- 19 Temmuz 2012
- 130
- 7
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.961
bim bam bom olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar sonunda çok şükür,çooooook mutluyum çoook inşallah devamı da gelir..
emeği geçen herkese çoooook teşekkürler...
Canlarım benim beni pek tanımadıgınızı biliyorum çünkü çok sık giremedim siteye ama bugün vajinismustan kurtulduysam bu sitenin sayesindedir ....herkese ama herkese tek tek teşekkür ederim ... Allah hepinize mutluluk huzur versin hepinizi çoook seviyorummmm ....egzersiz yapan arkadaşlar lütfen daha hızlı olun artık zaman kaybetmeyin mutlulugunuzu çalmasın vaji....çünkü hiç hem de hiç zor birşey değil....çünkü başarınca bu kadar mıydı diyoruz hepimiz evet ne yazıkki bu kadar kolay bişey beynimizi günlerce aylarca yıllarca kemirip duruyor ...ne acı şey ...ama dedim ya buradaysanız bu iş de bitti sayın ...öpüyorummmmmmmmm
'' ocean'' desteğin için çok teşekkür ederim :)))))))
Tosladığım duvarı dün aştım çok şüküüüürDarısı herkesin başına. 3 aydır çile çektiğim şey hakikaten bumuymuş yaaaa dedim...
Cicekrose Esimle aram cok kotu yaa kendisi pazartesi doktora gidelim diyo ben de tama
m demek zorundayim. Dr ebru zulfikaroglu doktorun ismi bakalim ne diyecek ben ne yapsam bos herhalde kendi basima yenemiycem bu psikolojiyle
Oturmus mutfakta agliorum adam kacio uykum var dedi uyudu cok kotuyum bana akil ver nolur
hepinizi çok özledim ama bu aralar artık eğitimhane forumuna daha sık giriyorum :S ama hep aklımdasınız ve hep dualarımdasınız birkmiş olarak okuyorum yeni gelinler peşpeşe gelmiş maşallah çok mutlu oldum devamı da gelsin!!
umut senin kocaya parmağımı sallayıp hıı seni seni demek istiyorum (ama inan çok stres yapıyo eşler de canım üzülme hiç beklemediğiniz bi anda oluvercek bak görürsünkatettiğin yol müthiş
altheacım inanılmaz ilerleme katetmişin 12,5 cm di yanlış görmediysem höh dedim yani! maşallah dört gözle bekliyom gelin haberini, başını yakalarım inşallah halayının :*
ocean zealea destekleriniz süpper sanırım sela kırılmış ama geri döner belki emeği var üstümüzde...
beRaycım seni cimcime forumun şekker kızı cıvıltısı iyi ki varsın arkadaşlara yardımcı olma isteğin ne güzel..
incimincim şu anda tek yapman gereken alttayken yönünü yolunu bulman bunun içinde dediğin gibi eşinden kontrolün sende olmasını iste bir süreliğine ben bile 2 ay olucak hala daha ilk girişte kendim tutarak alıyom sıkma tatlı canını nerelerden nerelere geldik :))
yeni gelen hatunlar bu forumu buldunuz ya artık yarı yarıya yenmiş durumdasınız inşallah hepiniz yeneceksiniz ve kökünü kurucaz vajinin dünyada vajinin ''v'' sini bile görmiyces
öpüyorum hepinizi hatunlar fırsat bulur bulmaz giricam foruma gelinleri görmek istiyorum yine peş peşe :* :*
maşallah yıne bır suru gelınlerımız cıkmıs hepsını tek tek tebrık ederım allah baska dert vermesın ınsallah darısı tum vajılı arkadaslaımıza tez zamanda inşallah
tebrikler kardelensem Allah başka dert vermesin mutlu olasın her daim
aglama canım ne dıye aglıyosun esınde stres yaptı sanırım.sen gıt yanına uyumasına izin verme yanaş devamıda gelir inşallahh
aglamak caresi olsaydi bu rahatsizligin, kökü kurumustu. artik aglama ama =(
tam tersi inancli, kendine güvenen umuut'u (buraya gercek adini koy) görsün esin.
bazi esler böyle... bunu yasayan ilk sen degilsin. pes etmek yok, vazgecmek yok. sen hazirsin. bugün yarin olacak ama aglayinca daha cabuk olmuyor. birazcik daha sabir. esin seni sabirla bekledi. he beklersin beklersin, hala yanasmaz o zaman kuytuda kistir kocayi. :88:
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım.sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır.
ne demek cnm benım ..
cok sukur ıyı gıdıyor bulantılarım fln baslamadı yarın kontrolum var ınsallah bebşimde ıyıdır:)
hayallerimizden vagecmemizi engelleyen periler....insan evet onlarda bızım gbıydı bak onlarda 2 3 sene olmamıs..sımdı hamıle bu ble ınsana nasıl güven verior bır kurtulsam dr bu gunler yumurtlama gunlerın demıstı sabırsızlıgım bundan brazda...nasılda mutlusundur bebişinde iyidir cnm inş ...rabbim bizede nasip etsin amiiin...
canım herseyınzamanı var 3 yıl vajınısmus ıcın gozyası döktum bebek benım için hayalım bıle degıldı...hep içimde kalacak dıye dusunurken burada vajınısmusu yendım ımkansızı basardım o zmn kendıme guvenım geldı ve hayal kurmaya basladım 10 ay da bunun ıcın ugrastım ama bırde bana sor 10 yıl gıbıydı benım ıcın umıdımı kesıtıgımanda geldı melegım allaha sıgın bol bol dua et hersey sırasıyla oluyor sırasıyla yoluna gırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?