- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.941
Biz bu turguaazz hatunuyla bulustukta adi gbi turguaz sali baglamis gelisti:)) cok sicak tatli ozguveni yuksek bi kiz aslinda iste bu bilincalti varyaaakeske hepinizle tanisabilsek yaaaa...hadi turguaz cnm ben sana guveniorum kendin ble gveniosun biliosun dimi ben onu hissettim:)
Cicekrose Esimle aram cok kotu yaa kendisi pazartesi doktora gidelim diyo ben de tama
m demek zorundayim. Dr ebru zulfikaroglu doktorun ismi bakalim ne diyecek ben ne yapsam bos herhalde kendi basima yenemiycem bu psikolojiyle
Cicekrose Esimle aram cok kotu yaa kendisi pazartesi doktora gidelim diyo ben de tama
m demek zorundayim. Dr ebru zulfikaroglu doktorun ismi bakalim ne diyecek ben ne yapsam bos herhalde kendi basima yenemiycem bu psikolojiyle
Canım Sen Naptın Bakalım Dr. Filan Nasıl Gidiyor? Hedefin varmı Şu Gün Gelmeden Yenicem gibi ??
Napiiim cnm dun seans di iste su maket olayini yaptik:) 2 saat icerde bekledi kendileri minubuste ustende hop hop hopladim ...eve gelince cikardim ben su an ken kendimi hazir hisediorum beraay cnm rahatim bi relax durumu mevcut da bu es olayi ona hdi deneyelim hadi yapalim ben hazirim demicem biliosun benimki ne bse oluo o zaman beklicem yanassin :)) ins bu gece biter ona deneme hissi vermemem lazim bde cnm
..sonra senin pozisyon aklima yatio onu denicem olmadi alta gecerim cnm ..
Napiiim cnm dun seans di iste su maket olayini yaptik:) 2 saat icerde bekledi kendileri minubuste ustende hop hop hopladim ...eve gelince cikardim ben su an ken kendimi hazir hisediorum beraay cnm rahatim bi relax durumu mevcut da bu es olayi ona hdi deneyelim hadi yapalim ben hazirim demicem biliosun benimki ne bse oluo o zaman beklicem yanassin :)) ins bu gece biter ona deneme hissi vermemem lazim bde cnm
..sonra senin pozisyon aklima yatio onu denicem olmadi alta gecerim cnm ..
ben anlamadım şimdi yendin de bir daha mı yapamadın yoksa yenemedin mi?forum çok aktif takip etmek zor oluyor...
kızlar egzersizlere dün başllamıştım. iki parmak denemiştim ama şansıma bugun regl oldum. egzersizler 1 hafta ertelendi mecburen ya
meraba kızlar büyük uğraşlar bolca gözyaşı sonunda sevdiğimle evlenebildim(ailem onaylamıyordu da...ilk gece korkum hiç yoktu daha öncesinde yakınlaşmalarımızda oldu eşimden utanma sıkılma çekinmem de yok herşeyi rahat rahat konuşurum ama ilk gece hiç beklemediğim şekilde yapamadım..çok canım acımadı ama panik oldum eşimi ittim bacaklarımı kapattım bütün kuvvetimle evleneli 20 gün oldu hala yapamadık ne yapacağımı bilmiyorum yıllarca yapamayanları okudukça daha da kötü oluyorum hiç yapamıycakmışım gbi ohissediyorum şimdi eşim iş için şehir dışında bayrama gelecek o gelene kadar sorunumu aşmış olmak istiyorum..egzersizleri nasıl yapıyosunuz ne ile başlıyosunuz emla kremi reçeteyle mi alıyosunuz..
mrblar arkadaşlar bende 2 yıllık hatta 26 aylık evliyim...daha önceleri üye olmadan takip ettim konuları biras cesaret geldi o yüzden üye olup sizlerle birebir konuşmak istedim...dün akşam çok cesareim vardı emla ve xylocaine yi denedim...bide kasları rahatlatmak için bir hap içtim...hap beni uyuttu( uyuşulukta boşuna gitti yani ( bu sorunu olmayan bayanları o kadar özeniyorumki...biz cesaret deneme ilaç vb. bir sürü şey onlarda niye olmuyo bu sorunnn (
Oturmus mutfakta agliorum adam kacio uykum var dedi uyudu cok kotuyum bana akil ver nolur
oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
çok mutluyuuuummmmmmmmmmmmm halaylar çekilsin:)))) halay ekibi nerde?:)
Canım tebrikkllerrrrrr!! Peşpeşe gelin olduk hadi bagammmm halaylar sana gessiiinnnggg!!!
Dün gece en rahat uykumu uyudum. Çünkü ben gelin olduuuuooommmm !!!Bu iş burada bitti. Kasma şarkısını bize armağan eden arkadaşımıza, bu siteyi kuranlara, alt başlığı açana, ha deyip egzersize başlamamı sağlayan ocean_a , beni yönlendiren altheaya, bize yardımcı olan ve çıtıpıtı bi hatun olduğunu düşündüğüm inciözmene, kendisine hiç soru sormasam da muhabbet beslediğim sela1ya, ağladığımda mümüklerimi silen zealeaya, pozisyon ustası olup bana taktik veren reşo ağama, beni gayrete getiren diğer egzersizci arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim . Bencil olduğumu düşünüp editör kesilen ve bunu beğenen arkadaşlarıma(!) selam olsun. Ben kurtuldum sen de kurtul!! Haydi egzersizciler lets gooaahh!!!! Herkese mutlu, bol fikifikili günler dilerim. :108::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?