Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Beray naptn canm nasil gidio denemeler kackez denedin ve hangi.poz.

Beray naptn canm nasil gidio denemeler kackez denedin ve hangi.poz.

Canım Ben Vajiyi Yeneli 10 Gün Oldu 10 Günde 13-14 kere Deneme yaptık Hepside Başarılıydı.Pozisyon olarak hemen hemen her türlü oluyo.Yani Altta,Üstte,Yanda işte karışık. Yani Anlıyacağın bir sıkıntım Kalmadı bu Konuda. Hepsi Uçtu Gitti.

Dualarim seninle canimm ins basararak donersin sakin heyecan yapma aparatla calisiomus gibi rahat birak kendini kasma yanma.oldugu yerde nefess all ve yavasca ilerleyin boll sanslarrr

inşallah başarırım canım çok sağol.. biraz heyecanlandım eşim şimdi evde yok.. akşam yemeğinden sonra deneriz herhalde.. tavsiyelerini unutmayacağım teşekkürler.. o gelene kadar ben biraz daha egzersiz yapayım..

Höh ! Günde kaç kez yapıyosunuz kuşum maşallah

ne kadar zamandır vajılisiniz merak ettim tebrik ederim darısı başımıza

canım biz yeni katılanlara çok kısaca nasıl yendiğini anlatırmısın nekadar zamnda yendin

ne kadar zamandır vajılisiniz merak ettim tebrik ederim darısı başımıza

Tatlım Ben Bundan tam 3 ay önce Bugün Evlendim. Yani 15 Haziranda. Ve Taki 5 Eylüle Kadar bende Vajiliydim.5 Eylül Günü Bu İlletten Tamamen kurtuldum. Şuan Kurtulmamın 10. Günündeyim. Allahıma şükürler olsun. Herşer Yoluna Girdi. İnl Darısı sizlere olur canımm

canım biz yeni katılanlara çok kısaca nasıl yendiğini anlatırmısın nekadar zamnda yendin

Canım Ben 15 Haziranda Evlendim. Tam 3 ay Önce. Ve Vajiyi 10 gün önce yendim.Açıkcası Bu kadar kolay olduğunu Hiç sanmıyodum.Ama gerçekten Öyleymiş Çok kolaymış ne ağrı ne sızı hepsi bizim kafamızda kurduğumuz saçmalıklarmış bunu anladım. Ama Tabiki Benim Bu Vajiyi yenebilmemin çok büyük etkisi En başta Bu Site oldu. Burdaki Arkadaşların hepsi Bana çok yardımcı Oldular.Burası Sayesinde cesaret topladım,umutlandım ve Egzersizleri Hiç Yılmadan Yaptım. Egzersiz Çok Önemli !! Ben Egzersiz Sayesinde yendim diyebilirim tabi ki Birazda Cesaret. Ben Üst Pozisyonda yendim. Bolca Krem Kullandım. Girişe Yerleştirdim ve Yavaşça oturmaya başladım bir baktımmm cuuuuuuuup kaydı gitti. Hiç Bişe Anlamamıştım bile.

kız ne guzel anlatmıssın oyle.keske bızımde ole olsa cuub dıre kaysa gıtseede bısı anlamasak masalla kısa zamanda duzene de koymussun helal valla cnm darısı basımıza

berayy oy oy maşallah bu hızlada hemen alıştın tabi... senin adına çok sevindim.

darısı biz gibilere.

kız ne guzel anlatmıssın oyle.keske bızımde ole olsa cuub dıre kaysa gıtseede bısı anlamasak masalla kısa zamanda duzene de koymussun helal valla cnm darısı basımıza

İnşş Canım Benim.Evet Öyle Oldu düzene soktum tatlım.Şiimdi Çok rahatım. Gerçekten Böyle Olacağım aklımın ucuna gelmezdi.Çook çook Kolay ya. Bunu Bir zamanlar vajili olan ben söylüyorum bakk.

kısa zamanda bızde senın gıbı derız ınsalla ya bu gercekten ınsanın tum hayatını etkılıo ne bı yere gıdesım gelıo ne ıs ne yemek yapasım hıc bısı gelmıo ama mecbur yapıoruz bunları keyıflı keyıflı yapmak varken bole vajılıyken hep sıkıntı hep bas agrısı bende egzersız yapıodum sımdı ara verdım bı parmak yapıorum ıkıye gecıyım dedım ıkı parmagı sadece gırıse yerlestırebılıorum gerısı yok ıtemıorum

he bıde sole bı sorun var parmakla yapıorum kalemle yapıyım dedım bıde pecete fılan sardım etrafına sonra strecledım eldıven taktım onu yapamadım cok tuhaf geldı parmak daha kolay geldı bana

Cnm napiosun egzer§z nasil gdio bakalim...hadi bakim bak annem ble anlamis o kiz cesur bi kiza benzior aslinda nasil olmamis dioor hadii turguazim ...

he bıde sole bı sorun var parmakla yapıorum kalemle yapıyım dedım bıde pecete fılan sardım etrafına sonra strecledım eldıven taktım onu yapamadım cok tuhaf geldı parmak daha kolay geldı bana

Anladım Canım. Evet Bende Aparat Yerine Hep Parmak Egzersizi Yaptım. En Son 3 Parmak Aldım İçine. Ondan sonrada yendim zaten vajiyi

Biz bu turguaazz hatunuyla bulustukta adi gbi turguaz sali baglamis gelisti:)) cok sicak tatli ozguveni yuksek bi kiz aslinda iste bu bilincalti varyaaa keske hepinizle tanisabilsek yaaaa...hadi turguaz cnm ben sana guveniorum kendin ble gveniosun biliosun dimi ben onu hissettim:)

Cnm napiosun egzer§z nasil gdio bakalim...hadi bakim bak annem ble anlamis o kiz cesur bi kiza benzior aslinda nasil olmamis dioor hadii turguazim ...

saol kuzum annecınde saolsun selam sule gorusursen:) egzersızler ii sayılır fena deıl ıkı parmaga gecme asamasındayım yarın gecmem lazım artık hadi böğölüm bıdahakı reglıye gelmeden bu sorunu cozmem lazım yoksa bayramdı esımın memleketıne gıdıcıktık derken araya zaman gırck egzersız de yapamıycam o işde olmıyck bı suru zaman gecıcek :S ama dedıgım gıbı bıraz daha uzıycak olursa bende senın doktoruna gıdıcem gormedım ama anlatmana gore cok gozume gırdı kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…