalım bugün hazır ol gibi şeyler söyleme hatta o hiç bilmesin sert....me problemi oluıyor bu durumda.kızlar bugün tam 1 hafta oldu egzersizlere başlayalı... çok şükür 3 parmağı rahat alıyorum.. kendi yaptığım mumdan aparatıda azcık kalınlaştırdım hepsini alamasam da yarısını aldım.. eşime gösterince istersen bugün p..s i deneyelim dedi.. ben de olur dedim ama yine de korkuyorum ya olmazsa diye.. önümüzdeki hafta regl olucam bu kadar ilerlemişken deneyelim istiyorum..
lütfen dua edin inşallah olur.. denedikten sonra burada bende haykırmak istiyorum oldduuu diyee(( inşallah :)))
canım hemen alışmayı bekleme olucak zamanla bizlerde öyleydik ben hala kendim yerleştiriyorum ayıptır söylemesi :) hala başta azcık kasılıyorum.. eşinde sen de yavaş yavaş alışıcaksınız.. içeri boş..ma işine gelince benimki de başlangıçta öyle yapıyodu ama 2-3 deneme sonra onu da bıraktıVt canm bizim miki cok hareketli oyle de olmami beklio ayoll girdi die hemenn hoplayamamki ustunde dimmi ama
bugun konusucam bana bir ay musade et yoonlendirmeyi yerlestirmeyi bana birak ilk 3dwneme superdi neden cunku hep ben ayarladim dicem.bunada sukur ustteyken aliorum en azindan gitgelde yapiorum ama hizli diil siz ne kadar surede hizlandiniz ve ilk yaptiktan sonra icine bos..oldumu benimesim yavas oluyo die icine bos..mio oyle olmazms eskisi gi surtunerek yapio o canmi skio sizdemi oyle yapionuz kuzummyardimlarin icin cookkk mercii
meraba kızlar büyük uğraşlar bolca gözyaşı sonunda sevdiğimle evlenebildim(ailem onaylamıyordu da...ilk gece korkum hiç yoktu daha öncesinde yakınlaşmalarımızda oldu eşimden utanma sıkılma çekinmem de yok herşeyi rahat rahat konuşurum ama ilk gece hiç beklemediğim şekilde yapamadım..çok canım acımadı ama panik oldum eşimi ittim bacaklarımı kapattım bütün kuvvetimle evleneli 20 gün oldu hala yapamadık ne yapacağımı bilmiyorum yıllarca yapamayanları okudukça daha da kötü oluyorum hiç yapamıycakmışım gbi ohissediyorum şimdi eşim iş için şehir dışında bayrama gelecek o gelene kadar sorunumu aşmış olmak istiyorum..egzersizleri nasıl yapıyosunuz ne ile başlıyosunuz emla kremi reçeteyle mi alıyosunuz..
canım deneme öncesi tavsiyelerim var naçizane :) 1. eşine deneme yapalım bugün hazır ol gibi şeyler söyleme hatta o hiç bilmesin sert....me problemi oluıyor bu durumda.
2. eşine göstermeden deneme öncesi biraz egzersizz yap ve rahatladığını hisset.
3. bunları yaptıktan sonra kocacığının yanına gidiverr
4. sonra gel buraya ve başardım yaz. kolay gelsin hadi..
canım hemen alışmayı bekleme olucak zamanla bizlerde öyleydik ben hala kendim yerleştiriyorum ayıptır söylemesi :) hala başta azcık kasılıyorum.. eşinde sen de yavaş yavaş alışıcaksınız.. içeri boş..ma işine gelince benimki de başlangıçta öyle yapıyodu ama 2-3 deneme sonra onu da bıraktı
egzersizlerden önce vajiye bak alış iyice hafif dokun elin titreyebilir başta ama sonra alışırsın. alıştıktan sonra da 1 parmak 1 boğumla başla ama emlayı önermiyorum ben ultrason jeli kullandım kullanan herkes çok memnun kaldı medikalden alabilirsin. bulamazsan su bazlı kayganlaştırıcı jel al marketlerde veya nette var. 1 parmak 1 boğum rahat aldıktan sonra 1 parmak 2 boğum. sonra 2 parmak 1 boğum, 2 parmak 2 boğum, son olarak da 3 parmak 1 boğum, 3 parmak 2 boğum.. sonra deneme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?