Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler kardelensem Allah başka dert vermesin mutlu olasın her daim

hepinizi çok özledim ama bu aralar artık eğitimhane forumuna daha sık giriyorum :S ama hep aklımdasınız ve hep dualarımdasınız birkmiş olarak okuyorum yeni gelinler peşpeşe gelmiş maşallah çok mutlu oldum devamı da gelsin!!

umut senin kocaya parmağımı sallayıp hıı seni seni demek istiyorum (ama inan çok stres yapıyo eşler de canım üzülme hiç beklemediğiniz bi anda oluvercek bak görürsünkatettiğin yol müthiş

altheacım inanılmaz ilerleme katetmişin 12,5 cm di yanlış görmediysem höh dedim yani! maşallah dört gözle bekliyom gelin haberini, başını yakalarım inşallah halayının :*

ocean zealea destekleriniz süpper sanırım sela kırılmış ama geri döner belki emeği var üstümüzde...

beRaycım seni cimcime forumun şekker kızı cıvıltısı iyi ki varsın arkadaşlara yardımcı olma isteğin ne güzel..

incimincim şu anda tek yapman gereken alttayken yönünü yolunu bulman bunun içinde dediğin gibi eşinden kontrolün sende olmasını iste bir süreliğine ben bile 2 ay olucak hala daha ilk girişte kendim tutarak alıyom sıkma tatlı canını nerelerden nerelere geldik :))

yeni gelen hatunlar bu forumu buldunuz ya artık yarı yarıya yenmiş durumdasınız inşallah hepiniz yeneceksiniz ve kökünü kurucaz vajinin dünyada vajinin ''v'' sini bile görmiyces

öpüyorum hepinizi hatunlar fırsat bulur bulmaz giricam foruma gelinleri görmek istiyorum yine peş peşe :* :*

Hepinizi çok çok çok tebrik ederim biri beni de harekete geçirse de tekrar egzersizlere başlasam uzun zamandır yapamıyorum bugün yarın derken geçiyor günler, bu arada gülen yüzler ve değişik karakterler var burda herkes birbirine gönderiyor ben bulamadım yardımcı olurmusunuz bana da...

Cicekrose Esimle aram cok kotu yaa kendisi pazartesi doktora gidelim diyo ben de tama
m demek zorundayim. Dr ebru zulfikaroglu doktorun ismi bakalim ne diyecek ben ne yapsam bos herhalde kendi basima yenemiycem bu psikolojiyle

bu zor zamanlarınızı anlamak hiç zor değil ama eşinden 10gün iste sana son son müsade etsin he eğer hiç aşama kaydedemezsen kıyarsınız paranıza, önce buradaki yüm arkadaşların özel desteğiyle denemeni çok isterim telden de konuşup anlatabilirim sana, sadece 10gün iste eğer ilk aşamayı hızlı geçersen 10gününü bile almaz ama önemli olan ilki işte, birde eşinin bu forumu okumasını sağlasan keşke yani senin naz yada kapris yaptığını düşünmese birtek senin sorunlu olmadığını bilse...
bak gerekirse sana kendi dilatör setimi gönderirim hemen sadece son olarak az zaman istemeni istiyorum:26:

maşallah yıne bır suru gelınlerımız cıkmıs hepsını tek tek tebrık ederım allah baska dert vermesın ınsallah darısı tum vajılı arkadaslaımıza tez zamanda inşallah

canım biz de seni özledik bizi unutmamana sevindimarada uğra canım böyle özletme kendini.zeynepcım valla ben reglıden önce 10 cme gelmıstım.eş denemesine geçecektım sonra ama 10 cm miki için yeterli gelmedi gözüme en az 12yi hedefliyorum tabi bu sırada eş denemesine de başlıycam artık ne çıkarsa bahtıma diyorum.mikrolifle aynı durumdaydık o da 12 dıyordu ama 10cm de başardı.darısı başıma ve tüm vajili arkadaşlara inşallahbuarada yanlış mı hatırlıyorum sen de İzmirde yaşıyordun değil mi?

Son düzenleme:
aglama canım ne dıye aglıyosun esınde stres yaptı sanırım.sen gıt yanına uyumasına izin verme yanaş devamıda gelir inşallahh

evet stres yaptı da ben de bir çaba içindeyim ama azıcık el verse ........neyse her gece hazırlanıp giricem artık ne zaman gönlü olursa "olağan " gelişcekmiiş..ben olağnımya...

tamam beklicem her gece hazır giricem..vazgeçermiyim hiç dahada kamçılıo beni biliomusun zealea benden kaçması...benden korkuyomus gbı hissediorum ....msj ın için saol...
bde kendimi ilk kez ilşkiye giricekmiş gbi hissetmiorum tuhaf bi duygu ... bunu sorucaktım sizdede öyle oldumu... ben bugun su maketin etrafını ölçtüm 10 cm şaka gbi

Son düzenleme:
ne demek cnm benım ..

cok sukur ıyı gıdıyor bulantılarım fln baslamadı yarın kontrolum var ınsallah bebşimde ıyıdır:)

hayallerimizden vagecmemizi engelleyen periler....insan evet onlarda bızım gbıydı bak onlarda 2 3 sene olmamıs..sımdı hamıle bu ble ınsana nasıl güven verior bır kurtulsam dr bu gunler yumurtlama gunlerın demıstı sabırsızlıgım bundan brazda...nasılda mutlusundur bebişinde iyidir cnm inş ...rabbim bizede nasip etsin amiiin...

canım herseyınzamanı var 3 yıl vajınısmus ıcın gozyası döktum bebek benım için hayalım bıle degıldı...hep içimde kalacak dıye dusunurken burada vajınısmusu yendım ımkansızı basardım o zmn kendıme guvenım geldı ve hayal kurmaya basladım 10 ay da bunun ıcın ugrastım ama bırde bana sor 10 yıl gıbıydı benım ıcın umıdımı kesıtıgımanda geldı melegım allaha sıgın bol bol dua et hersey sırasıyla oluyor sırasıyla yoluna gırıyor...

en zor zamanlarımda rabbime sıgındım hep..geceleri gözyaşı dökerken çaresiz ce rabbimle konustum ne zaman hangi saat die el acıp sorardım hep ona sıgındım..ben her kulumun kalbindeyim dior ALLAH c.c hiç umudumu kaybetmedim snowflaken....şimdi bu noktada olmak hayal gbıydı evet dr gdıorum ama..ben hep yok yok ben dr dada elletmem derdim... rabbim herseye kadir......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…